RTL geeft Herman den Blijker nieuw programma: Herrie Gezocht

RTL 4 komt dit najaar met een nieuw programma rondom Herman den Blijker. In Herrie Gezocht is hij de reddende engel voor veel restauranteigenaren. Nu de crisis hard toeslaat, gunnen zij zichzelf geen vakantie uit angst voor verdere omzetverliezen. Maar ze kunnen toch hun koffers pakken als Herman geheel onverwacht voor de deur staat. Hij zorgt er voor dat het restaurant netjes blijft draaien terwijl de eigenaar even rust kan pakken op een exotische bestemming.

Horeca-ondernemers die nu een uitgelezen kans zien in een gratis vakantie, komen bedrogen uit. Het is echt de bedoeling dat zij worden verrast door vrienden of familie. Zij kunnen iemand opgeven voor Herrie Gezocht en moeten dit strict geheimhouden!

Herrie Gezocht wordt deze zomer opgenomen door Endemol. Vanaf het najaar te zien op RTL 4. Klinkt als een leuk format, al is eigenlijk alles met Herman den Blijker aangenaam om naar te kijken.

Zie ook:
- Herman den Blijker weer op zoek naar beste ‘hobbekok’
- RTL legt Den Blijker en Ogilvie langer vast

28 Reacties // Reageer

28 thoughts on “RTL geeft Herman den Blijker nieuw programma: Herrie Gezocht

  1. ANNEKE BLOEMHOFF

    lieve herman, ik doe een,may-day may-day, naar jou. heb 2 zonen, die werken dat het verrekt , al 10 jaar geen vacantie, dit jaar zouden ze voor het eerst met vrouw en kinderen ,op reis gaan, maar nee hoor door de problemen in de horeca,ook dit jaar weer niet , om het hooft boven water te houden. wij willen het wel gaan doen, maar zijn al een klein beetje aan de oudere kant.. hihi .kunnen dat echt niet meer alleen, maar met jou ,moet dat toch lukken.jij bent een kanjer. liefs anneke

      /   Reply  / 
  2. ANNEKE BLOEMHOFF

    sorry moet er nog wel even bij vertellen ,ook wij na 43 jaar horeca, kunnen alles niet meer.ik kijk uit naar je bericht van thomas en marc,toedeloe, anneke

      /   Reply  / 
  3. Z.Brink de Groot

    Beste Herman,
    Mijn kinderen,dochter,schoonzoon met 2 kinderen kunnen niet samen op vakantie omdat ze een klein restaurant runnen en saman heel hard moeten werken om alles draaiende te houden. Als Oma pas ik op mijn kleinkinderen, broer en schoonzus helpen zoveel mogelijk, maar hebben ook hun eigen werk en 2 kindertjes, deze week zei ze¨ik ben zo moe,zo moe¨ het sneed me door m’n ziel.Kun jij misschien helpen? Ik zou je heel dankbaar zijn.Groetjes Zwan.

      /   Reply  / 
  4. b.riksen

    Beste Onze reddende engel???
    Teon we jou spotje op tv zagen, moesten we meteen aan onze dochter en schoonzoon denken!
    twee jonge ondernemers die een geweldig mooie tent hebben gehad, verkocht en opnieuw een uitdaging zijn aangegaan.
    Dit keer met 2 kleine kinderen en een berg aan energie om ditmaal in Dieren aan de slag te gaan.
    Oktober vorig jaar mocht het van start gaan en werkelijk waar een schitterend bedrijf neer gezet, maar je raad het al…KREDIETCRISIS!!! en zo ook bij hun.
    de ouders van mijn schoonzoon en wij en onze andere zoon en nog vele andere lieve schatten zijn in geschakeld om op te passen, zodat zij er samen voor kunnen gaan, maar dit gaat niet lang goed op deze manier!
    De kinderen vragen als ze opgehaald worden al naar welke oppas ze nu dan gaan!!Dit snijd door je ziel..Wij gunnen hun dan ook een tijdje echt met hun viertjes, die kids zijn nog zo klein!(1 en net 3)Ze klagen nooit, maar van binnen weten wij dat ze het heel zwaar hebben.
    Dus we hopen dat je voor hun een REDDENDE ENGEL kan zijn!
    Met vriendelijke groet,
    Bram & Beanita Riksen

