Tv-oorlog compleet: Ook Metropolis en Z@pplive zoeken Michael Jackson

In 2010 gaan RTL 4 en SBS 6 op zoek naar de ultieme Michael Jackson-imitator. Maar de commerciële zenders zijn niet de enigen die dit idee hebben opgevat in Nederland. Ook Metropolis van de VPRO en NCRV’s Z@pplive melden vandaag vol trots al veel eerder een Michael Jackson-imitator te hebben gevonden.

De VPRO meldt: “Wat zij niet lijken te weten is dat het VPRO-buitenlandprogramma Metropolis al maanden bezig is met een wereldwijde talentenjacht. De vijftig Metropolis-correspondenten hebben uit alle windstreken al Michaels opgeduikeld, die te zien zijn in de uitzending op 11 december over de ongekende impact die Jackson nog altijd heeft. Bovendien kunnen Jackson-imitators zich aanmelden op www.lookingformichael.com. De mooiste bijdrage wordt in de uitzending opgenomen en beloond met 1000 dollar.”

De NCRV lijkt de primeur te hebben met de beste Michael Jackson-imitator. “De allereerste winnaar van een Michael Jackson contest is te zien bij Z@PPLIVE Michael Moves. Terwijl SBS en RTL in een ware Michael-oorlog verwikkeld zijn over hun programma’s in 2010, dansen in Z@PPLIVE al op 5 december de imitatoren de sterren van de hemel. Presentatoren Emiel Sandtke en Martijn Hillenius kunnen zich voorstellen dat de commerciële omroepen hiervan balen: “Sorry SBS en RTL, we zijn bang dat wij de nieuwe Michael Jackson sneller gevonden hebben”.”

Misschien moet ik hier ook maar een oproepje plaatsen, mensen een YouTube-filmpje laten uploaden en op 30 november al de grote winnaar uitroepen. Wat denken jullie? ;-)

Zie ook:
- SBS werkt met Vlaams VT4 voor Move Like Michael Jackson
- Familie Jackson werkt mee aan SBS-programma: Move Like Michael Jackson
- Al in december audities Mijn Naam Is Michael, url van RTL
- Joling beoogd presentator Move Like Michael Jackson
- Tv-oorlog: SBS en RTL met zoektocht Michael Jackson

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Tv-oorlog compleet: Ook Metropolis en Z@pplive zoeken Michael Jackson

  1. Jordy

    Geweldig :D

      /   Reply  / 
  2. Laatbloeier

    Het wordt steeds interessanter!! Nadat de media jarenlang Michael Jackson de grond in geboord heeft en de commerciële zenders hem negeerden, vechten ze nu om kandidaten die hem goed kunnen imiteren. Ineens is weer belangrijk waar Michael een meester in was: dansen en zingen. Wat jammer dat dit pas na zijn dood komt; als hij nog had geleefd had hij er van mee kunnen genieten.!

      /   Reply  / 
  3. Moniek

    Ik vind het overdreven, 3 programma’s tegelijk met hetzelfde idee. Je gaat toch ook niet op 3 zenders tegelijk Ik Hou Van Holland o.i.d. uitzenden?

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Het zijn 4 programma’s!

        /   Reply  / 
  4. Moniek

    Nu je het zegt, had er overheen gelezen. 4 idd. nogmaals, overdreven vind ik het.

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Ik was er eerst nog wel positief over omdat je het ook als een eerbetoon aan het talent van Michael Jackson kunt zien. Maar nu wordt het inderdaad overdreven en gaat het steeds meer om geld en kijkcijfers draaien.

        /   Reply  / 
  5. Karin

    Walgelijk dat iedereen hun zakken wil vullen met Michael die een jaar geleden door die zelfde mensen volledig afgekraakt of doodgezwegen werd. De man is door deze media zo afgekraakt dat hij niet meer kon slapen. LEAVE HIM ALONE ZAKKENVULLERS. R.I.P. MICHAEL

      /   Reply  / 
  6. e

    hahaha ,dit stomme harry potterland komt weer met iets.wordt er kotsmisselijk van.er zal nooit een tweede michael zijn omdat hij briljant uniek is.en zeker niet uit dit niets voorstellende landje.

      /   Reply  / 
  7. Zo

    haha dit gaat nog leuk worden

      /   Reply  / 
  8. Tine

    Nu de media eraan kan verdienen, is iedereen er als de kippen bij. Ook ik als late fan vind het wagelijk wat er nu met al die nep-tributes gebeurt. Het gaat maar door met dat mediacircus.
    Een ècht goede documentaire over MJ als mens in de 1e plaats met interviews over zijn donaties ed zou ik meer op zijn plaats vinden. Oprah Winfrey zou geweldig zijn bij deze documentaire.
    Zij is de enige die Michael Jackson op een menswaardige manier heeft geinterviewd.
    Weg met al die rubish-programma, ER IS MAAR 1 MICHAEL JACKSON.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>