Veel lol en weinig tranen in laatste Life & Cooking

Het zit er op. De allerlaatste aflevering van Life & Cooking is zojuist uitgezonden. Deze zomer zijn er nog wel hoogtepunten uit de afgelopen serie te zien – zoals elk jaar – maar nieuw materiaal wordt niet meer opgenomen. Zelf had ik me een beetje voorbereid op een tranendal, maar dat gebeurde eigenlijk niet voor het oog van de camera. Alleen in de eerste minuten, toen Willeke Alberti haar hit Samen Zijn zong met Xander de Buisonjé had Irene Moors even waterige ogen.

Verder overheerste vooral het plezier en de dankbaarheid voor negen seizoenen Life & Cooking. Veel terugblikken op hoogtepunten (wat waren het er veel) en bloopers. Alle vaste gasten waren er zo ongeveer bij. Van Jamai tot Gerard Joling, van Maik de Boer tot Dirk Taat, van Mary Borsato tot Eric van Tijn.

De laatste woorden van Carlo Boszhard waren zeer bemoedigend voor de toekomst: “Tot volgend seizoen!”. Daarmee lijkt een nieuw programma onvermijdelijk. Volgens paragnost Peter van der Hurk vanaf oktober/november met twee nieuwe sponsoren. We wachten af.

Zie ook:
- Carlo en Irene blijven bij RTL; nieuw contract
- Opvolger Life & Cooking mogelijk met Albert Heijn
- Snif! De aller-aller-allerlaatste Life & Cooking

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Veel lol en weinig tranen in laatste Life & Cooking

  1. GTSTnieuwskrant

    Het is echt jammer dat het stopt, maar er komt zeker een vervolg!

      /   Reply  / 
  2. wesly

    en wat super dat ze afsloten met het nummer..3 minuten.
    ik heb echt genoten 9 jaar lang van carlo en irene (eigenlijk 19 met telekids erbij)
    en nu maar duimen op een vervolg van deze 2 kanjers

      /   Reply  / 
  3. RJ

    Peter van der Horst??? Hurk toch?

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      je hebt helemaal gelijk, heb het aangepast, thx!

        /   Reply  / 
  4. Mart

    Mocht er nog een nieuwe actie komen om carlo en irene op de buis te houden dan ben ik zeker van de partij.Top uitzending, vooral het laatste deel met gerard erbij.

      /   Reply  / 
  5. Mart

    ik zou het wel weten als sponsor zijnde. Het populairste tv duo van nederland waar je een heleboel mensen een plezier mee doet en dan toch wel de redder van het unieke tv duo. Dat zal erg positief werken voor je merk.

      /   Reply  / 
    1. Nick

      Maar levert het je extra opbrengst op? Nee…

        /   Reply  / 
  6. Leroy

    Wat een super aflevering vandaag! Het laatste stuk was natuurlijk vooral gieren met Gerard en zijn ‘het is nog niet voorbij’ en Carlo en Irene zelf met ’3 minuten’. Vooral dat laatste vond ik tof!

    Natuurlijk komen ze terug, zo’n hilarisch tv-duo in zo’n format kan altijd op veel kijkers rekenen. Nu in de zomer wat minder, maar dat is normaal. Een sponsor is dus zo gevonden kan ik me voorstellen! En RTL zal ook niet op zijn neus zijn gevallen..

      /   Reply  / 
  7. Nick

    Carlo doelde op volgend TVseizoen, niet seizoen van L&C

      /   Reply  / 
  8. Joran

    Peter van der Horst kijkt gewoon vaak op deze blog, volgens mij stond hier al eerder vermeld in een bericht dat de Albert Heijn en FrieslandCampina de nieuwe sponsoren zouden zijn.

      /   Reply  / 
    1. gtst2007

      ja ik had dat gelezen op sbs tekst

        /   Reply  / 
  9. Brian

    Wat ik erg jammer vind, is dat het nog steeds niet mogelijk is om de tweede helft van de laatste Life & Cooking terug te kijken op RTL Gemist! Veel mensen hebben het zondag niet gezien (waaronder ik) maar kunnen nu dus alleen maar het deel tot het 6uur-nieuws zien.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>