      /   Reply  / 
  5. Ramon en Martina

    Hallo heer Den Blijker, beste Herman,

    we zagen jouw promo op tv en sturen direct dit bericht. Mijn neef en zijn vrouw hebben in Nijmegen een goed restaurant: De Schat. Zijn werken samen erg hard, iedere dag en kunnen daarom al lang niet samen met vakantie. We zouden het geweldig vinden als ze worden verrast met jouw komst, zodat zij er met een goed gevoel even tussenuit kunnen!

    Met een vriendelijke groet,

    Ramon en Martina Eikholt

      /   Reply  / 
  6. Janny Kamp-Mermans

    Hallo Herman,
    Ik maak een verzoek voor een restaurateur uit Oirschot. Zij hebben enkele jaren geleden deze zaak overgenomen en zijn nog niet op vakantie geweest. Persoonlijk ken ik deze mensen niet maar het is een heel leuk restaurant, met naar mijn mening een zeer goede keuken. We hebben er zeer goede ervaringen mee. Zitten ook vaak bij hun op het terras.
    Hopelijk komen zij in aanmerking voor een leuke vakantie.
    Groet Janny Kamp

      /   Reply  / 
  7. Monique Hoekstra

    Hoi Herman
    Deze schreeuw om hulp doe ik voor mijn schoonzus en haar familie..
    Ze zal wel niet in aanmerking komen omdat ze in Spanje zit, Chiclana de la Frontera, maar niet geschoten is altijd mis (da’s ook jouw motto toch?)
    Zolang als ik haar ken wilde ze al een eigen restaurantje/bar, ze heeft er echt jaren voor geknokt en hard gewerkt..
    Ruim 2 jaar geleden kon ze het restaurant overnemen waar ze als kok werkte..
    Prachtig helemaal gelukkig ze werkte er al 3 jaar..
    Ze had het spul nog niet overgenomen en toen kwam de klad er al in..
    De hotels in haar regio gingen met All-in stunts, niet gooien maar smijten gewoon..
    Gevolg: sterk teruglopende omzet, belastingen, huur, etc etc niet meer kunnen betalen, (schulden dus)..
    Kortom, nog meer uren draaien, kinderen narrig, mijn broer overstuur, spanningen in het huwelijk, nou ja noem maar op..
    Heb mijn broer en zijn oudste zoon 2 maanden geleden een week mee naar Nederland genomen, gewoon om de spanning er daar even af te halen..
    Elena kon natuurlijk weer niet weg, die moet de boel draaiende houden..
    Zo gaat dat jaar in jaar uit..
    In eerste instantie kon ze nooit weg omdat er hard gespaard moest worden om uiteindelijk dan een restaurantje te krijgen…
    En nu is dat er en kunnen ze weer niet met het gezin weg omdat Elena de tent niet kan sluiten..

    Lieve Herman
    Als hier niks gebeurd dan is straks niet alleen het restaurant kapot maar ook een huwelijk van inmiddels 23 jaar, over de kinderen maar te zwijgen…

    Weet dat je het erg druk hebt en dat Spanje dan heel ver weg is, maar als iemand het verdiend dan is het mijn schoonzus wel..

    Wacht vol spanning op bericht terug, een dikke knuffel van 1 van je grootste fans Monique

      /   Reply  / 
  8. blom-bosch

    Herman de Blijker
    Help, mijn dochter en vriend, contract aangegaan voor 7 dagen in de week OPEN (restaurant) Vliegveld Teuge.
    Nu 4 jaar, geen dag vrij, roepen steeds kunnen niet weg…nog niet eens bij ouders koffie drinken op verjaardagen! Werken kei-hard. Daar is niets mis mee, maar ze willen zo graag EEN DAGJE VRIJ. OOk nog een baby inmiddels, HET is WAAR Het leven van een KOK is zwaar!
    Ze bedienen DE VLIEGCLUB REST.
    300 leden, die ONGEREGELD binnen huppelen!
    die een eigen ruimte hebben.
    Daarnaast het “gewone” open restaurant.
    Wat hebben ze “een dagje vrij” verdiend
    DE beide ouders!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  9. niels vijge

