De nalatenschap van Charlie’s Angel Farrah Fawcet op RTL 4

Toen bij Farrah Fawcet in 2006 anale kanker werd vastgesteld – en deze ook nog eens uitzaaide naar de lever – wist de Charlie’s Angel-actrice dat het een aflopende zaak zou zijn. Maar Farrah was sterk en bleef vechten tot het eind. Bovendien hield ze een soort videodagboek bij, haar nalatenschap voor de rest van de wereld. Om lotgenoten steun te bieden en om kankervrije mensen ook nog eens te confronteren met de vreselijke ziekte. Om zo aan te tonen dat onderzoek hard nodig blijft. RTL 4 zendt Farrah’s Story vanavond uit, voor het eerst in Nederland.

Om maar te waarschuwen: het is een aangrijpend document geworden. Farrah laat namelijk alles zien in deze reality-documentaire. De mooie momenten die ze nog beleeft, maar ook de vele afschuwelijke gebeurtenissen. Als haar haar bijvoorbeeld uitvalt. De vele ziekenhuisbezoeken, chemokuren, operaties en andere behandelingen – niet altijd even pijnloos. Ze wil alles laten zien om een zo realistisch mogelijk beeld te creëren.

Inmiddels is Fawcet ons ontvallen, enkele uren voordat Michael Jackson het leven liet. Haar overlijden werd daad door overschaduwd. Maar met Farrah’s Story weet ze ons toch bij te blijven. Mooi document.

Farrah’s Story, 22.00 uur, RTL 4

1 Reacties // Reageer

One thought on “De nalatenschap van Charlie’s Angel Farrah Fawcet op RTL 4

  1. maria

    Met ongeloof en heel veel respect heb ik gekeken naar deze mooie bijzondere vrouw!
    Tranen heb ik toch moeten laten voor haar gevecht wat ze allemaal niet gedaan heeft om deze strijd tegen kanker te winnen ,het is echt niet te bevatten en nog verliezen ook!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>