Robbie Williams gasthoofdredacteur RTL Boulevard

Vanavond is Reinout Oerlemans nog gasthoofdredacteur van RTL Boulevard, maar begin december zal Robbie Williams er met de scepter zwaaien. Dat heeft Albert Verlinde vanmorgen op Q Music onthuld. Het is de tweede keer dat Robbie achter de desk kruipt, hij schoof al eens in 2005 aan.

Volgens Albert is dat hem zo goed bevallen, dat hij graag nog eens terugkeert. Overigens maakten Carlo en Irene onlangs bekend dat Robbie ook in Life4You langskomt. Paul de Leeuw vist achter het net, die had zijn vriend Robbie graag ook weer in het programma gehad.

Zie ook:
- Robbie Mania II: superster doet nu RTL Boulevard aan
- Heleen van Royen zwaait de scepter bij RTL Boulevard

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Robbie Williams gasthoofdredacteur RTL Boulevard

  1. el-g

    Alsof Robbie zelf kiest in welk programma hij komt. Dit is gewoon exclusieve deal tussen RTL Nederland en Phonehouse die dat exclusieve concert doen van Robbie. In december staat de BLVD special op een woensdagavond 22.30 gepland volgens mij.

      /   Reply  / 
  2. Patricia

    Ja, leuk Robbie als gasthoofdredacteur!!
    En hij gaat ook nog een paar liedjes zingen heb ik begrepen. Errug leuk, maar dan zou het toch wel leuk zijn als er publiek bij is.
    Nou, dan zal ik vertellen dat ik in ieder geval wel al 4 personen weet, ahum. Ikke en 3 heeeeeeeeeeele lieve en goede Robbie fans.
    Nee, dit is echt geen smeekbede, haha, maar we zouden het wel ontzettend leuk vinden als wij daar bij mogen zijn. Trouwens, die ander 3 weten niet dat ik dit mailtje heb gestuurd. Zou het wel een hele leuke verrassing zijn??
    Met hele vriendelijke groetjes,
    Patricia Lodder

      /   Reply  / 
  3. Stephanie

    Ooh wat zou dat geweldig zijn als daar fans bij konden zijn , ik hoop het zo:-) hier wil ik ook zo graag bijzjjn! Als iemand een manier weet laat het me asjeblieft weten :-) ik ben al vanaf 1 november bezig om rtl te bellen over de uitzending met life 4 you en iedere keer krijg ik helaas te horen dat ik later terug moet bellen en dat er niks bekend is maar straks als alles duideljk wordt over wie wat waar wanneer dan is het natuurlijk ineens vol:-( en daar baal ik van!

      /   Reply  / 
  4. eowyn

    ik heb wat gemengde gevoelens,weten jullie nog de vorige keer, allemaal BN-ers en hun eigen mensen op de eerste rij? allemaal een teken, dat het om hun zelf ging en niet om Robbie en zijn fans. het wat te genant voor woorden en Albert, die zich helemaal in het katzwijm viel bij Robbie. Het gevolg: woedende en terleurgestelde fans.
    Hopelijk gaat het de volgende keer gewoon naar Paul de Leeuw.

      /   Reply  / 
  5. mwill

    Wat zou het leuk zijn als daar ook wat trouwe fans bij zouden kunnen zijn,
    Als dit mogelijk is houd ik me aanbevolen. Ik zou het erg leuk vinden erbij te zijn. Voor mij is het erg moeilijk om onze Robster live te zien. Dat komt omdat ik een misschien wat oudere fan ben. ik bewonder zijn prachtige songs en zijn manier van optreden. Dus laat me altublieft weten of en hoe ik aan een plaatsje kan komen

      /   Reply  / 
    1. eowyn

      houd de website van boulevard in de gaten, daar komt ongetwijfeld alle info op te staan. er staat ook mailadres van de redactie, die kan je natuurlijk ook nog mailen.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>