Het kroonstuk op 8 weken amusement: finale Let’s Dance

Let’s Dance bereikt vanavond zijn hoogtepunt met de finale. De zeven acts uit de vorige rondes zijn allemaal opgepoetst en Carlo en Irene hebben zelf ook een dansact voorbereid in samenwerking met Marc Forno. Het moet het kroonstuk worden op acht weken lang vertier op de zaterdagavond. Al zullen de kijkcijfers – in orde maar niet uitbundig – toch een beetje tegenvallen. Wie weet maakt de finale alles goed.

Want Let’s Dance begon ruim boven het miljoen maar is gaandeweg toch ingezakt tot een slordige 900 duizend kijkers. Helemaal niet verkeerd – zeker gezien de moordende concurrentie – maar het lijkt me dat er bij RTL was gehoopt op een score steevast boven het miljoen.

Carlo en Irene hebben het in elk geval leuk gedaan, blijft een enig presentatieduo. Maar de show an sich werd mij toch te melig met heel veel geslachtsveranderingen en acts waarin het wel heel belangrijk was geworden om maar lollig te doen. En vervolgens een jury die het dan weer iets te serieus nam. Los daarvan stelde het dansen vaak ook niet al te veel voor (no offense).

Afijn, vanavond dus het puikspuikje uit zeven weken Let’s Dance. Het gaat om: John Williams (Beyonce), Jody Bernal (Justin Timberlake), Jochem van Gelder (Boney M), Inge de Bruijn (Michael Jackson), Carlos Lens (MC Hammer), het ‘Eigen Huis & Tuin’-team (Madonna) en de DJ’s van Radio 538 (Lady Marmelade). Favoriet voor de overwinning is John Williams, al vlak ik de deejays van Radio 538 ook niet uit.

Het belangrijkste: de opbrengst uit het stemmen gaat naar KiKa. Eerder deze week is beloofd dat bekendgemaakt wordt, wat de opbrengst is van acht weken groot amusement.

Let’s Dance, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- Carlo en Irene doen zelf act in finale Let’s Dance
- Publiciteitsmachine maakt overuren voor Let’s Dance
- Carlo Boszhard: Let’s Dance niet te melig
- Carlo en Irene tot 2012 bij RTL te zien


8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Het kroonstuk op 8 weken amusement: finale Let’s Dance

  1. Bernie

    Toch heb ik me acht weken vermaakt. Het was wel een geweldig gelikte show, petje af voor RTL 4!

      /   Reply  / 
  2. Topmodel

    Ik vind het een beetje langdradig en kijk daarom de acts enkel op internet. Ik vond sommige echt wel leuk maar net zoals je zegt. Het werd een beetje melig. Mijn favorieten in volgorde: Beyonce en Micheal Jackson. Mc Hammer en Justin Timberlake vond ik ook goed al was het voor hun denk ik niet al te moeilijk om te doen, ik denk ook dat ze om deze reden minder kans hebben om te winnen.

      /   Reply  / 
  3. Lina

    Wat voor liedje gaan Carlo, irene & marc doen?

      /   Reply  / 
    1. Lina

      een liedje van k3:P

        /   Reply  / 
    2. B.K.

      Ze gaan volgens mij een medley van K3 doen en, jawel, de ‘Fienger Fienger’-act uit de TV Kantine, nu met de echte Marc Forno!

        /   Reply  / 
  4. Mart

    Van de nog overgebleven kandidaten in deze finale hoop ik dat Jochem gaat winnen. Tijl Beckand was natuurlijk het leukst van de hele reeks.

      /   Reply  / 
  5. Richard

    WAT EEN SLECHTE OPENING. DIT SLOEG NERGENS OP! EEN AFGANG

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>