Toekomst Carlo & Irene nog onduidelijk

De Telegraaf heeft vandaag een paginagroot artikel met Irene Moors. Ze is op dit moment één van de grote sterren van RTL 4 met successen als De TV Kantine en Life & Cooking. Bovendien is ze de presentatrice die het langst bij de zender is te zien. Maar voor hoe lang nog? Zoals bekend loopt het contract van Moors en haar tv-maatje Carlo Boszhard deze zomer af. Nu Life & Cooking wegvalt, is het de vraag of er een verlenging inzit. In de krant speculeert ze volop over de toekomst.

“Ik heb nu voor het eerst tijd om na te denken over de toekomst. We waren met vrienden aan het barbecuen en mijn gedachten vlogen erover heen. Met Carlo heb ik het er ook over gehad. Ik begrijp dat er nu alles wordt gedaan om de zondagmiddag vast te houden voor RTL. En ik zal dat ook eventueel met liefde doen.” Toch wist Evert Santegoeds eerder deze week te melden dat de eerder genoemde nieuwe sponsor toch heeft afgehaakt, wat een nieuw zondagmiddagprogramma uiterst onzeker maakt.

En Irene Moors herhaalt nog eens, dat ze eigenlijk naar de late avond wil. “Maar eigenlijk wil ik best naar de avond. Dat Life and Cooking nu moet stoppen, is ook een teken van het universum. Unilever heeft er negen jaar lang miljoenen ingestopt, dat was groots maar nu is de koek op. Ik zou dus verder kunnen met een talkshow in de avond. Ook live natuurlijk. Want dat is de magie tussen Carlo en mij. En met meer peper, omdat er in de late uurtjes minder kinderen kijken. Misschien is het iets voor onze contractbesprekingen. Zowel het contract van Carlo als het contract van mij loopt deze zomer af. Ik hoop wel dat ze ons willen houden.”

Zie ook:
- TV Kantine ook in herhaling goed voor veel kijkers
- Carlo en Irene willen het weekend wel inluiden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Toekomst Carlo & Irene nog onduidelijk

  1. MASIS

    Tuurlijk wordt hun contract gewoon verlengd. RTL laat zijn cash cows echt niet zomaar weggaan hoor!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>