Gerucht: AH, DE en Stage Entertainment sponsors opvolger Life & Cooking

Vanaf 6 september is de opvolger van Life & Cooking bij RTL 4 te zien. Carlo Boszhard en Irene Moors brengen dan weer een gezellig zondagmiddagprogramma. Gordon vertelde in RTL Boulevard: “Er wordt gefluisterd dat Albert Heijn, Douwe Egberts en Stage Entertainment de sponsors zijn. Dan zal er dus ook wel veel met musical en muziek bij komen.” Van AH en DE deden eerder al geruchten dat ze wel interesse hadden een financiële bijdrage te leveren aan een programma als Life & Cooking.

Over de precieze invulling van het nog titelloze programma is verder niets bekend. “We gaan waarschijnlijk minder koken”, vertelt Boszhard. “En andere dingen uitproberen. Wat nieuwe spellen bijvoorbeeld?”

Ondertussen werkt het tv-duo ook aan een tweede serie van het succesvolle De TV-Kantine. Hiervoor zouden Eric van Tijn en Kim Holland even op de reservebank worden geplaatst. In plaats daarvan zien Carlo en Irene een uitdaging in persiflages van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Jan Mulder.

Zie ook:
- Carlo & Irene al op 6 september terug op zondagmiddag
- Veel lol en weinig tranen in laatste Life & Cooking
- Carlo en Irene blijven bij RTL; nieuw contract
- Opvolger Life & Cooking mogelijk met Albert Heijn

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gerucht: AH, DE en Stage Entertainment sponsors opvolger Life & Cooking

  1. Brian

    Slim dat ze niet blijven hangen bij de succesvolle typetjes, dat wordt saai. Verder denk ik dat dat die nieuwe sponsors een goede sfeer geven van de nieuwe show: koffie, altijd gezellig, en musical hadden ze al af en toe in de show, ook dat geeft een goede sfeer. Al bij al denk ik dat het niet veel zal gaan veranderen.

      /   Reply  / 
  2. michel

    ik denk dat dit wel eens leuker kan gaan worden dan Live&Cooking en dat het duo ook meer vrijheid heeft en meer kan doen wat ze zelf willen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>