    Beste herman,

    Voor een echt leuk vakantie baantje nodig ik je uit om heerlijk een weekje te werken in een mooi en goedlopend restaurant.
    Het is gelegen in het mooie dorpje Putten op de veluwe.
    Het gaat om een grantcafe restaurant.

    Voor wie ik het doe? dat zijn 2 vrienden van me, 2 jonge zelfstandigeondernemers van 30 en 31 jaar.
    Sinds kort bestaat de zaak 3 jaar, en zoals je weet wie een zaak begint moet er de eerste 5 jaar gewoon keihard voor werken om te laten zien wie je bent en om je te bewijzen.
    In Putten is het uitgegroeid tot een TOP tent.
    Het personeel 17 man is echt een team en de gezelligheid straalt er ook echt vanaf.

    Ik zou het daarom ook echt super vinden als zei ook eens een lekker weekje rust hebben en even wat anders aant hoofd dan alleen de zaak en stres.

    daarom mijn vriendelijke verzoek om deze 2 kanjers even heerlijk te laten genieten.

    voor info http://www.demarktmeester.nl

    Vriendelijke groeten, niels

      /   Reply  / 
  10. richard grijpink

    Hoi Herman,

    De rede waarom ik reageer is voor Jurgen Bosmans, Hij heeft een restaurant in Boxtel genaamd Restaurant De Waag.
    Hij heeft het erg druk met zijn zaak en is 7 dagen per week open.
    Ook zijn vriendin heeft het erg druk en heeft weinig tijd om echt te ontspannen laat staan een week op vakantie.
    Dus geef hun een kans om eens lekker te genieten.

      /   Reply  / 
  11. Jolanda Vonhout

    Beste Herman,

    Dit is een verzoek voor een restaurant in Goirle.Sterker nog: het meest knusse restaurant in Goirle. Persoonlijk ben ik zeer goed bevriend met de eigenaren, en weet als geen ander hoe zwaar ze het hebben. Sinds 9 jaar werken de eigenaren keihard aan hun toekomst, met 2 kinderen die ook hun eigen aandacht vragen. Het huurpand van de eigenaren moet binnen enkele maanden gesloopt worden, waardoor de eigenaren en hun gezin op straat komen te staan! Het plan is om een nieuw restaurant te beginnen in de omgeving, en zo een frisse start te maken. Al jaren hebben zij zorgen en zijn al lang niet of nauwelijks op vakantie geweest. Herman, gun ze voordat ze zich weer storten in een nieuw avontuur even dat beetje ontspanning dat ze zo nodig hebben…
    Ik wacht je bericht met spanning af.Groetjes Jolanda.

      /   Reply  / 
  12. Anja

    Beste Herman, ik wil graag mijn vriend (chefkok)opgeven voor het programma.Na jaren in een hele moeilijke leefomstandigheid te hebben gezeten is hij sinds een half jaar in dienst bij een restaurant, waarvan de eigenaar vertrokken is naar Frankrijk voor een nieuwe zaak, nu snap ik als jij zegt dat hij geen eigenaar is, maar hij zet zich wel in als zodanig. Ook wil hij zich geen vakantie geven omdat hij het personeel niet alleen durft te laten al is het maar voor een week. Zelfs een trouwdatum kan er nog steeds niet geprikt worden, zou dit een mooie kans voor ons beiden kunnen zijn ?? Mag ik hopen op een mooie verassing voor mijn vriend en een beetje voor mij? Met vriendelijke groet Anja

      /   Reply  / 
  13. Niek

    Beste herman, ik hoorde je oproep op de televisie voor horeca-ondernemers die in slecht weer verkeren.
    Mijn ouders hebben al meer dan 30 jaar een restaurant in Delft. Door de crisis, verbouwing van de wijk en het rookverbod zien ze al enige tijd de omzetten teruglopen. Wij kunnen dit niet langer aanzien en sinds een paar maanden hebben ik en mijn partner besloten te helpen. We zijn begonnen met een nieuwe website vervolgens hebben we de boekhouding overgenomen om een wat kostenbesparing te krijgen en met een kritische blik naar de cijfers te kunnen kijken.

