De Frogers terug na succesvolle soap: Helemaal Heppie

Eén van de verrassingen van vorig tv-seizoen was toch wel de Frogers-soap bij RTL 4. Wekelijks keken er bijna 1,7 miljoen mensen naar de avonturen van René en Natasja op bijstandsniveau. Niet verwonderlijk dat er een nieuwe soap met de twee is gemaakt. De Frogers: Helemaal Heppie heet het, en zet zich in voor een vakantiepark waar kinderen met een moeilijke jeugd even zorgeloos kunnen genieten.

Al vrij snel ontstond het idee om de camping dit keer als setting te gebruiken. René heeft alleen een schurfthekel aan het slapen in een tentje. Daar mogen zijn kinderen in, hij en Natasja hebben een zeer luxe camper tot hun beschikking. Wat niet wil zeggen, dat er alleen maar wordt geluierd tijdens De Frogers: Helemaal Heppie.

Vier verschillende groepen kinderen verblijven allemaal één week in het Heppie Zomerkamp. Speciaal voor hen zijn René en Natasja vier weken lang kampvader en –moeder. Ze organiseren droppings en bonte avonden, bouwen kampvuren en proberen tegelijkertijd hun liefde en aandacht zo eerlijk mogelijk over alle kinderen te verdelen.

Luxe
In tegenstelling tot hun karige budget in De Frogers: Effe Geen Cent Te Makken, mogen ze nu al hun contacten aanboren om de kinderen van de ene in de andere verbazing te laten vallen. Edgar Davids die een middagje een balletje komt trappen, Jeroen van der Boom, Jamai, Lisa en Rachel die op de bonte avond een liedje komen zingen, DJ Ferry Corsten die een set komt draaien en Deborah Gravenstijn die judoles komt geven; voor de Heppie-kids is niets te gek.

Terugblik
De vakantieweken zitten er inmiddels op. René kijkt terug: “Zelf kan ik nogal druk zijn, maar hier zie je wat ’t werkelijk voor ouders betekent als ze een kind met ADHD opvoeden. Je hebt echt geen moment voor jezelf.”

Natasja: ”Bij het afscheid van een van de kampen werd ik omhelsd door een autistisch jongetje dat altijd heel afstandelijk is. Je voelt dat hij een fantastische week heeft gehad. Dat is toch waar je het voor doet.”

René: “Een meisje zong bij het kampvuur ’Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ van Danny de Munk. Als je dan weet dat ze niet meer bij haar ouders woont, dan lopen de rillingen je over de rug.”

Gaat het kijkcijfersucces op herhaling? Morgenochtend weten we het bij het verschijnen van de kijkcijfers.

De Frogers: Helemaal Heppie, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Nieuwe Frogers-soap heet De Frogers Helemaal Heppie
- Volgende Frogers-soap nu op vakantiepark
- Vervolg Frogers-soap op de camping?

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “De Frogers terug na succesvolle soap: Helemaal Heppie

  1. Mart

    Volgens mij gemiddeld tussen de 1,4 en 1,5 miljoen hoor.

      /   Reply  / 
    1. Bernie

      Nee, meestal 1,6-1,7 milj, heb gisteren nog even teruggekeken naar de kijkcijfers op Mediacourant :)

        /   Reply  / 
  2. daphne

    didier en maxim zijn kij lekker jongen

      /   Reply  / 
  3. susanna

    zielig als je alleen maar op deze manier aandacht zoekt en dan je kinderen daarvoor misbruikt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>