Kijkcijfers zaterdag: Lieve Paul profiteert van einde Ushi & Dushi

Ushi & Dushi en Ik Hou van Holland zijn afgelopen, RTL verliest daardoor 1 miljoen kijkers op zijn zaterdagavond en die stemmen ergens anders op af deze week. Op Lieve Paul bijvoorbeeld, dat deze week 1,3 miljoen kijkers trekt. Dat is een slordige 250 duizend kijkers meer dan de afgelopen weken. Maar ook SBS 6 boeit veel mensen. De tv-première van Shrek the Third trekt 1,4 miljoen kijkers. Het best bekeken amusement was echter de allerlaatste aflevering van Dit Was Het Nieuws met 1,5 miljoen kijkers.

SBS 6 scoorde deze week ook eens met de uitslagshow van Popstars. Waar de show de afgelopen weken rond de 750 duizend kijkers zat, zit het nu op 1,1 miljoen kijkers. Een mooie doorkijk van de Shrek-film. In de uitslagshow is Mandy door de kijker weggestuurd ten faveure van Charlotte.

RTL 4 kwam met het Kerststerrencircus, waar dit jaar 1 miljoen mensen naar keken. Het spelletje Succes Verzekerd, dat aansluitend op de zender werd uitgezonden, was goed voor 589 duizend kijkers.

Frank Evenblij mocht Anouk interviewen, dat op de late avond van Nederland 3 is uitgezonden. Voor dat tijdstip is er massaal naar gekeken: 621 duizend kijkers.

In Kinderen Geen Bezwaar beviel Julia van een kleine. De comedy trok gisteren 1,2 miljoen kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Laatste Philip Freriks scoort 1,9 miljoen
- Kijkcijfers zaterdag: RTL weer aan kop
- Kijkcijfers zondag: Joran-tapes Peter R. de Vries matig bekeken

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: Lieve Paul profiteert van einde Ushi & Dushi

  1. Mart

    Vind het nog veel voor zo´n waardeloos kerststerrencircus.

      /   Reply  / 
    1. Topmodel

      Ik heb er niet eens naar gekeken. Even voorbij gezapt en weer genoeg sterren gezien voor de rest van het weekend. Heb Shrek gekeken.

        /   Reply  / 
  2. el-g

    ach, ik vond het wel grappig alleen hadden ze dit beter vanavond kunnen uitzenden en dan Nederlander van het jaar tussen 22.00-00.00 uur… Had gister gewoon nog een IHVH en Ushi uitgezonden… beetje plannen, Erland ;)

      /   Reply  / 
  3. Jeroen

    Paul de Leeuw heeft het gisteren niet slim aangepakt. Met het wegvallen van Wendy & Linda had hij met een spetterende show veel kijkers terug kunnen veroveren. In plaats daarvan was de hele tweede helft van zijn programma gevuld met saaie liedjes variërend van een psalm tot een irritant Amsterdams jongetje met een onaanhoorbaar liedje. Zo krijg je je kijkers dus niet terug…

      /   Reply  / 
  4. Pyanga

    Ik had gister eigenlijk een aflevering van Ik Hou Van Holland verwacht, dit stond namelijk op de RTL site:
    ”Ik Hou Van Holland – Klopt het dat er een herhaling te zien is op 12/12?
    Op 12 december is éénmailig een herhaling te zien. Op 19 december kunt u dan weer een nieuwe aflevering zien.”

    Beetje raar..

      /   Reply  / 
  5. Mart

    13 jarige dochter van Robert ten Brink net bij life4you. Ik vond d´r nog beter dan charlotte die meedoet aan popstars. Geweldig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>