Life & Cooking stopt

Na tien seizoenen komt er een einde aan Life & Cooking. Op 31 mei wordt de laatste aflevering van het zondagmiddagprogramma uitgezonden, zo maken RTL en sponsor Unilever in een persbericht wereldkundig. Al twee zomers lang was het onduidelijk of de sponsor door zou gaan met het programma. Dat lukte twee keer, nu is er dus een punt achter gezet. “Unilever en RTL Nederland bekijken nu de mogelijkheden om te komen tot een nieuw innovatief media-initiatief dat voor beide partijen met het oog op de toekomst aantrekkelijker en relevanter is”, zo luidt het statement.

Het einde van Life & Cooking betekent niet het einde van de samenwerking tussen RTL en Unilever. “Unilever en RTL hebben de afgelopen 16 jaar laten zien dat we samen tot succesvolle multibrand initiatieven kunnen komen. Eerst zeven jaar met Koffietijd en de afgelopen negen jaar met Life & Cooking. We zijn nu toe aan een nieuw hoofdstuk en kijken samen naar mogelijkheden om dit hoofdstuk in te vullen”, aldus Unilever-topman Harry Dekker.

RTL is voornemens Carlo en Irene te blijven inzetten op de zondagmiddag en -avond. Daar moet binnenkort meer duidelijkheid over komen.

Erg jammer dat het stopt, ik was toch een redelijk trouwe kijker van deze show. Maar het zat er al wel aan te komen natuurlijk. En laten we hopen dat dit inderdaad ruimte creëert voor een fraai nieuw programma.

Toch is het ook opmerkelijk; in een tijd dat kookprogramma’s als paddenstoelen uit de grond schieten en de kijker enorm verlangt naar gezelligheid, stopt de ultieme mix tussen deze twee factoren.

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Life & Cooking stopt

  1. Thies

    tijd voor wat nieuws toch, na 10 jaar! das ook best lang hoor!

      /   Reply  / 
  2. Dario

    Opzouten met dat kleuterprogramma van Carlo en Irene.

      /   Reply  / 
  3. Frank

    Het waren alleen 9 seizoenen!

      /   Reply  / 
  4. Bart

    Eeuwig zonde! De knusheid van dit programma creeer je niet zo snel..

      /   Reply  / 
  5. Ray

    Kookprogramma? Dit was geen kookprogramma. Entertainment? Dat was het ook niet, ja voor de beide presentatoren, voor de kijker thuis was het over het algemeen kinderachtig en tenenkrommend. Blij dat het afgelopen is en dan nu graag of een entertainmentprogramma of een echt kookprogramma maar niet meer een combinatie.

    Wat Carlo en Irene verder gaan doen zal me overigens worst wezen, voor mijn part gaan ze weer Telekids presenteren.. Ze zijn daar namelijk nooit echt van losgekomen.

      /   Reply  / 
  6. Peter

    Erg jammer dat RTL Carlo en Irene de 10 jaar niet gunnen. En ook erg zonde dat het weg gaat.

      /   Reply  / 
  7. Sleurhutje

    Gelukkig nu word het weer leuk op de nederlandse tv
    Vreselijk programma

      /   Reply  / 
  8. Mart

    En zo verdwijnt het volgende leuke programma waar ik elke zondag met veel plezier naar kijk. En weer een programma weg waar promotie gemaakt kan worden voor rtl programma’s. Nu zullen wel wel geen zondagmiddag gevoel meer krijgen bij rtl4, die zullen er wel weer HH van house vision en dergelijke neerzetten.

      /   Reply  / 
  9. Sjon Dip

    Was Unilever er op uitgekeken? Moesten ze bezuinigen of hun mediageld meer in internet steken? We weten het niet. Raar is dat.
    Waarom niet gewoon zeggen waarom ze stoppen, zijn ze soms bang voor een Unilever-boycott of zo.

      /   Reply  / 
  10. Pingback: Carlo en Irene willen het weekend wel inluiden | Zappen

  11. MIRANDA

    IK VIND HET JAMMER DAT LIFE&COOKING ERMEE STOPT,IK VOND HET EEN SUPER GEZELLIG PROGRAMMA!!IK HEB ER ONTZETTEND MEE GELACHEN EN ER WAANZINNIG VAN GENOTEN.HET WAS EEN WEEKBREKER DIE EEN DOOIE ZONDAG,LEVENDIG KON MAKEN.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>