TV Kantine ook in herhaling goed voor veel kijkers

De TV Kantine mag toch wel het succesnummer van dit weekend worden genoemd. Keken er vrijdag al 1,8 miljoen mensen naar de persiflages van Carlo Boszhard en Irene Moors, gisteren in de herhaling keken er nog eens 871 duizend mensen. En dat is heel veel te noemen. Opmerkelijk is ook de hoge score voor de Duitse tv-film Kleine Lüge für die Liebe met Linda de Mol; 997 duizend kijkers! RTL boert de laatste weken op zondagavond sowieso al goed met allerlei blockbusters.

De zondagavond van SBS 6 scoorde ook weer eens goed. Undercover in Nederland trok 1,2 miljoen mensen waar Wegmisbruikers, de laatste tijd toch wat minder goed bekeken, bijna 1 miljoen kijkers trok. Bananasplit was evengoed het best bekeken amusement met 2,2 miljoen kijkers.

Zie ook:
- RTL pakt de winst met X Factor en De TV Kantine
- Kijkcijfervoorspelling Gerard Joling komt uit

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “TV Kantine ook in herhaling goed voor veel kijkers

  1. Bernie

    TV Kantine is echt een hit ja. Ik heb gisteren ook de herhaling gekeken terwijl ik vrijdag ook al keek, en het was gewoon nog steeds leuk :’)

      /   Reply  / 
  2. Peter

    Ik heb hetzelfde als Bernie. Ik heb het vrijdag gekeken met de hele familie en gisteren zaten we er weer klaar voor! Echt te leuk is het. :D

      /   Reply  / 
  3. Zo

    zo dat is pas een regelrechte hit, totaal iets van 2,6 miljoen kijkers! rtl en nederland 1 hebben de tv nu in handen, ik weet niet wat sbs nu gaat doen..maarja het zal wel weer iets wanhopigs zijn. misschien weer sterren dansen op het ijs, haha of geef nooit op terug op de buis of nog erger, nog een reeks met wie ben ik?

      /   Reply  / 
  4. Robin

    OPVOLGER LIFE EN COOKING KOMT!

    Carlo Boszhard en Irene Moors keren in het nieuwe seizoen definitief terug op de zondagmiddag van RTL 4. Hun show Life & Cooking krijgt een opvolger. Dat zegt commercieel directeur Paul Siero van RTL Nederland in het AD. Onlangs werd bekend dat Unilever stopt met de tv-show, maar tijd om te treuren is er niet. “Er hebben zich in mum van tijd al drie bedrijven gemeld die zo in dat gat willen springen. Een opvolger van Life Cooking, een gezellig programma op de zondagmiddag, komt er dus zeker.“

    bron mediacourant.nl

      /   Reply  / 
  5. Mart

    Wat ik pas echt opvallend vind is dat de uitslag van x factor in de HH tussen 00.00 en 00.45 nog 413.000 kijkers trekt en een marktaandeel van zowat 26 %. Hoorde mensen nog al klagen dat de gehele vrijdagavond HH zou gaan worden en dat die uitslag beter geschrapt kan worden de cijfers laten het tegendeel zien.

      /   Reply  / 
  6. Jos Kampert

    Echt de grootste overrated onzin in jaren. Irene Moors moet in een zak, touw erom en laten zakken in een rivier.

      /   Reply  / 
  7. Laila

    Ik vond de tv kantine ook een superleuk programma. Maar om nou ook nog eens de herhaling te gaan bekijken… nee!
    Ik was aan het zappen en bleef hangen op Eine Lüge für die Liebe en vond dat een hele leuke film (alhoewel ik helemaal geen Linda-fan ben)en heb die met plezier uitgekeken!

      /   Reply  / 
  8. Helix

    TV kantine was echt geweldig! het “verhaal” was misschien een beetje warrig, en sommige personages waren wat minder, maar voor de rest……..super!
    vooral marc marie, ivo niehe en jeroen pauw waren echt heel goed nagedaan:D

      /   Reply  / 
  9. Pingback: Toekomst Carlo & Irene nog onduidelijk | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>