    Mijn ouders werken al een paar jaar 6 dagen per week en zijn al een paar jaar niet met vakantie geweest…
    Wat zou er nou niet mooier zijn dat mijn ouders binnenkort toch nog een aantal dagen weg zouden kunnen gaan zonder het restaurant te moeten sluiten.

    met spanning wacht ik af…
    Groet,Niek

      /   Reply  / 
  14. Scott

    Beste Herman,

    Ik doe een oproep namens een oude werkgever van me. Het zal niet vaak voorkomen dat een werknemer zijn oude werkgever opgeeft en hoop daarom dan ook op een positieve reactie van u kant uit.
    Jerry was een aantal jaren terug de chef kok van ‘Planken Wambuis’ en wilde zijn enthiousasme en liefde voor de horeca/keuken hernieuwd invullen dmv het openen van zijn eigen zaak. Dit avontuur is hij aangegaan samen met zijn vrouw Alma en samen hebben ze een V.O.F. opgezet. Ze wilde het restaurant ‘De Bronckhorst’ nieuw leven inblazen nadat de vorige eigenaar er een ‘potje’ van gemaakt had. Een flinke uitdaging die Jerry head on aan is gegaan. Het is weer enige tijd terug dat ik contact heb gehad met Jerry maar hij heeft een blijvende indruk op me achtergelaten. Wel weet ik dat hij veel vakanties heeft overgeslagen omdat er simpelweg geen geld voor was. Elk extraatje ging terug in de zaak. Daar zal nu met de crisis weinig veranderd zijn.
    Waarom Jerry en Alma Overeem + kids;
    Het is de fijnste werkgever(s) die ik tot op heden heb gehad.
    Het is een vakman en een bourgondiër pur sang met een grote voorliefde voor Calvados.
    Het is een allround good guy, grote kerel met een mooie buik en een grote mond zoals je die verwacht bij een chefkok, maar met een klein hartje.
    Het zijn beiden werkpaarden die een leuke extra verdienen.

    Overigens wil ik niet dat ze overkomen als ‘zielige’ mensen. Ze waren er allebij terdege van bewust dat de horeca een onzekere business kan zijn. Zeker in tijden van crisis wanneer men de vinger op de knip houdt is het hard aanpoten in de horeca om jezelf te kunnen blijven onderscheiden en om je brood te verdienen.

    Graag zie ik uw reaactie tegemoet.

    met vriendelijke groet,

    Scott Simpson

      /   Reply  / 
    1. Herman den Blijker

      Beste Scott Simpson,

      Is het niet handig om je aan te melden via http://www.rtl.nl
      Zonder adres gegevens wordt het sowieso al lastig natuurlijk. :D

