Kandidaten liveshows De Nieuwe Uri Geller bekend

De Nieuwe Uri Geller gaat het volgende stadium in. Vrijdag is de eerste liveshow, het moment waarop we als kijker de afgelopen twee jaar instapten. Na zes auditieshows zijn er maar liefst 14 kandidaten over die (voorlopig in twee groepen om de week) de kijker moeten gaan verbazen. Onder hen enkele zeer jonge figuren zoals Brady (17), Niek (14) en Niels (19). Maar het meest in het oog springt toch nog steeds The Joker.

Als ik nu een voorspelling zou moeten doen voor wie er in de finale zitten (let op: zonder mentale krachten!) zeg ik The Joker, Niels en stuntman Rinse. The Joker omdat hij gewoon de beste show neerzet. Niels vanwege zijn aanstekelijke enthousiasme en Rinse vanwege zijn imago als de ultieme goedzak – die wel halsbrekende stunts uithaalt. De likeability van die laatste twee zijn erg hoog.

Inderdaad, She-Mask zit er niet tussen. Die truc hebben we vorig jaar al gehad met The Mask, ik verwacht dat de kijker met die geheimzinnigheid nu wel klaar is.

In de auditieshows is voor mij al naar voren gekomen dat we inmiddels alle stunts wel hebben gezien na twee seizoenen De Nieuwe Uri Geller. Ze worden hooguit in een andere variatie opgevoerd. Dat is misschien ook een oorzaak waarom de kijkcijfers tot op heden achterblijven. We gaan het meemaken of deze met de liveshows weer door het miljoen heen gaan.

Alle kandidaten op alfabetische volgorde: Brady, Fernando, Ger & Nick, Kevin, Mike, Niek, Niels, Nuno, Philippart, Rinke, Rinse, She-Mask, Sudesh en The Joker.

Zie ook:
- The Joker en She-Mask weer in actie bij De Nieuwe Uri Geller
- Kijkcijfers: X Factor scoort, Hints en Uri Geller glijden weg
- She-Mask maakt opwachting in De Nieuwe Uri Geller
- De Nieuwe Uri Geller 2010: The Joker en de magneetvrouw
- De Nieuwe Uri Geller: Is Andrew Melia The Joker?

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kandidaten liveshows De Nieuwe Uri Geller bekend

  1. Jeroen

    Maar de kijkcijfers zijn ZO slecht! Maarliefst een miljoen minder als X-factor.

    Reken maar dat er stress is in de tent bij SBS.

      /   Reply  / 
  2. Nick

    Klaar met de grap van SheMask/TheMask? En wat met The Joker dan? Das gewoon hetzelfde man… Niemand haakt af wegens een herhaling van… is, maar gewoon omdat het programma flut is.

      /   Reply  / 
  3. Caroline

    HEB ZIN IN DE LIVE SHOWS VAN URI. Ik vind Niels de grootste verrassing. Ben benieuwd naar de Joker.

      /   Reply  / 
  4. Ugur Kocer

    Hoogpersoonlijk denk ik toch dat de Stunter Rinse met gemak de finale zou moeten halen. Dit vanwege zijn spectaculaire shows. Ook vind ik rinse een top van gozert vanwege zijn risico’s waarvan de lat hoog is gelegd. Rinse staat als rolemodel met zijn motorpakje,strakker dan een mooiboy in een maatpakje. Wekenlang zet rinse vraagtekens in de koppen van de jurleden waaronder de beroemde patty beroemd! Vooral zijn act waar zijn overleden vader aan pas komt raakte me diep in de hart. Niet alleen ik was geschockeerd, maar mijn moeder, me broer en zelfs vond het heel erg indrukwekkend. Zoals belooft zal ik de komende 6 weken aanwezig zijn tijdens het opvoeren van de liveshows. ja hierdoor zal ik 6 maal vrij moeten nemen van mijn werk. Al het werk wat is misloop zal in mijn eigen vrije tijd moeten inhalen, maargoed Rinse in motorpakje zie je niet vaak. Ook zal mijn broertje aanwezig zijn. We proberen om een speciale spandoek te creeeren. Waar blijkt dat de stem van de vader centraal staat.
    Groetjes en ik hoop dat ik Rinse live mag zien!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>