Opvolger Life & Cooking mogelijk met Albert Heijn

Goed nieuws van het Life & Cooking-front. Het ziet er naar uit dat er wel degelijk een opvolger komt voor het populaire zondagmiddagprogramma. Zondag is de laatste aflevering te zien van Life & Cooking met Unilever als sponsor, die zijn budget op andere manieren wil gaan inzetten. Vakblad Adformatie meldt dat supermarktketen Albert Heijn en zuivelboer FrieslandCampina interesse hebben om een dergelijk tv-programma te sponsoren. Daarmee zou RTL een opvolger kunnen bekostigen.

“FrieslandCampina en Albert Heijn zijn echter partijen die wel serieus geïnteresseerd zouden zijn om bij een nieuw programma aan te haken”, schrijft het vakblad voor de reclamebranche. Naar verluidt zijn er drie partijen die een programma-idee mogen pitchen bij RTL. Mogelijk zit daar een geschikt voorstel tussen. Dit kunnen overigens sponsoren zijn die een idee neerleggen, maar ook tv-producenten waar de sponsor bij aan kan haken.

RTL wil Carlo Boszhard en Irene Moors graag behouden als duo voor een zondagmiddagprogramma. Onduidelijk is, of het nieuwe programma weer live wordt opgenomen. “Dat valt nog te bezien, live-tv is duur”, aldus een woordvoerder.

Mijn vingers zijn gekruist. En zondag zit ik zeker voor de buis voor de allerlaatste extra-lange Life & Cooking.

Zie ook:
- Carlo en Irene blijven bij RTL; nieuw contract
- RTL geeft keuken Life & Cooking weg
- Veel oude bekenden in extra lange laatste Life & Cooking
- Toekomst Carlo & Irene nog onduidelijk

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Opvolger Life & Cooking mogelijk met Albert Heijn

  1. Michel

    Het zou jammer zijn als een opvolger niet live wordt uitgezonden. Dat was toch ook een van de charmes van het programma.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Carlo en Irene blijven bij RTL; nieuw contract | Zappen

  3. Jeffrey

    En dan komt er zondag zo’n mannetje van RTL die zegt dat het toch doorgaat..

      /   Reply  / 
  4. Mart

    Leuke is juist dat het live is. Vaak zijn de live shows of programma’s toch net iets leuker dan een opgenomen programma, en zeker als er het 1 en het ander uitgeknipt wordt.

      /   Reply  / 
  5. Nick

    Het gaat sowieso niet door Jeffrey… L&C is van Unilever. Live of niet live.. L&C was ook niet altijd live maar merkte je echt niet omdat het in 1x werd opgenomen

      /   Reply  / 
    1. Jeffrey

      Nee, maar gewoon melden dat er een ander programma komt.

        /   Reply  / 
  6. Pingback: Irene Moors verwacht geen opvolger Life & Cooking in september | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>