      Groet,

      Herman den Blijker

        /   Reply  / 
  15. Miranda van Toledo

    Hoi Herman den Blijker

    Mijn naam is Miranda van Toledo samen met mijn man zijn we 4 september vorig jaar ons eigen restaurant begonnen, mijn man is sinds zijn 14e al werkzaam in de horeca en zijn droom was altijd een eigen zaak. Altijd heeft hij keihard gewerkt en zijn 4 kinderen nauwelijks zien opgroeien, want je weet het kok zijn dan is koken je eerste passie. Nu wonen we met ons gezinnetje boven de zaak en de kinderen kunnen papa altijd zien, ik ben altijd huisvrouw geweest tot 4 september nu werk ik ook mee in de zaak en het is geweldig ik snap nu hoe mijn man zo een passie kan hebben voor het vak. Zoals bij zoveel horecazaken merken wij ook dat de crisis toeslaat, we zijn met vrijwel niks begonnen en hebben niet de tijd gehad om een buffer op te bouwen dus nu is het echt het hoofd boven water houden. wij hebben wel al een vakantie geboekt met de kinderen naar Kroatie, maar mijn man heeft maar geen rust dat we 2 weken inkomsten missen, we hebben het al zo zwaar zegt hij, maar de kinderen hebben het ook zwaar gehad afgelopen jaar en even wat tijd voor ons gezinnetje vind ik nu ook belangrijk. Wie weet kan je ons helpen, je hoeft niet meer een vakantie te regelen die is geboekt en betaald. Lukt het niet dan zouden we het heel fijn vinden om je een keer uit te nodigen om bijn ons te komen eten. GR Miranda van Toledo

      /   Reply  / 
  16. team van La Moustache

    Beste Herman,

    We willen graag onze werkgevers opgeven voor je programma.
    Onze werkgevers zijn door een valse start in de problemen gekomen.
    Ongeveer 6 jaar geleden hebben ze deze zaak overgenomen en alles bleek goed te zijn tot dat er zaken boven water kwamen, waar we uitraard niet zo mee naar buiten mogen komen.
    Ze hebben van alles geprobeert maar ja nu die kredietcrises ook nog flink de kop op steekt houd het helemaal niet over natuurlijk.
    Dit had eigenlijk hun appel voor de dorst moeten worden (leeftijden meneer 62 mevrouw 54)maar het lijkt meer op droog brood met water.
    Gelukkig zijn het positief ingestelde mensen maar het houd een keer op natuurlijk.
    Wij als werknemers hebben veel voor ze over maar staan in deze positie ook machteloos. Dus bij deze hopen wij op een goed bericht van jou kant.

    de groetjes van het team
    La Moustache Hengelo(ov)

      /   Reply  / 
  17. Ineke de Bode

    Beste Herman,
    Onze a.s. schoonzoon Serkan had jarenlang samen met iemand anders een Grieks restaurant.
    Omdat hij wel eens iets anders wilde heeft hij zijn deel verkocht.Net voor deze beslissing viel onze dochter als een blok voor hem.
    Hij kon echter zijn draai niet vinden en raakte geld en zelfvertrouwen kwijt. Onze dochter bleef in hem geloven en hij trok bij haar in.( op een studentenkamer).
    Hij werd depressief, maar Rosan bleef voor hem zorgen.
    Vorig jaar kwam de mogelijkheid om zich weer in te kopen in zijn oude restaurant. Hij leende bij vrienden de benodigde gelden en sinsdien bloeide hij op. Hij kreeg weer zelfvertrouwen, werkt zich een platte versuffing (7 dagen per week), maar straalt.
    Onze dochter weet dat hij het niet in zijn hoofd haalt om vrij te nemen, maar ze hunkert naar wat vrije tijd samen met hem.Zij werkt full-time en ze zien elkaar nauwelijks, niet echt bevordelijk voor een jonge relatie.
    Ik gun ze zo graag wat tijd samen en alleen jij Herman, kan hem uit het restaurant weg krijgen.

    Een betrokken (schoon)-moeder.
    Ineke de Bode

      /   Reply  / 
  18. Ingeborg Bakker

    Beste Herman,

    Een goede vriendin ( eerder een soort moederfiguur) staat al jaren alleen in de Hill-inn in Hillegersberg Rotterdam, een lunchroom waar met name de oudere als doelgroep zijn. Zij noemt het echt haar winkeltje…en ze is gek op koken. Ze is al iets op leeftijd en heeft er best moeite mee andere om haar heen bij te benen. Ze is moe en ook een beetje op. Personeel is ook niet altijd makkelijk. Zelf zou ik het anders doen en ik weet zeker dat er veel meer uit te halen valt, maar zij zegt eerlijk, Ing, t is wel goed zo….zo jammer, zelf fantaseert ze over vakanties, die ze eigelijk nooit zal maken, ze heeft daar geen tijd voor en durft haar winkeltje niet zomaar uit handen te geven, wellicht zou jij haar die rust kunnen geven zodat ze na jaren werken en geen vakantie weer een beetje rust krijgt en weer eens lekker kan genieten van iets anders….dan haar winkeltje….ik weet zeker dat ze jou haar winkeltje wel toe vertrouwd.
    Met vriendelijke groet,
    Ingeborg Bakker

