Gordon eerste coach zonder act; Bad Boyz uit X Factor

Gordon is het eerste jurylid in X Factor zonder eigen act. Terwijl Gordon in de ArenA staat te zingen met De Toppers, heeft Bad Boyz de talentenjacht moeten verlaten. “Kelvin heeft vandaag zo goed gezongen, dat ik het niet over mijn hart kan verkrijgen hem naar huis te sturen”, zegt Eric over Kelvin, die voor de derde keer moest herkansen. Aan Stacey vervolgens het verlossende woord, die wraak zou kunnen nemen op Gordon voor zijn besluit van vorige week om Sumera weg te sturen.

“Ik kijk gewoon puur naar hoe ik het zie, hoe ik het voel. Ik beslis met mijn hart. En als ik naar mijn muzikale hart luister, dan kies ik voor Kelvin”, besloot Stacey de bondige jury-ontknoping. Drie keer in de herkansing en toch weer doorgaan. Kelvin lijkt wel een beetje op Jim uit Idols I, die ook telkens op de bank zat èn toch doorging tot de finale.

Ongelukkig thema
Het was een wat ongelukkig thema, paparazzi, zo gaf ook jurylid Eric van Tijn vanavond toe in RTL Boulevard. In X Factor werd het uitgelegd als liedjes van artiesten die het fotojournaille wel kunnen afschieten. Oftewel: de grote artiesten der aarde. Britney Spears, Michael Jackson, Madonna, Amy Winehouse en George Michael.

Herkansers: Kelvin
Om maar met de herkansers te beginnen: Kelvin deed me ademloos op de bank zitten met A Song for You, origineel uitgevoerd door Ray Charles. Ik wist niet dat hij paparazzi-voer was, maar dat terzijde. Het was bovendien een nummer dat velen niet zullen kennen en bij X Factor stem je toch ook op een liedje. Het was evengoed fenomenaal goed. Ik had echt weer het gevoel dat Kelvin (mijn favoriet dus) X Factor 2010 zou kunnen winnen.

Het eerste nummer van Kelvin was Heartbreak Warfare van John Mayer, momenteel hoog in de charts terug te vinden. Een nummer dat weinig spektakel met zich meebrengt op het podium, maar dat loste Kelvin op door het podium af te gaan en het publiek te bespelen. Dat werkte immers vorige week ook in de herkansing tegen Sumera. Met name de uithaal in Heartbreak Warfare was erg goed, kippenvel!

Bad Boyz
Bij Bad Boyz heb ik dat kippenvel niet ervaren. Señorita van Justin Timberlake was redelijk gezongen, je kon daar de groei van Bad Boyz waarnemen. Maar de show/act ontbrak en dan staan er toch twee sterke amateurs, maar geen popsterren. Het showtje zat er wel weer in bij Fight For Your Love van Cheryl Cole. “Maar Cheryl heeft hier een paar weken terug het origineel neergezet en dat was zo goed, daar kom je onmogelijk overheen”, oordeelde Stacey al meteen na het optreden. Verder was gekozen voor veel lagere vocalen (want 2 mannen) en dan klinkt het toch niet echt lekker.

Angela gokt met Jaap
De schrik zat er deze week goed in bij alle kandidaten, na het onvoorspelbare vertrek van Sumera vorige week. Angela Groothuizen durfde evengoed een gokje te wagen door de gedoodverfde winnaar Jaap Smells Like Teen Spirit te laten zingen van Nirvana. Dat ging natuurlijk helemaal mis en resulteerde in Jaaps minste optreden tot nu toe. Jaap heeft genoeg krediet opgebouwd bij de stemmer en gaat rechtstreeks door naar de halve finale, waar Jaap dan kan revancheren. Gedurfde tactiek van Angela die in dit geval goed uitpakt.

Dony herenigd met ouders
Over Dony is de afgelopen dagen gesuggereerd dat de kijker op hem stemt om maar de halve finale te halen, als er een Surprise Show-momentje in zit met de hereniging van zijn ouders. Die zijn evengoed vanavond al tevoorschijn getoverd. Dony zelf ging heel goed met twee ballads. De kritiek van Stacey is dat het een makkelijke keuze is door niet voor snellere nummers te gaan.

Maaike
Maaike blies mij vorige week van mijn sokken, maar vanavond was ze één van de minderen. Stacey verdedigde dat met de keelontsteking waar Maaike eerder mee kampte. Toxic van Britney Spears kende een curieus intro, terwijl ze bij Just Like a Pill van Pink echt tekortschoot. Het was nergens zo energiek of fel als Pink het brengt. Dan blijft er een matig liedje over.

