Eindelijk: Expeditie Robinson 2009 begint

Fans hebben er even op moeten wachten, maar vanavond is het zo ver: een nieuwe serie Expeditie Robinson. Met een nieuwe presentator in de vorm van Eddy Zoëy en een nieuw avontuur op Maleisië. Expeditie Robinson 2009 begint als een women’s only-editie. Maar wat de vrouwen op het eiland niet weten – nadat ze elkaar in de haren zijn gevlogen – is dat er mannelijk schoon onderweg is.
Expeditie Robinson is al vele jaren een ongekend succesnummer en de verwachting is dat het dit seizoen niet anders is. De catch die is gevonden door alleen vrouwen op het eiland te droppen, is in elk geval een inspirerende. Verder denk ik dat Eddy zijn presentatieklus heel goed weet te klaren.

Zodra de nietsvermoedende dames beseffen dat het women-only is, daalt de temperatuur tot het nulpunt. De zestien worden verdeeld over twee kampen en binden de strijd aan met elkaar én met de elementen. Een verhitte catfight vol emotionele uitbarstingen is het gevolg. Wat de dames echter niet weten, is dat er op het vaste land nog een aantal mannen vechten om hun plek in de expeditie. Zij banen zich een weg door de dichte jungle en hebben van Eddy Zoëy een speciale opdracht gekregen. De mannen kunnen alleen maar naar het eiland als zij deze tocht met elkaar doorstaan. Halen ze de expeditie? En is dat goed nieuws voor de vrouwen?

Na één dag blijkt het eiland vol vrouwen al te klein. In het ene kamp wordt geruzied om het leiderschap, in het andere een complot bedacht om de grootste roddeltantes er meteen uit te werken. Toch laten ze ook zien dat ze doorzetters zijn. Stuk voor stuk willen ze bewijzen zonder mannen te kunnen overleven. Gemene deler dit jaar: geen van de dames neemt een blad voor de mond en van geen enkel hart wordt een moordkuil gemaakt. De heren bevestigen op hun beurt ook het bestaande imago van het mannelijke geslacht. Stoer, zelfverzekerd en als kameraden beginnen ze aan een nagenoeg onmogelijke missie met barre omstandigheden. Het wordt nog een helse klus om het eiland te bereiken.

Expeditie Robinson, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Het nieuwe tv-seizoen: De Glazen Bol 2009-10
- Nog een addertje onder het gras bij Expeditie Robinson 2009
- RTL lijkt besluiteloos met Expeditie Robinson
- Toch mannen in nieuwe Expeditie Robinson
- Expeditie Robinson 2009 één grote catfight
- Eddy Zoey nieuw gezicht Expeditie Robinson

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eindelijk: Expeditie Robinson 2009 begint

  1. Gerrie Vonk

    Ik kan meestal op de donderdag niet kijken
    Maar volg het al vele jaren
    Is er ook een andere dag en tijd dat er een herhaling is van donderdag?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>