      /   Reply  / 
  19. Petra

    Ikvind het geweldig wat Herman doet, helaas kan hij niet iedereen helpen. Wij hebben ook een restaurant en zijn dit jaar voor het eerst met vakantiegeweest in 5 jaar. We waren er allen erg aan toe. Ik zag de laatste uitzending in flarden. Wat me wel bij is gebleven zijn de afscheurbare placematchen met serbet. Die zou ik ook zo graag willen, maar kan nergens de leverancier vinden. Herman als je mijn mail leest of iemand anders laat me even weten waar ik die dinge kan kopen.
    Ga zo door, met je programma, Gr.Petra

      /   Reply  / 
  20. Tineke

    Hoi Herman,

    Ik heb niets of niemand aan te melden.wil alleen maar even zeggen dat ik je een topkok vind,en ik vind het zo leuk dat je gewoon alles zegt lekker op z`n Rotterdams.
    En je programma`s vind ik waanzinnig leuk om naar te kijken,kijk ook altijd naar uitzending gemist om het weer te zien,herrie aan de horizon vind ik de leukste,en deze nieuwe serie,herrie gezocht, kijk ik ook al naar uit.
    Ik wens je heel veel succes met al wat je doet.
    een hele hartelijke groet van een rasechte Rotterdamse,
    Tineke

      /   Reply  / 
  21. Bianca

    Hi,

    Ik vind het een leuk programma. Ik heb zelf geen restaurant en wil niemand opgeven.

    Wat ik wel graag wil weten is, waar en in welk hotel de restaurant eigenaren naar toe gestuurd worden? Dat ziet er erg leuk uit.

    Ik hoop dat jullie mij dat door willen geven.

    gr. Bianca en veel succes met julie programma.

      /   Reply  / 
  22. Jose en Jan van den Boomen

    Beste Herman,

    Naar aanleiding van oproep op T.V. wil ik graag Joep en Petra Boley voordragen om in aanmerking te komen voor een welverdiende vakantie.

    Joep en Petra runnen in ons dorp restaurant “t Hof van Liempde”
    ook is Joep zijn nabijgelegen huis veelal ZELF in eigen beheer aan het verbouwen.

    Afgelopen zomer hadden Joep en Petra besloten om voor het eerst sinds jaren 5 dagen naar zee te gaan,
    wat denk je… Joep wordt geveld door vreselijke migraine aanvallen, dus weg kostbare tijd, dus weg vakantie…

    Beste Herman, ik beveel je dit restaurant aan omdat het hier betreft een prachtige zaak en zeker mooie televisiebeelden zal brengen. Om je een indicatie te geven kun je kijken op de website
    Hof van Liempde

    Hopelijk op een positieve reactie verblijf ik met vriendelijke groet, en wens je heel veel succes en kijkcijfers met je programma.
    groetjes Jose

      /   Reply  / 
  23. JOSKA VAN DRIEL

    HEE HERMAN.

    HELLLLLLLLLLLLLP.
    IK BEN DE OPPAS VAN EEN HELE LIEVE FAM,DIE EEN EIGEN ZAAK RUNNEN HOTEL,BRASSERIE.OOK HEBBEN ZE 3 KIDS WAARVAN 1 ZWAAR GEHANDICAPT HIJ IS 10 JR EN WOONT BIJ OUDERS,JE SNAPT HET AL DAAR GAAT HEEL VEEL ENERGIE NAAT TOE,OOK DE ZAAK IS HARD WERKEN,ZE HEBBEN NU ZELFS HUN HUIS TE KOOP STAAN OM BIJ DE ZAAK TE GAAN WONEN IVM MEER BIJ DE GASTEN TE ZIJN EN DE KOSTEN TE DRUKKEN.AL MET AL VIND IK DAT HUN WEL EEN VAKANTIE VERDIENT HEBBEN.WIJ ZORGEN WEL VOOR DE OPPAS.GROETEN UIT BRABANT

      /   Reply  / 
    1. Kees

      Ze hebben een vakantie verdiend zei je?? Nou, zoek op het internet naar een reisbureau en boek een leuke vakantie voor die mensen. Val ons in ieder geval niet lastig met dit soort berichten want die komen niet bij Herman den Blijker terecht maar in het openbaar op internet.