Hoe gaat Gordon op dit verlies reageren? Hij werd vanavond waargenomen door Edsilia Rombley die qua jurering sterk aan Gordon deed denken. Maar haar reactie op het vertrek van Bad Boyz was toch wel mild.

Aankomende vrijdag de halve finale, waar de kijkersstemming bepalend is. Jamie Cullum komt optreden in de uitslagshow.

Zie ook:
- Kwartfinale X Factor: Paparazzi en Macy Grey
- Edsilia Rombley vervangt Gordon bij X Factor
- Gordon: Misschien moet Sumera meedoen aan The Voice
- Juryleden X Factor beloven Sumera eigen album
- Gedoodverfde finalist Sumera uit X Factor
- X Factor: Driemaal herkansing is scheepsrecht voor Daniëlle
- Sarina onverwacht exit in Hollandse avond X Factor
- Rocker Mathijs overleeft rockshow X Factor niet
- 4Granted valt af in divashow X Factor
- X Factor: Fierce en Janna weg, Daniëlle nipt door

60 Reacties // Reageer

60 thoughts on “Gordon eerste coach zonder act; Bad Boyz uit X Factor

  1. Bas

    En dat werd tijd, werd helemaal gek van die 2…

      /   Reply  / 
  2. Bart

    Als de Badboyz betere nummers hadden gekregen tijdens de liveshows hadden ze er nog gestaan. Nu terecht eruit gestemd. Kelvin kreeg vanavond echt nummers die bij hem pasten, dus hij is terecht door!

    Maar we zien ze vast nog wel een keer terug bij een reclame voor Zwitsal ofzo. :)

      /   Reply  / 
  3. harry

    Terecht toch?

      /   Reply  / 
  4. aaron

    Tja,, als je het steeds maar weer moet hebben van de jury zit het publiek ook echt niet op zo’n iemand te wachten !

      /   Reply  / 
    1. Lia

      Volkomen onterecht dat Kelvin in de sing-off stond, want hij was met afstand de beste van de hele avond. Als hij liedjes zingt, die bij hem passen, dan haalt zelfs Jaap het niet bij Kelvin. Alleen zijn de liedjes die bij Kelvin passen niet zo retecommercieel en -zoals Herman al zei- mensen stemmen toch vaak op het liedje.
      Ik vond Maaike teleurstellend gisteravond. Haar stemproblemen vielen mij niet eens zo heel erg op, maar ik vond de liedjes die Stacey voor haar had gekozen, volstrekt niet bij haar passen en ze ontsteeg daarmee het niveau ‘bruiloften-en-partijen’ niet. Wat jammer was, want vorige week was ze fenomenaal goed.
      BadBoyz hadden er voor mij niet uit gehoeven; hun lijn van muziek is niet echt mijn smaak, maar ze zijn goede entertainers en hadden voor mij wel in de halve finale mogen staan.
      Van mij had Dony er uit gemogen. Hij zong niet slecht gisteravond, maar hij doet mij gewoon niets.

        /   Reply  / 
      1. maria

        Dat kan ik mij best wel voorstellen. Maar dat heb ik nu weer met de badboyz. Hoewel ik moet zeggen dat ik de manier van zingen in de herkansing verreweg het beste van ze vond. Die hele show en entourage eromheen hoeft echt niet voor mij.

          /   Reply  / 
  5. Huhum!

    Waar is Maaike in deze blog!
    het meisje dat in het begin werd gezien als degene met de minste kans om de finale te halen, sluipt nu langzamerhand langs zij, en nadert alle favorieten. Het is zeer onterecht dat zij (ondanks haar matige performances vanavond) niet in deze blog word genoemd, daar waar ALLE, ik citeer ALLE andere deelnemers wel genoemd worden. Als je dan een blog wil schrijven over een programma als x-factor, doe het dan goed en vermeld over elke kandidaat datgeen dat je vind!

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Maaike staat er inmiddels bij. Heb het bericht zsm online gezet en daarna aangevuld. Was aan Maaike nog niet toegekomen. Wrs heb je de 1ste versie gezien.

        /   Reply  / 
    2. harry

      Kijk maar even naar de reacties op Sunera van vorige week. Maaike en Jaap zijn bij heel veel mensen favoriet!

