RTL bestelt vervolg op Zeg ‘ns Aaa

Carry Tefsen had zojuist een opmerkelijk nieuwtje in RTL Boulevard: er komt een vervolg op Zeg ‘ns Aaa. RTL 4 heeft de afgelopen maanden de comedy uitgezonden op de zaterdagavond. De oer-Hollandse comedy kwam sterk uit de startblokken met 2 miljoen kijkers, maar naar de laatst uitgezonden aflevering keken nog maar 671 duizend kijkers.

Zelf heb ik het ook twee keer geprobeerd maar het was niet om door te komen. Flinterdunne en voorspelbare verhaallijntjes, beroerd acteerspel en vooral een muffe, oubollige smaak. Voor mij was het duidelijk: Zeg ‘ns Aaa had lekker in de jaren ’80 moeten blijven. En met mij velen anderen, getuige de kelderende kijkcijfers. Ook in De TV-Kantine werd Zeg ‘ns Aaa genadeloos afgeserveerd.

Des te opmerkelijker dat RTL toch doorgaat met de serie. Ik heb de precieze kijkcijfers niet ingezien, maar ik gok dat de doelgroep 20-49 jaar ook maar mondjesmaat kijkt naar de comedy. Natuurlijk wel leuk voor het team, dat er een tweede serie wordt besteld is toch een compliment voor je werk.

Zie ook:
- Zeg ‘ns Aaa duikt onder het miljoen
- Zeg ‘ns Aaa sterk uit de startblokken
- Hoge verwachtingen van nieuwe serie Zeg ‘ns Aaa

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “RTL bestelt vervolg op Zeg ‘ns Aaa

  1. TJ

    Witte Reus heeft dit tweede seizoen besteld en betaald.
    Het is 1 grote reclame.

      /   Reply  / 
  2. robbieboy

    Begin maar weer snel met de opnames, zodat het in de winter progammering kan worden opgenomen. Daar zat Zeg eens AAA vroeger ook in

      /   Reply  / 
  3. maurice

    Toch ook wel weer leuk.. blijf er niet voor thuis.. maar ach soms kijk ik er naar.. ;)

      /   Reply  / 
  4. mauriceio

    het is ind meer een progamma voor mijn oma

      /   Reply  / 
  5. elg

    dit eerste seizoen van Zeg eens AAA was het uitsmeren van de verhaallijnen van de twee toneelstukken over 13 afleveringen. en dat werkte niet.. Gewoon nieuwe en normale verhaallijnen en zeker niet meer dat overacting van Kicki Classen en Hans Cornelissen.

      /   Reply  / 
  6. michel

    Ja en het personage Koos moet toch ook wel terug in de serie. Laat dan een andere acteur die maar spelen. Mien kwam op mij in de afleveringen die ik heb gezien erg ongelukkig over en dat kwam de serie niet ten goede. En ind het belaberde acteerwerk van Hans en Kiki. Ongelooflijk! Hans moet hier wat aan doen en misschien een nieuwe vriendin krijgen ofzo waar dan wat verhaallijnen over kunnen komen want, Kiki het personage Wiep voegt werkelijk niets toe an de serie! Vond sommige bijrollen wel heel leuk zoals de nieuwe buurman, Pien, Annie (zus Mien) en Hugo Metsers als de vriend van. Erg leuk die mogen terugkeren!

      /   Reply  / 
  7. elg

    ja Ria Valk als de zus van Mien, en de moeder van Mien mogen terugkeren! En inderdaad… Koos moet terug! desnoods door een ander of laat Mien verliefd worden op een ander (Koos gaat dood ofzo)

    En Sjoukje Hooymaaier vaker laten opdraven met een gastrol als Lydy van de Ploeg

      /   Reply  / 
  8. Timon

    Opmerkelijk? Wat is er opmerkelijk aan dan?
    De kijkcijfers waren prima de serie maakte de RTL4 avond op de zaterdag bovendien een stuk aantrekkelijker!

      /   Reply  / 
  9. wesly

    de uitzending waarin lydie van der ploeg zat, was ook bij uitstek de beste en de leukste, ook mientje was op der best toen.
    zeker mien der zus anie ook vaker laten opdraven.
    wel leuk dat er een 2e seizoen komt, maar haal t gevoel van toen terug met ook de karakters van toen

      /   Reply  / 
  10. gorr

    Ik denk inderdaad dat als ze nu betere verhaallijnen gaan schrijven, dat het een leuk 2e seizoen kan gaan worden. Ik vond het afgelopen seizoen ook al best leuk hoor. Ik vind ook dat ze acteurs van vroeger die terug zouden willen, ook terug moeten laten komen. Dat lijkt me alleen maar leuker. Die Lydie van der Ploeg vond het toch zo jammer dat ze niet gevraagd was en ook Kenneth Herdigein had het leuk gevonden, maar was ook niet gevraagd.

      /   Reply  / 
  11. Pingback: Erland Galjaard nog niet zeker van tweede serie Zeg ‘ns Aaa | Zappen

  12. Rick Hol

    Heerlijk om te horen dat zeg eens aaaa weer een 2e v ervolg gaat krijgen. Wat een geweldige prestatie levert Carry Tefsen toch! Ik hoop dat de serie nog jaren zal blijven draaien! Heerlijk terug in die oude goede tijd, toen het nog leuk was in Nederland!

      /   Reply  / 
    1. Robbieboy

      Euhhhh, Jij reageert wel vaker op nieuwsberichten van een jaar geleden?? :lol:

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>