Snif! De aller-aller-allerlaatste Life & Cooking

Vandaag is toch wel een beetje het einde van een tijdperk: het tijdperk Life & Cooking. Tien jaar lang waren Carlo Boszhard en Irene Moors elke zondagmiddag te zien met het programma. Maar na vandaag valt het doek.

Gelukkig zal het niet een al te bittere aflevering worden. Inmiddels is al bekend dat Carlo en Irene een nieuw contract gaan tekenen bij RTL en met meerdere gegadigde sponsoren voor een nieuwe Life & Cooking lijkt de opvolger gegarandeerd. Life & Cooking gaat dus na de zomer zeer waarschijnlijk door onder een andere naam en in een nieuw jasje.

Het is niet ondenkbaar dat er vanmiddag een hoge pief van RTL inbreekt om meteen spijkers met koppen te slaan. Maar misschien is het nog niet allemaal rond en worden we deze zomer verblijd met het goede nieuws over een opvolger.

Vanmiddag zijn er evengoed veel gasten in de studio. De vrienden van Life & Cooking komen allemaal langs, zoals Willeke Alberti, Xander de Buisonje, Frans Bauer, Maik de Boer, Peter van der Hurk, Mary Borsato en natuurlijk Gerard Joling, die zijn comeback mede te danken heeft aan Carlo en Irene. Ook komen alle koks van de afgelopen negen seizoenen langs.

De aflevering vanmiddag is extra lang; ze beginnen een half uur eerder. Natuurlijk zullen er de nodige traantjes vloeien. Maar ik verwacht vooral een heel leuk en gezellig programma.

Dank voor de inzet van de afgelopen jaren en hopelijk tot na de zomer!

Life & Cooking, 16.55 uur, RTL 4

Zie ook:
- Carlo en Irene blijven bij RTL; nieuw contract
- Opvolger Life & Cooking mogelijk met Albert Heijn
- RTL geeft keuken Life & Cooking weg

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Snif! De aller-aller-allerlaatste Life & Cooking

  1. Joran

    Ik zit al klaar!

      /   Reply  / 
    1. Mart

      Ga er straks zeker van genieten, maar eerst nog ff lekker van het weer genieten.

        /   Reply  / 
  2. Peter

    Ik zit er ook klaar voor om 5 uur. Denk ook dat vanavond de nieuwe naam wel eens bekend zou kunnen worden gemaakt. Laten we gaan voor Levend Koken. :D Haha

      /   Reply  / 
  3. wesly

    ik zit ook al klaar, (aangezien carlo en irene altijd de spanning erin houden, denk ik niet dat ze al onthullingen doen over een vervolg)

      /   Reply  / 
  4. Nick

    Ben benieuwd naar de kijkcijfers…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>