Plaagstootje RTL Boulevard in tv-oorlog Michael Jackson

Hoewel de finale van My Name Is Michael al weken terug is uitgezonden, kan RTL Boulevard het niet laten een plaagstootje uit te delen in de programmaoorlog met SBS 6. Jermaine Jackson was gisteren voor de pers beschikbaar om te praten over Move Like Michael Jackson, dat zaterdag begint. De verslaggever liet een bandje zien met de kinderen die in de theatervoorstelling van Albert Verlinde komen te staan. Een persagent grijpt meteen in.

Terwijl Jermaine zwijgend in de persruimte zit, gebiedt de persagent te stoppen met vragen over het concurrerende programma. Zo niet, dan wordt het interview beëindigd.

Begrijpelijk vanuit het kamp Jermaine Jackson, ook begrijpelijk van RTL Boulevard. Wel ludieke stunt. Aanstaande zondag worden de kijkcijfers van het SBS-programma bekend en kunnen we voorzichtig stellen wie deze tv-oorlog heeft gewonnen.

Zie ook:
- SBS telt af naar Move Like Michael Jackson
- Internationale jury bij SBS-show Move Like Michael Jackson
- SBS pas in maart met Michael Jackson-show
- Voorspelling: Dit gebeurt er in 2010 in Hilversum

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Plaagstootje RTL Boulevard in tv-oorlog Michael Jackson

  1. ramon

    Goede stunt, maar wacht maar op de kjkcijfers.
    Stevige concurrentie op die zaterdagavond van IHVH en X de Leeuw,
    waar ik me zeer op verheug. Volgens de VARA gids (off topic herman!) keken zelfs zijn kinderen niet…
    Maar goed denk dat de show van SBS onder de maat gaat scoren en binnen 3 weken van de buis is!

      /   Reply  / 
  2. P@trick

    Geweldige actie van Boulevard en eindelijk begrijpen ze dat ze niet zoveel aandacht moeten besteden aan een show van SBS, wat ze in het verleden wel deden en SBS NOOOOOOOOIT!!!!! alleen negatieve aandacht kan shownieuws aan programma’s van RTL geven.
    Daarom was dit een heel goede actie.

      /   Reply  / 
  3. DARINKA

    Goed van jermaine dat hij zich niet laat uithoren over die kijkcijfers en over de MY NAME IS MICHAEL ik vind het ook terecht dat ie dat niet doet…
    Wat een eer heer zeg en toen ik ‘m daar zag staan moet ik heel sterek aan MICHAEL denken hij is toch de oudere broer van MJ,i love you MJ…..xxx

      /   Reply  / 
  4. Martijn

    Moet toch wel een dieptepunt zijn geweest van zijn leven die Jermaine Jackson. Aan de desk bij Patty Brard…

      /   Reply  / 
    1. Laila

      LOL! Zeg maar rustig traumatisch!

        /   Reply  / 
  5. Bart

    Tv oorlog.. tv oorlog.. hou toch op.. de media maakt hier weer een veel te groot circus van. De show van RTL 4 is alweer een tijdje geleden afgelopen en SBS 6 moet nog beginnen. Ze beconcureren elkaar niet met hetzelfde programma , op hetzelfde tijdstip. Van een ‘oorlog’ is geen sprake lijkt me.

      /   Reply  / 
  6. marg

    Heerlijke actie

      /   Reply  / 
  7. lal nepali

    Dear

    I don’t understand nederland. please can say what matter is ?
    is jermain jackson come belgiem ?
    or waht ?
    http://www.soniyanepal.blogspot.com

    MICHAEL JACKSON FANCLUB NEPAL & Heal the world trust-nepal

    facebook mjclub nepal

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Jermaine Jackson is in Holland because he is a member of the jury in a dance competition, organised by the Dutch/Belgian TV station SBS6. In the dance competition they are looking for a dancer who can move like Michael Jackson and has his energy and motivation, but with his/her own style. It is a commercial show and has nothing to do with ‘Heal the World’. Although many people will not forget Michaels’ message

        /   Reply  / 
  8. Daan

    Inderdaad een leuke plagerij van Boulevard. Aangezien ook RTL4 weer met een nieuwe serie van Ik hou van Holland begint logischerwijs niet teveel aandacht aan de MJ show op SBS geven. Ik vind overigens dat de aandacht voor de show, muv SBS zelf natuurlijk, erg matig is. Beau, duidelijk geinstrueerd door de leiding van SBS, deed gisteren in DWDD nog een poging, maar werd direct weggezet door Matthijs. De kijkcijfers kunnen dan ook wel eens gaan tegenvallen, waardoor ook Prins zoekt vrouw (waar geheel geen aadacht voor is) niet zo best zal scoren.

      /   Reply  / 
  9. Laatbloeier

    Jermaine Jackson zat duidelijk te genieten van de video van die kids, maar hij mocht niet reageren. Leuke actie van Boulevard en begrijpelijk van SBS dat zij hun belangen beschermen. Dit is gewoon gezonde concurrentie tussen 2 TV-stations en zo kan het dus ook.

      /   Reply  / 
  10. Laatbloeier

    Jermaine stays in a hotel in Amsterdam, because the next weeks there will be a show every weekend. I have no idea if or when he will be in Belgium.

      /   Reply  / 
  11. Pingback: My Name Is Michael begint op SBS 6 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>