De allerlaatste Gooische Vrouwen; remigratie van de Morero’s?

Na vijf jaar komt er vanavond een einde aan Gooische Vrouwen. De doldwaze avonturen van de Morero’s lijken abrupt te eindigen, nu Martins personal assistent er met de poen vandoor is. “De financiële problemen van Martin en Cheryl blijken niet meer te overzien en Claire ziet nog maar één uitweg”, aldus het persbericht. Aangezien eerder werd gehint op een ‘de-cirkel-is-rond-einde’ zou dat kunnen wijzen op het vertrek van Martin en Cheryl uit het Gooi, waar ze de allereerste aflevering van Gooische Vrouwen juist hun intrek namen.

Maar feitelijk is alles nog mogelijk. Het zou een happy end zijn en toch ook weer niet. En er moeten nog genoeg openingen blijven voor die bioscoopfilm die er gaat komen.

In de voorgaande aflevering hielp Cheryl Yari bij het verwezenlijken van een levenslange droom en Roelien zette alles op alles om alsnog zwanger te worden. Martin ontdekte dat hij iets vervelends heeft overgehouden aan zijn laatste scharrel. Vanavond eist Dirk dat Claire de problemen met haar dochter onder ogen ziet en tante Cor blijkt een aanbidder te hebben. Ook lijkt de relatie tussen Tom en Anouk niet meer te redden…

Er zullen vanavond heel wat traantjes vloeien, de laatste Gooische Vrouwen. Laten we hopen dat Linda de Mol met haar volgende serie weer net zo goed uit de hoek komt. En dat RTL investeert in een mooi, nieuw Nederlands drama.

Gooische Vrouwen, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Gooische Vrouwen en Van Duin schieten omhoog
- Linda de Mol aast op talkshow in 2010
- Paaldansles, drankverslaving, bruiloft en Tante Cor in Gooische Vrouwen
- Tippi-Wan terug in vijfde seizoen Gooische Vrouwen

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “De allerlaatste Gooische Vrouwen; remigratie van de Morero’s?

  1. Shanna

    Ik ben benieuwd hoe ze het verhaal van Claire en haar dochter afronden. En ik vind de Martin nogal dom, dattie alles tekent wat die manager hem aanrijkt.

    Ik denk dat er toch een happy end voor Tom en Anouk is, met Claire en haar dochter komt alles weer goed en ik vindt het goed bedacht dat de Morero’s weer terug kunnen gaan verhuizen vanuit het gooi.

      /   Reply  / 
    1. Marielle

      Ik ben even precies vergeten wat er tussen Claire en Merel is voorgevallen: Merel heeft haar moeder toch nog wel opgezocht in de AA-kliniek? Ik kan me wel herinneren dat Merel een vriend had die Claire afkeurde. Claire lijkt nu gelukkig in de liefde te zijn, dus zal het met Merel ook wel goedkomen.
      Ik zag een interview met een van de GV-acteurs (weet niet meer wie) en hij/zij vertelde dat bij de laatste aflevering ‘de crikel rond’zal zijn. Dat kan van alles betekenen: Martin en Cheryl idd failliet en weer terug naar de Jordaan, Roelien zwanger?
      De GV- film is overigens defintief: de regiseusse Will Koopman bevestigde dit afgelopen week in een tv-interview. Mogelijk worden we vanavond dus daarom met een paar onopgeloste verhaallijnen opgezadeld.

        /   Reply  / 
      1. Shanna

        Merel had Claire niet opgezocht in de kliniek. Het laatse wat Merel tegen haar moeder zei was iets in de trant van : ‘dan zie je je kleinkind ook niet meer.’

        Claire’s moeder kwam langs in de kliniek.

          /   Reply  / 
  2. Richard

    Ik denk dat tipi one (of hoe je het ook mag spellen) nog niet dood is. Ze is levend begraven, wakker geworden en gaat opnieuw proberen haar slag te slaan ;)

      /   Reply  / 
    1. Joop

      dat denk ik ook.

        /   Reply  / 
      1. Joop

        en het is tippi wan trouwens.

        de aanbidder van tante cor zal de vader van roelien zijn, en roelien is natuurlijk zwanger.

          /   Reply  / 
  3. debby

    Echt raar dat het al de laatste afl. is. Ik dacht dat er nog een paar aan zaten te komen. Hoe willen ze nou alles afronden? Ik hoop niet dat het afraffelen wordt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>