De Club van Sinterklaas & De Jacht op het Kasteel begint

Het leukste avontuur van Sinterklaas is terug op televisie: De Club van Sinterklaas. RTL 4 heeft de serie onder zijn hoede genomen en zendt het elke werkdag in de middag uit. Kinderen hoeven dus niet meer in alle vroegte voor de televisie te zitten om het nieuwste avontuur te zien. Dit jaar heet de serie De Club van Sinterklaas & De Jacht op het Kasteel. Coole Piet Diego is weer van de partij net zoals acteur Bram van der Vlugt, leuk!

Probleem
Het zit Sinterklaas niet mee dit jaar. Het Sinterklaasfeest verloopt altijd vlekkeloos, maar de weg daar naartoe kent dit jaar veel hindernissen. In De Club van Sinterklaas hebben Testpiet, Muziekpiet, Profpiet, Hoge Hoogte Piet en de andere Pieten van de Club een enorm probleem dat opgelost moet worden. Natuurlijk mag de Sint daar geen lucht van krijgen en wordt er van alles aan gedaan om het voor hem verborgen te houden. De grote vraag is of de kinderen dit jaar nog wel kunnen rekenen op pepernoten en cadeaus.

Faillissement
Het favoriete restaurant van Muziekpiet, Het Taartenpaleis van Sjef en Vrekking, waar overheerlijke makreeltompouces worden geserveerd, gaat failliet. Maar wat voor Muziekpiet een drama is, lijkt voor Keukenpiet een geweldige oplossing te zijn. De oven in de kasteelkeuken is namelijk stuk, waardoor hij een enorme achterstand heeft met het bakken van de pepernoten.

Nog meer problemen
Sjef en zijn broer Vrekking, die door het faillissement van Het Taartenpaleis geen werk en onderdak meer hebben, willen Keukenpiet maar wat graag uit de brand helpen. Dus nemen ze hun intrek in het kasteel. Dat de Pieten daarmee het paard van Troje in huis nemen, beseffen ze dan nog niet. De broers veroorzaken een opeenstapeling van problemen en de Pieten moeten dit jaar echt alle zeilen bijzetten om de verjaardag van de Goedheiligman te redden. Als dat maar op tijd gaat lukken.

Bekijk de officiële tune van Coole Piet Diego hier of het duet Verliefd met Patricia Paay.

De Club van Sinterklaas, 16.50 uur, RTL 4

Zie ook:
- De Club van Sinterklaas verplettert Slot Marsepeinstein
- Coole Piet terug in De Club van Sinterklaas & De Jacht op het Kasteel
- RTL 4 neemt De Club van Sinterklaas over
- RTL ontketent Sinterklaas-oorlog
- Ouders autisten pleiten voor uittocht Sint op tv

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “De Club van Sinterklaas & De Jacht op het Kasteel begint

  1. Maarten

    Op woensdag herhalen ze de afl. van de dag ervoor niet, want dan wordt 4me uitgezonden…. sluit ook lekker aan op de doelgroep. Ik ben benieuwd of dit nog weet te scoren. Wel jammer dat de hh van Over de Kook nu écht weg is, ik keek het om half 5 vaker dan om half 8.

      /   Reply  / 
  2. erwins

    Hopelijk komt het ook op RTl gemist dit is altijd al een leuke serie ook al hoor ik niet tot de doelgroep ik vind het toch altijd grappig

      /   Reply  / 
  3. Chiel

    Snap niet dat RTL4 dit uitzend. Verdienen ze hier echt geld mee? Heben ze 15/30 minuten kijkers, en zijn daarna weer weg. En de kijkers die daarvoor kijken kijken dit (neem ik aan) niet.

    Zet het op 5, wat jeugdseries ervoor en erna…

      /   Reply  / 
    1. michel

      Ja dom he

        /   Reply  / 
  4. Carlissa

    Ik ga het zeker weer kijken! Ook al ben ik bijna 15, ik vind het stiekem nog steeds leuk!:D

    En natuurlijk omdat Bram van der vlugt weer speelt en Diego!

      /   Reply  / 
    1. Ton

      Leeftijd maakt niks uit. Ben zelf 21 en er zijn genoeg Club van Sinterklaas fans die nog ouder zijn. Gewoon genieten van wat je leuk vindt. =D

        /   Reply  / 
      1. Mart

        Inderdaad. :D

          /   Reply  / 
  5. Wilbers

    Yes ben ik blij dat ik kleine kinderen heb weer een reden om te kijken:P haha

    Alleen 1ste aflevering gemist:(

    Groetjes

      /   Reply  / 
  6. gtstfites

    Ik dacht dat ze geen kinderprogramma’s meer gingen uitzenden

      /   Reply  / 
  7. Pingback: De Club van Sinterklaas verplettert Slot Marsepeinstein | Zappen

  8. dijk

    Ik vind het jammer dat in het weekend niet alle afleveringen herhaald worden, zoals dat de afgelopen jaren bij Jetix wel het geval was. Dit was altijd practisch als ze door de week een aflevering miste,dan konden ze op zaterdag/zondag de hele week nog een keer zien en waren ze weer op de hoogte.

      /   Reply  / 
    1. claudia

      het wordt op zondag morgen herhaald van de hele week

        /   Reply  / 
  9. Dina

    Bij mijn kids is er verwarring ontstaan, ze heebn altijd met veel plezier gekeken naar de club van sinterklaas. Jetix zond het on 7:45 uit en na 17:00 voor ons ideaal, ze konden beide kijken, wat ze dus ook deden. Nu is het naar RTL4 verhuisd, op een tijd dat mijn kids nog niet kunnen kijken en het wordt zondagochtend herhaald. De serie van nickelodeon vinden ze maar nep. Mijn inziens terug naar jetiz aub. Je hebt met kids te maken niet met volwassenen!!!

      /   Reply  / 
    1. computer piet

      ja smorgens om 7.45 was de her haling dat was gewoon ideaal want tegen 17.00u willlen papa’s het nieuws zien juist dat heteen paarkeer per dag herhaald word is voor kleine kinderen intresand

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>