Carlo en Irene willen het weekend wel inluiden

Voor het eerst hebben Carlo Boszhard en Irene Moors gereageerd op de stop van Life and Cooking. In het programma gaven ze een persconferentie, waar publiek en bekende mediajournalisten vragen mochten stellen. Carlo en Irene gaven aan teleurgesteld te zijn over het besluit, maar ook dankbaar voor de negen jaren waarin ze het programma hebben mogen maken. En de toekomst? Dat wordt bij voorkeur op de late vrijdagavond ingevuld.

“Ik zou wel op vrijdagavond willen tussen 22.00 en 0.00 uur”, verklaarde Irene Moors. Een wekelijkse late night talkshow dus. Het dynamische duo moet niet denken aan een dagelijks programma, het zij ‘s avonds of ‘s middags. “Ik denk niet dat Carlo en Irene elke dag op tv gaat werken”, vindt Carlo. Vraagsteller Bert van der Veer – tevens regisseur van het duo – benoemde dit als onzin.

Life & Cooking is nog tot juni op de buis. Toevallig lopen ook de contracten van Carlo en Irene deze zomer af. Beiden spreken de hoop uit, dat ze bij RTL programma’s kunnen blijven maken. Een zondagmiddagprogramma in een andere vorm staat ook op het wensenlijstje.

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Carlo en Irene willen het weekend wel inluiden

  1. Edwin Hiense

    Irene en Carlo,
    Gaarne zou ik bij jullie show bij wonen
    met vriendelijke groeten,
    Edwin

      /   Reply  / 
    1. Carlo

      Hallo Edwin,

      Je bent welkom hoor zondag. Meldt je maar bij studio 21 en zeg maar dat je voor mij komt, dan laten ze je wel binnen.

      Groetjes,
      Carlo

        /   Reply  / 
  2. sleurhutje

    Een persconferentie
    Wat een onzin ik heb het gezien het was gewoon een verhaaltje zonder inhoud

      /   Reply  / 
  3. PINHEAD

    gister herhaling ”Laat ze maar lachen” 1,2 miljoen kijkers!

    ”Wie ben ik” 600000 kijkers!

      /   Reply  / 
    1. Anoniem

      600.000 kijkers staat wat duidelijker…

        /   Reply  / 
  4. Brian

    Lijkt me leuk wanneer RTL een format van een dagelijke late-night show bedenkt waarin verschillende presentatieduo’s kunnen. Zo kun je misschien 1 dag per week Linda samen met n andere presentator (Paul mss). Denk bij andere dagen aan Beau(goed bij Boulevard), Sylvana(heel sterk in talkshows) Daphne bunskoek terug? Jeroen van Koningsbrugge voor e komische noot. De vrijdag wordt dan een feestavond om het weekend in te gaan met Carlo en Irene.

    Net zoals in DWDD elke dag een andere tafelgast is kan hier het presentatieduo wisselen, mss wel leuk als hier paar vaste mensen bijzitten, die niet de hoorfdrol van eht programma krijgen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>