Ruilactie: Joling in Let’s Dance, Carlo & Irene in Hole in the Wall

Carlo Boszhard voegt de daad bij zijn woord. De presentator vindt dat RTL en SBS wat afspraken moeten maken over het inzetten van hun kijkcijfersknallers en meer moeten samenwerken om kapitaalvernietiging te voorkomen, vertelde hij onlangs aan Zappen.blog.nl. Nu heeft hij een stap in die richting gezet. In Life4You probeerde hij een deal te sluiten met Gerard Joling. “Wij willen heel graag meedoen aan Hole in the Wall, maar alleen als jij komt dansen in Let’s Dance”, aldus Boszhard.

Hole in the Wall begint in oktober bij SBS 6, als Let’s Dance (vermoedelijk) net is afgelopen. Het programma laat zich het beste vergelijken met levend Tetris; kandidaten – allemaal BN’ers – moeten door een gat in een muur die op ze afkomt. Lukt dat niet, dan vallen ze in een bak water.

Joling, die een exclusief contract heeft met SBS 6 en alleen bij andere zenders mag verschijnen in de hoedanigheid als zanger, is enthousiast. “Ik kan helemaal niet dansen, maar het lijkt me enig.” Waarop Boszhard zegt: “Wij kunnen ook heel slecht door een gaatje.”

Joling belooft te gaan overleggen en hoopt op een goede afloop. Zou geslaagde stunt zijn, ben benieuwd!

Update 19.30 uur: Carlo en Irene hebben ook Linda de Mol en haar collega’s van Gooische Vrouwen uitgenodigd om een act van K3 op te voeren.

Zie ook:
- Boszhard pleit voor meer samenwerking RTL en SBS
- Beau en Gerard doen levend Tetris in Hole in the Wall (video)
- Joling tekent exclusief contract bij SBS 6

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Ruilactie: Joling in Let’s Dance, Carlo & Irene in Hole in the Wall

  1. Erwin

    Respect dat werd tijd

      /   Reply  / 
    1. Hinaah

      Ja, vind ik ook:dp

        /   Reply  / 
  2. Robert

    Eindelijk. Een goede zet van Carlo.

      /   Reply  / 
  3. el-g

    en probeer het ook nog eens bij Linda de Mol!

      /   Reply  / 
  4. vinn

    Ik hoop dat het doorkomt, en ook dat Linda wil. Alleen waarom k3 ze kunnen beter een echte dans doen. Als de 4 gooische vrouwen allemaal mee doen zou het leuk zijn als ze: Moulin Rouge doen van Christina, Pink, Maya en Lil Kim

      /   Reply  / 
    1. Hannah

      Oeh..die met K3 wil ik wel zien hoor =]
      Die dansjes van K3 is best moeilijk hoor..

        /   Reply  / 
      1. Kitty

        Of ze vragen aan de dames van S1NGLE of ze K3 willen doen…Katja als Kristel, Eva als Karen en Bracha als Kathleen :p

          /   Reply  / 
  5. Sandra

    Goede zet van Carlo, ik hoop dat het doorgaat. Al die haat en nijdt is niets.

      /   Reply  / 
  6. w

    life4you goed programma eindelijk zijn carlo en irene weer goed te zien alleen moeten we gaan uitkijken voor te veel carlo en irene. maar leuk programma.

    joling dansen dan moet hij wel queen i want to break free doen :P

      /   Reply  / 
  7. Zo

    vraag me af of iedereen de realiteit een beetje kwijtraakt? zal wel door de kredietcrisis komen, zodra die over is en mensen weer bakken met geld gaan verdienen zal het weer over zijn met de harmonie. sbs en rtl zijn keiharde concurrenten van elkaar net zoals feyenoord en ajax en zo zijn er nog 100 voorbeelden te noemen. misschien zijn geer en carlo wel de beste maatjes, de sbs directie en de rtl directie hebben niks met elkaar. dat is zo en zal altijd zo blijven. mensen zeggen goede zet van carlo, maar dit laat alleen maar zien dat carlo geen winnaar is. als we elke dag naar de kijkcijfers kijken en iedere programma scoort 1.000.000 kijkers is er ook geen reet meer aan.

      /   Reply  / 
  8. Nick

    Alsof Gerard dit zelf wil.. hij doet wel alsof maar daar heeft hij toch geen zin in.

      /   Reply  / 
  9. Mart

    Het sterrenkanaal in life4you was echt hilarisch. Geweldig dat ze er weer zijn op de zondagmiddag/avond. Decor was ook wel ok, al vind ik het nu wel erg lijken op andere decors uit deze tijd. Life en cooking decor vond ik toch meer knus.Volgens mij zitten ze ook in een kleinere maar bredere studio.Wat mij betreft gooien ze de showtrap er weer in.

      /   Reply  / 
  10. michel

    Goede actie van Carlo!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>