        /   Reply  / 
  6. NDK

    Wat een irritante mannetjes die Bad Boyz.. met die vingertjes in de camera. Heel blij dat ze eruit zijn..

      /   Reply  / 
  7. Lisa Lois

    Hebben jullie Bad Boyz gezien tijdens aftershow? Jamy was boos en zei dat ze het al van te voren wisten. Problemen met productie team enz. het is een doorgestoken kaart volgens hem.

    wel interessant om dat te zien .

      /   Reply  / 
  8. Martijn

    Ach wat zielig voor Gordon. Moet niet gekker worden, dat er straks acts uit moeten, omdat het jurylid anders zonder acts komt te zitten. Prima beslissing deze avond!
    Gordon zal er volgende week wel weer schande van spreken dat dit gebeurt is terwijl hij niet aanwezig was. Smerige streek en dergelijke, daar kun je de klok op gelijk zetten, zo voorspelbaar maar onterecht!

      /   Reply  / 
  9. fred

    het is zeeronterecht dat de badboys eruit zijn,
    kelvin donny of die jaap hadden moeten gaan deze jongens hebben alles waar het programma om gaat de X factor leuk spontaan dansen en zingen.
    maar helaas de tv werkt zeer anders alles staat al vast vanaf het begin wie wind en wie en wanneer eruit gaat het stemmen via de mobile of tel daar draait het programma om helaas niet om wat er daad werkelijk staat

    zeer zeer jammer jongens maar denk dat jullie het wel gaan maken met ze twee en hopelijk helpt gordon jullie ermee ( ik denk dat hij dit ookal wist trouwens)
    heel veel plezier en geluk samen.

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Serieus? Of is dit bericht soms 1 grote grap

        /   Reply  / 
      1. Lisa Lois

        het is een doorgestoken kaart, het programma. vast staat is dat Jaap eerste wordt, Maaike tweede. Jaap brengt single uit word nummer 1 en zien we daarna nooit meer. Sumera krijgt een contract bij een label, mild succesvol. Kelvin zien we terug bij een musical a la Jim. Dony valt af en gaat weer terug naar Indonesie.

        De Bad Boyz worden sterren in hun eigen reality show ,en ze maken een geile sextape met z’n tweeen. Ok..dat was mijn fantasie dan..can’t a girl dream?hihi reacties graag

          /   Reply  / 
        1. fred

          hahaha ja lisa je heb gelijk het is zo gaat zo maar wat je als laatste wil denk niet dat dat erin zit lol
          de rest 100% wel

            /   Reply  / 
        2. fred

          het was kim uit so u think u scan dance
          het was me buurmeisje en ken haar ouders erg goed en weet het gewoon dat ze het hebben gehoort en van iemand die het heeft gezien dat de kabel eruit gehaalt was dus weet er geneg over alles staat vast

            /   Reply  / 
  10. fred

    helaas is het ookal bekend wie eruit gaat een zeer goede kennis van mij die mee deed met een schow ging er ook uit was ook onterecht bleek er een ( een probleem te zijn met de lijn uhhhh) ze hadden de stekker eruit gehaalt maar dat word niet gezegt.

      /   Reply  / 
  11. fred

    nee is geen grap dit is wat ik hoor van mijn kennissen die het van dichtbij hebben mee gemaakt en gehoort cq gezien hebben

      /   Reply  / 
  12. Nicky

    Ik vind het belachelijk dat Kelvin telkens in de gevaren zone staat Kelvin You Go Go ben heel blij dat hij door is!

      /   Reply  / 
  13. Bert

    Ten eertste complimenten voor de Badboy’s dat ze eindelijk ?? uit de kast komen,ohhhhhhhhhhh idioot hoor ik heel wat meiden zeggen.Maar het is toch prima dat ze het indirekt toegeven het direkte volgen we dan wel in paparzie.O.k stel dat ze wel of niet gay zijn er was een tijd in nederland dat het geen flikker uit maakte maarja met al die culturen die het onnatuurlijk vinden die gaan dan maar naar het paradijs met dertig maagden of dat zo smakelijk is duuuuuuuh.
    En wat zang en optredens nou die boy’s KOMEN er echt !!!! wel gay or not.
    Sucses badboy’s

      /   Reply  / 
  14. Me

    Doorgestoken kaart bij elke talentenj8 zeggen ze dat al hun “winnaar” eruit gaat die verhalen zijn al zo oud als de weg naar rome kom eerst maar eens met bewijs en btw er zit toch notaris om te controleren van de stemmen en dan nog wat dat stacy de bboys weg sturen die waren gewoon slecht vanavond

      /   Reply  / 
    1. harry

      Helemaal mee eens!

