Geef het een kans: Glitter Glamour Gordon

Gordon bevindt zich niet bepaald in de piek van zijn carrière. Weliswaar krijgt hij veel kansen van RTL, het publiek lijkt op hem te zijn uitgekeken. Getuige bijvoorbeeld de negatieve reacties online. Toch zou ik je aanraden om het vanavond gewoon eens te proberen met Glitter Glamour Gordon. Volgens mij wordt het namelijk een hartstikke leuk programma.

Glitter Glamour Gordon laat zich waarschijnlijk het beste vergelijken met Glamourland, waarin Gert-Jan Dröge allerlei society feestjes afliep en dat op unieke wijze van voice over voorzag. Zijn werkwijze is natuurlijk niet na te doen en ook niet te evenaren. Maar Gordon heeft genoeg personality om er zijn eigen draai aan te geven. Misschien iets minder subtiel, wel grappig.

Daar zag het in elk geval naar uit in de previews die ik zag. Gordon die op stap ging met Jan des Bouvrie (toentertijd vaste gast in Glamourland, met Jamai en ook met Viola Holt. Die heeft volgens Gordon heel oncharmant in een tuin geplast, gehurkt met haar jurk opgetrokken. Die beelden hebben de montage niet gehaald.

Glitter Glamour Gordon is natuurlijk een personality-show rondom Gordon. Tegelijkertijd krijgen we weer eens ouderwets een inkijkje op de feestjes en party’s waar je als gewone sterveling niet komt. Natuurlijk zien we die beelden wel eens op de achtergrond in de showbiz-rubrieken, maar nu eens op de voorgrond. Dat is een tijd geleden.

Gordon zelf: “Eerst ging ik de vloer over, dat was hard werken. Daarna op vakantie naar oorden, waar ik gillend vandaan kwam. En nu… nu stort ik me in het feestgedruis van de glitter en glamour. Ik voel me er helemaal thuis! Het is een te gek programma geworden en de mensen weten niet wat ze te zien krijgen! Zoveel polderglitter, zoveel keurige glamour en dat allemaal in ons heerlijke Holland! Geweldig toch!”

Glitter Glamour Gordon, 21.35 uur, RTL 4

Zie ook:
- Oude bekende in Glitter Glamour Gordon: Jan des Bouvrie
- Gordon krijgt groen licht voor Glitter Glamour Gordon
- Ook Gordon werkt aan programma Dr. Love

23 Reacties // Reageer

23 thoughts on “Geef het een kans: Glitter Glamour Gordon

  1. Sandra

    Ik ga CQC kijken en daarvoor Gooische Vrouwen.

      /   Reply  / 
    1. Tom

      Zelfde hier.

        /   Reply  / 
  2. De GTST Club

    Ik ga zeker kijken, in dit soort programma’s is Gordon op zijn best!

      /   Reply  / 
  3. Robert Spruit

    Ik sla over. Gorden krijgt mij iets teveel kansen van RTL. Na Gooise Vrouwen zap ik naar Vermist.

      /   Reply  / 
  4. Nick

    Ik ga dit zeker kijken.. jammer dat Gordon zichzelf te negatief in de media heeft gezet…

      /   Reply  / 
    1. Banaantje

      Of heeft de media Gordon misschien negatief neergezet? Wat dacht je van die optie?!

        /   Reply  / 
  5. Jeanne

    Ik ga ook kijken.

      /   Reply  / 
  6. RJ

    ik ga ook kijken

      /   Reply  / 
  7. Rob

    In een artikel over het nieuwe programma van Claudia de Breij serveer je dat meteen af zonder het te hebben gezien, maar het eveneens nieuwe programma van Gordon moet wel een kans krijgen? Tja…

      /   Reply  / 
  8. Suzanne

    @Rob: ik vind Claudia de Breij (op zijn zachtst gezegd) een stuk leuker dan Gordon, maar in dat artikeltje legt de schrijver in de reacties uit dat hij niets met haar heeft en hier legt hij uit waarom hij denkt dat het programma van Gordon wel eens leuk zou kunnen zijn en dat het daarom een kans moet krijgen (dat laatste denk ik door alle negativiteit rondom Gordon in de Media).
    Om diezelfde reden ga ik dus vanavond naar Claudia kijken en niet naar Gordon. Ieder zijn meug.

      /   Reply  / 
  9. Zo

    1 kans goor

      /   Reply  / 
  10. Richard

    Pfff wat staan er vanavond veel leuke programma’s tegen over elkaar ??? Dat word veel terug kijken op uitzendinggemist

      /   Reply  / 
  11. flakin

    Gooise Vrouwen is gewoon niks voor mij en zeker niet die vieze Gordon. Dus word vandaag een avondje Popstars met CQC ertussen. SBS6 heeft trouwens weer CQC flink gepromoot met het ´CQC journaal´ Da´s natuurlijk een beetje erg overdreven… Maar RTL geeft gewoon bijna niks om promoten, stel dat ik niet op media sites kom, dan had ik echt geen idee dat GGG en GV begon. Ik heb volgensmij 1 keer iets van GGG gezien, maar dat was het dan. RTL kan echt nog wel wat leren van SBS (alleen ietsje minder aub)

      /   Reply  / 
    1. Ron

      Helemaal gelijk Flakin: SBS6 heeft wel klasse en niveau, bijna net zoveel als RTL en de Tros…

        /   Reply  / 
    2. anita

      vieze Gordon? Denk dat jij daar nog een voorbeeld aan kan nemen raar figuur. SBS6 is een na-aap zender. Alles wat RTL doet doet SBS6 na. Kijk maar naar Idols hup daar is popstars. Boulevard hup daar is shownieuws. En ga zo nog maar even verder.

      En Gordon succes vanavond weet zeker dat het een geweldig programma is.

        /   Reply  / 
  12. Bo

    Ik heb niets met,noch iets tegen Gordon, maar ik zal zeker niet gaan kijken. Gordon zal dit programma natuurlijk op zijn eigen manier moeten doen, maar het leuke aan Glamourland met Droge (waar het toch op gebaseerd is)was zijn onderkoelde subtiliteit. Iets wat niet bepaald op Gordon van toepassing is. Waarschijnlijk meer voor een RTL-publiek.

      /   Reply  / 
  13. Nick

    Heb het net zitten kijken, had er echt zin in maar ik vond het niet leuk

      /   Reply  / 
  14. Mies...

    Ja hoor. we zijn er weer ingetrapt. weer hetzelfde geouwehoer.

      /   Reply  / 
  15. Grimlock

    Ik vond het wel leuk.

      /   Reply  / 
  16. John

    Gordon is geweest…. gaat tijd worden voor iets nieuws… trouwens; Gordon is nooit iets geweest….

      /   Reply  / 
  17. JW

    Een wat late reactie wellicht, maar wat mij achteraf het meest is opgevallen: het moet een beetje lijken op Dröge van vroeger. Maar die bleef nuchter en stelde er de juiste vragen bij. Gordon slaat als eerste de drank achterover en feest vervolgens gewoon mee. Ik vind hem wel leuk, maar hij mag er wel iets meer werk van maken.

      /   Reply  / 
  18. Perry

    In een woord woord WAARDELOOS. Het gemaakte lachje en zijn goedkope humor zijn walgelijk. Hij zal nog heel veel moeten leren eer hij ook maar kan tippen aan zijn voorganger.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>