Soap Frans Duijts met twee maanden vertraging op tv

Eigenlijk was het de bedoeling om afgelopen januari al te beginnen met de reality soap van Frans Duijts. Maar er moest nog even stevig onderhandeld worden, waardoor de eerste aflevering nu op zondag 28 maart te zien is op RTL 4. In de vijfdelige serie zien we Frans Duijts de sloper, Frans Duijts de succesvolle volkszanger en Frans Duijts als gezinshoofd. Als je het mij vraagt, heeft RTL hiermee een knaller à la De Bauers in handen.

Want beide Fransen begeven zich ongeveer in hetzelfde stadium van hun carrière ten tijde van de eerste soap: op het punt van een doorbraak naar een groot publiek. Frans’ nieuwe cd Leef Je Droom kwam afgelopen weekend vanuit het niets op 2 binnen in de Album Top 100 en single Ik Mis Je is de meest succesvolle tot nu toe. Het wachten is tot de soap een nummer 1-hit oplevert voor Duijts.

Nu was het geheim van Bauers soap natuurlijk niet alleen het muzikale succes. Het was vooral de persoon Frans Bauer die dankzij de reality soap de harten wist te veroveren van talloze Nederlanders. Frans Duijts is misschien iets minder naïef (no offense) dan Bauer, maar volgens mij even authentiek en gedreven als zijn naamgenoot. Frans Duijts is echt, en iets dat echt is kan volgens mij niet mislukken.

Duijts wordt al zo’n vier maanden gevolgd door camera’s dus er ligt een aardige basis voor de soap: op weg naar de release van dat succesalbum en de toenemende aandacht voor zijn bestaan als zanger. In combinatie met het sloopbedrijf dat ook aandacht vergt. Frans komt daardoor voor een moeilijke keuze te staan: gaat hij verder met zijn sloopbedrijf of wordt hij fulltime zanger?

Zie ook:
- RTL 4 brengt reality soap over volkszanger Frans Duijts
- Frans Duijts blijft achter Caro Emerald in album chart

1 Reacties // Reageer

One thought on “Soap Frans Duijts met twee maanden vertraging op tv

  1. mark

    Ten tijde van De Bauers werd Heb Je Even Voor Mij (oorspronkelijk een b-kantje!) opnieuw uitgebracht en een dikke nummer 1 hit. Het zou me niets verbazen als Frans Duijts hetzelfde overkomt met Je Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij, maar dan moet RTl 4 het wel als begintune gebruiken, net zoals bij De Bauers. Ik denk wel dat ze dat doen, want het is een net zo aanstekelijk deuntje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>