        /   Reply  / 
  15. Alex

    Fred welke show deed die bekende mee dan

      /   Reply  / 
    1. fred

      het was kim uit so u think u scan dance
      het was me buurmeisje en ken haar ouders erg goed en weet het gewoon dat ze het hebben gehoort en van iemand die het heeft gezien dat de kabel eruit gehaalt was dus weet er geneg over alles staat vast

        /   Reply  / 
      1. nnon

        @fred, leer alsjeblieft normaal nederlands spellen!

          /   Reply  / 
  16. Dani

    Het programma heet de x factor en wat er nu nog in zit daarvan heeft alleen Maaike nog de x factor. De bad boyz hebben de X factor schandalig dat ze er uit zijn. Nu Gordon er niet was kon de jury wraak nemen, en dat noem je collega’s….sorry hoor!
    Schandalig dat Stacey over homo begon, zeer onprofessioneel en ja het is doorgestoken kaart. Nu de bad boyz eruit zijn staan er alleen nog saaie mensen op het podium die de X factor niet hebben. Geef het dan een andere naam. De badboyz hebben de X factor en maakte de show nog leuk nu hoef ik het niet meer te zien…saai saai saai. Volgens mij stemmen er alleen maar mensen boven de 40/50 want anders zouden de bad boyz er nog in zitten. Ik hoop dat Gordon ze flink aanpakt want hij zegt tenminste wat hij denkt en hij heeft nog gelijk ook…

      /   Reply  / 
    1. Ruud

      Heerlijk om te lezen dat er (een paar) mensen zijn die zich lekker druk maken dat het schandalig is dat de Badboyz eruit zijn (hebben ze toch nog een paar fans) Die irritante kwallen werkten bij veel mensen op de zenuwen (net als die irritante kwal Gordon, ze passen goed bij elkaar). Maar ik ben dus net als de meesten BLIJ dat ze er nu uiteindelijk uit zijn, nu Donny nog….

      Ik ga gauw even verder lezen in dit BLOG om te zien of Chanti, Chanti, Chanti, Chanti, Chanti, ja Chanti het irritante zusje van J-me (van Badboyz, alias Badchoice, of zoals ook al genoemd de Badeendjes) ook nog zo’n grote bek heeft deze week *lol*….

      Sorry Chanti, Chanti, Chanti, Chanti, Chanti (vaak genoeg noemen dan leest ze het misschien hehehehe) maar het X-factor verhaal voor je broertje is helaas over, nu hoef je geen reclame meer te maken en zo’n grote ophef te maken over hoe geweldig ze altijd zijn/waren.

      En nee, het was geen revanche van Stacey, het was tussen deze 2 singoff kandidaten (eindelijk) een terechte keuze! Voorheen moest Daniëlle er helaas uit ten nadele van de Badboyz, vorige week Sumera ten nadele van Kelvin maar dan nu toch weer een goede keuze van de jury. Ze gooiden het tenminste niet meer op “de show” in de herkansing, hoewel Erik er wel over begon en ik heel even dacht dat hij toch voor hen zou kiezen vanwege het feit dat Boy ineens gigantisch uit zijn dak ging….gelukkig kwam Erik net op tijd tot bezinning en koos hij voor Kelvin zodat hij in elk geval al voor stond met 2-1 en uiteindelijk de Badchoice eruit wipte….YES YES YES!

        /   Reply  / 
  17. fred

    het leuke vind ik ook nog dat me zwager persfotograag is en nu bij de toppers is en gerad joling en gordon erg goed kent dus ben ook erg benieuwd wat hij gaat horen van hem maar ik hoop echt dat hij ze erg afmaak ookal ben ik niet van plan meer te gaan kijken naar een zeer saai en vermoeiende programma met inderdaad enkeld maaike nog als een ster.

      /   Reply  / 
  18. Place 2B

    Het is dat jongeren bijna niet stemmen maar we leven in 2010 en de Badboyz zijn van nu. Belachelijk dat ze eruit zijn. Vanuit het jongerencentrum kijken we niet meer naar x factor….Niemand heeft nu nog de x factor Jaap ha ha mooiie stem maar niet van nu …Donny staat alleen maar…Kelvin voor een musical dus dan maar Msaike dus succes voor haar maar wij kijken niet meer met 200 jongeren…x factor moet zijn naam veranderen naar zang talent maar x factor is het allang niet meer…Enne ze zijn zeker geen homo hoor…maar jullie geloven alles wat anderen zeggen zeker….