        /   Reply  / 
      1. Danny

        Nou, nou kees,
        Het kan misschien wat minder, reageren op iemand die wat over heb met een gehandicapt gezin! Kan merken dat jij iemand ben met veel geld en geen gevoel voor medeleving in andere mensen. Er zouden is wat minder mensen in de maatschappij aanwezig moeten zijn zoals jij, mensen voor lul zetten op internet omdat ze hulp voor vakantie vragen voor een gehandicapt kind. HOE HARD KUN JE ZIJN!
        Maaruh zou zeggen boek zelf een vakantie voor die mensen zodat Herman er zoiezo geen last van heeft, die zou niet zo IQ- loos reageren als wat jij doet.
        Dat moest ik even kwijt mensen.

          /   Reply  / 
  24. Marina van Florestein

    Hallo beste kok van Nederland,
    Ik heb een vraag, een zeer dringende hulpvraag.
    Het restaurant(De Jonckvrouw) staat midden in Austerlitz een schitterend klein dorpje vlakbij Zeist gelegen. Midden in de bossen, waar veel mensen wandelen, fietsen en genieten van de omgeving, dan zou er niets mooier zijn, om de dag af te sluiten met een bezoek aan dit restaurant, lekker borrelen, theedrinken en een maaltijd te gebruiken.
    Dit restaurant ligt op een schitterende locatie te midden in het bos, met een mooi terras, en binnen ruimte voor cafe en restaurant en een tuinkamer, waar ook vergadert kan worden. Maar alles is fout en gaat fout. Geen klanten, personeel wat weg loopt.
    De eigenaar doet er van alles aan, maar niets lukt (zelfs zijn huwelijk is hierdoor fout gelopen) Als het zo door gaat moet de eigenaar binnenkort zijn deuren sluiten. Ik zou het erg fijn vinden als je daar eens gaat kijken, en ik weet zeker dat het jou gaat lukken om dit bedrijf rendabel te maken, en dat de eigenaar zijn bedrijf kan blijven voortzetten.

    Mijn hartelijke dank voor het lezen van deze hulpvraag! Met vriendelijke groet vanuit Austerlitz.

      /   Reply  / 
    1. janson

      we weten dat er een faillissment is,de brouwer kon niet meer betaald worden hoor ik in het dorp.Overigens staat de Jonckvrouw midden in het dorp aan het dorposplein en niet in het bos.Ron eig.of pachter is een goeie gast,werkt hard om alles goed te krijgen.et personeel is ronduit onbeschoft naar de klanten,tja dan blijven ze weg,Voorak die vakantekrachten waardeloos..Ik vind het jammer voor Ron,de keuken is prima.Als je je personeel niet oke krijgt valt het restaurant.Ook bij binnen zitten,lawaaierige jonge gasten aan de bar die af en toe vervelende,grove taal uitten en dat stoort voor de andere gasten,Wij zeiden er eens wat van en kregen de volle laag,ook van de bediening.het ergste wat we meemaakten was dat er 3x kipsate was besteld,na 3kwartier vroeg mijn partner waar de sate bleef,het komt er aan was het antwoord.We werden niet bediend toen we nog een drankje wilden bestellen, de bediening stond met elkaar te dollen voor de voordeur,We hebben de sate afbesteld en toen mochten we ver(t)rekken en ze deden geen moete de drankjes met ons af te rekenen. Ron was er niet.Tja,het sluiten is dan ook geen verrassing voor ons.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>