Verrassing van najaar RTL 5: Ibiza 24/7

Tussen neus en lippen door heb ik hier al eens Ibiza 24/7 aangekondigd, dat dit najaar op RTL 5 is te zien. Op basis van de eerdere informatie had ik niet echt hoge verwachtingen van het programma, des te groter de verrassing bij de najaarspresentatie bij het zien van de preview. Ibiza 24/7 belooft een echt heel leuk programma te worden over het party-eiland met bijna alle boegbeelden van de zender: Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoey, Nikkie Plessen en Rick Brandsteder.

De volledige party-cultuur van het feesteiland wordt onderzocht. Alle deejays komen dus aan bod (ook de grote namen als Tiësto en Armin van Buuren) maar natuurlijk ook aandacht voor het uitbrakken op het strand, beetje zoals ‘t Is Hier Fantasties van vroeger. De proppers worden gevolgd, baantjes als taxichauffeur, makelaar en barman worden uitgeprobeerd.

Maar ook de mythen van het eiland worden onderzocht. Wisten jullie bijvoorbeeld dat de videoclip van Club Tropicana daar is gefilmd? Eddy Zoey gaat op zoek naar het wereldberoemde zwembad en maakt er een remake – al ziet het er visueel gezien ietsje minder aantrekkelijk uit (sorry Eddy).

Ik vind het vooral heel slim om de boegbeelden van de zender zo samen in te zetten. RTL 5 geldt als de jongerenzender, maar lijkt vaak toch als los zand aan elkaar te hangen. Maar met dit programma wordt het allemaal veel cohesiever.

Vanaf donderdag 10 september te zien.

Zie ook:
- Najaarspresentatie RTL: Weinig nieuws, wel gezellig

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Verrassing van najaar RTL 5: Ibiza 24/7

  1. Anno

    En het RTL5-boegbeeld Renate Verbaan dan? Of zit die nog thuis met haar zoontje??

      /   Reply  / 
  2. Lies

    Herman bedankt zit nu met het liedje van Wham in mijn hoofd. Wat was ik toen verliefd op George Michael….. ik had het nog niet helemaal in de gaten toen.

      /   Reply  / 
  3. Jelle

    Renate is bezig met voorbereidingen voor Project Catwalk. Iemand hier die weet of Lost In Tokyo nog van stal wordt gehaald?

      /   Reply  / 
    1. Mart

      Denk het niet. Had toen nog geen 100.000 kijkers geloof ik, terwijl ik het nog wel leuk vond.

        /   Reply  / 
  4. el-g

    dat lost in tokyo hadden ze best ergens in de zomer nog kunnen uitzenden op de late avond

      /   Reply  / 
  5. vinn

    Jammer dat idd Renate er niet bij zit! En blijkt meteen ook dat Elize is aangetrokken tot enkel So You Think You Can Dance. Had haar graag verder zien gaan op rtl5

      /   Reply  / 
  6. vinn

    Ze zouden trouwens een progamma moeten maken met Bo en Pauline zoiets al the simple live

      /   Reply  / 
  7. Ben Profijt

    Goh, en Eddy Zoëy ging bij BNN weg omdat hij vond dat ie te oud werd voor dat soort programma’s??!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>