Ymke was de hit uit Take Me Out

Het gaat goed met Take Me Out. Het datingprogramma op RTL 5 is naar het tijdslot van Deal or no Deal (20.00 uur) verhuisd en weet daar tussen de 350 en 450 duizend kijkers te trekken. De laatste tijd is er vooral veel commotie rondom single vrouw Ymke. Hoewel ze één van de 30 vrouwen in het spelletje is – en de hoofdrol is weggelegd voor de enige mannelijke single – trekt Ymke (hyves) wel alle aandacht naar zich toe met haar pittige commentaar.

Ymke schept er namelijk een bijzonder genoegen in om de mannen op hun nummer te zetten. Dat geeft ze al aan in haar introductiefilmpje. “We kijken dan in ons studentenhuis en kraken alle mannen af. Ha-ha.” Maar ook in de studio laat ze zich gaan. En dan niet met simpele commentaren, maar gevatte op de man gespeelde oneliners die best hard aan kunnen komen. Een voorbeeld: “Je komt binnen op de muziek van Lady GaGa. Weet je dat die Lady GaGa een hermafrodiet is? Het lijkt hier wel een hermafrodietenparade! Je bent de zwakste schakel!”

Fervente kijkers beginnen inmiddels te vermoeden dat Ymke ingehuurd is om een beetje reuring te veroorzaken. Maar daar maakt presentator Eddy Zoëy korte metten mee. “Folks, over Take Me Out, Ymke is GEEN actrice. Ze heeft zich net als alle andere kandidaten gewoon opgegeven. She’s quite a character, true maar komt NIET van een castingbureau of wat iedereen ook maar verzint. Grappig, als iemand opvalt, is ‘t ‘geregeld’ of ‘in scene gezet’ Not!”

Afgelopen vrijdag werd Ymke als date verkozen. En daarmee heeft ze Take Me Out verlaten. Maar wanneer de date niet zo voorspoedig verloopt zoals gehoopt, staat ze vast snel weer in de arena… En anders duikt deze personality vast snel op in een ander tv-programma.

Het profiel van Ymke kun je hier nog beperkte tijd bekijken.

Zie ook:
- Vleeskeuring terug bij RTL 5: Take Me Out
-
De culinaire vooravond van RTL 5
- Take Me Out gaat niet om het daten, maar is wel vermakelijk

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Ymke was de hit uit Take Me Out

  1. Mart

    Heb ok een uitzending met haar gezien, pittige tante of zou het een actrice zijn?

      /   Reply  / 
  2. D

    Wat een verschrikkelijk mens..

    Als je die thuis hebt zitten, krijg je toch jeuk aan je handen ?

      /   Reply  / 
  3. Marc

    Als je beetje op haar Hyves kijkt bij oude krabbels (voor Take me Out), lijkt ze gewoon een normale student met passie voor fotografie. In elk geval geen actrice.

      /   Reply  / 
  4. j006t

    Hey Herman,
    ik heb het stukje ff gekrabbeld naar Ymke, en ik kreegde volgende reactie:

    hoi Joost, dank je dat je dat voor me hebt opgediept, wat is het internet toch weer oneindig groot. Die dekselse Herman (de schrijver van ‘t stukje) moet eens een cursus creatief schrijven volgen ofzo, hij kopieert schaamteloos een hele alinea tweets van Eddy. Verder ben ik toch minder voorspelbaar dan dat hij denkt dat ik ben want ik blijf weg bij take me out, dus vanaf nu kan de TV om 20.00 weer lekker op Sacha de Boer en de mondiale genocide (yesss).

    groetjes

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      t staat geloof ik op haar Hyves ja, krijg daar wat bezoek uit. Typische Ymke-reactie, denk dat ik een date met haar nu wel kan vergeten :’-(

        /   Reply  / 
  5. Daan

    Blij dat ze Take me Out heeft verlaten. Wat een flauw simpel commentaar gaf zij constant zeg: niets gevat. Ik snap al die aandacht vanuit de media voor haar niet. Even plat gezegd: ze leek gewoon niet helemaal te sporen.
    Daarbij keek ze volgens mij zelf nooit in de spiegel aangezien ze het lef had anderen wel op hun uiterlijk te beoordelen. Met een beetje zelfkennis zou ze dit niet hebben gedaan.

      /   Reply  / 
  6. Lina

    Ik vidn haar echt een boeiende vrouw…

      /   Reply  / 
  7. vinn

    Gister bij Life4you ging Bert van de Veer een soort van awards uit reiken. 1 was: waarom is deze persoon nog geen BN’er award. en die ging jawel naar Ymke

      /   Reply  / 
  8. Roy

    Ymke is gewoon apart en wat apart is valt op, wil niet zeggen dat ze dom is of wat ook.
    Feit is dat ze de aandacht naar zich toe weet te trekken. geef die een make over en t is volgens mij wel n lekker wijf! actrice? denk t niet maar ja dan zou ze het goed doen op tv met adje.

      /   Reply  / 
  9. Pingback: Mannenverslinder Ymke terug in Take Me Out | Zappen

  10. Demi

    Baby I love you <33

      /   Reply  / 
  11. Pingback: RTL 5-ster Ymke gewond tijdens Echte Meisjes in de Jungle | Zappen

  12. N

    Walgelijk mens, ze is lelijk en ze probeerd te vergeefs in overdreven nederlands iemand af te zeiken. Jammer dat ze zelf niet weet wat het betekend.

      /   Reply  / 
  13. Marco

    In 1 woord: Verschrikkelijk !!! Wat een walgelijk mens..ze is arrogant, lelijk en verschrikkelijk bijdehand. En geef haar een bezem en ze vliegt weg..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>