      /   Reply  / 
    1. Ruud

      Lekker doen, niet meer kijken….wij kijken wel….!! Wedden dat van die 200 mensen meer dan 50% volgende week weer voor de buis gekluisterd zit….?

        /   Reply  / 
  19. michel

    Die stemmen gaan gewoon eerlijk. Dat word zowel bij RTL, SBS en de PO gecontroleerd door een notaris. Deze staat ook altijd op de aftiteling. Het moet wel eerlijk gebeuren want, er gaat echt geenn notaris zijnbaan op het spel zetten voor een talentenjacht of denken jullie van wel?!

    Verder vind ik het ontrecht dat de Badboys er uit zijn. Nederland is toe aan een nieuwe jongensgroep. Maar ja nederland kiest natuurkijk Donny. Deze man word met de week irritanter en had hij had er lang uit moeten zijn.

      /   Reply  / 
    1. fred

      is er wel is bij je op gekomen dat er miss geen echte notaris is en buiten dat met geld is alles tekoop niets in dit k.u.t land is voor niets alles hier iscorrupt en word in de doofpot gestopt.

        /   Reply  / 
      1. maria

        Nou Fred,
        Je kunt altijd nog emigreren! Tenminste als ze je toelaten!
        Welk land zou je willen wonen?

          /   Reply  / 
  20. Lisa Lois

    Er is trouwens volgens geruchten een filmpje van de Bad Boys waar ze heel bad met elkaar doen in hotel in Hilversum. Ik vind dat ze gewoon leuk samen zijn en uit de kast moeten komen, Boy heeft niet voor niets z’n relatie be-eindigd en gezin gelaten om met J-me te zijn.
    Ze zijn heel erg verliefd, vooral J-me is emotioneel erg aan Boy gekoppeld. J-me is meer de emotionele, Boy de stoere. vind het gewoon een leuk stel :-) dus kom maar op met die sex tape :)

      /   Reply  / 
    1. fred

      dat een relatie beeindigd wil niets zeggen dat je dan ho ben iets kanook niet klikken,maar stel dat het waar is kan het ook nog zijn dat ze bi zijn en daarin elkaar gevonden hebben jee iedereen loop moeilijk te doen laat iedereen in ze waarde.

        /   Reply  / 
      1. Lisa Lois

        Jij zal het weten Fred, we weten allemaal dat je van de partij ben :)

          /   Reply  / 
        1. Ruud

          Ach Fred if you can’t beat them, join them (als je weet wat het betekent)…doe je gewoon lekker een triootje mee….spannend hoor!!!!

            /   Reply  / 
          1. Lisa Lois

            maak er meteen een orgy van Ruud, ik wil er ook bij :0

              /  
      2. fred

        ah wie weet miss kunnen ze me wel overhalen en kan het is leuk worden

          /   Reply  / 
        1. maria

          Hallooooo, Jullie zitten op de verkeerde site hoor!

            /   Reply  / 
  21. Brt.

    Maaike blijft mijn favoriet

      /   Reply  / 
  22. Robin

    Tja ze waren vandaag ook niet erg sterk.
    Alleen Eric is een draaikont, vorige week kiest hij voor de act(Kelvin boven Sumera) dus hij negeert de zang, en deze week precies andersom!!!
    Wat bij betreft moest Dony vertrekken, Kelvin was na Jaap de beste.

      /   Reply  / 
  23. nick

    Jullie zijn zo voorspelbaar dat een duo meteen homo is. daar zit het niet in als iemand close is. ben zelf homo en kan zulke dingen aanvoelen, hij is nog nooit afgegaan bij die twee. zijn gewoon goede vrienden dat is overduidelijk. vind het dan ook goed dat ze zeggen dat het ze niks kan schelen.

    wat betreft jaap (@herman) jij vind het niks dat betekende niet dat het niks was. de jury was verdeeld..en check Twitter daar waren meningen ook verdeeld al was er meer positiviteit. Ik bedoel..jij ziet Kelvin als winnaar (gaat no way gebeuren) en dat zie je ook niet op Twitter terug. je moet de laatste tijd een beetje werken aan hoe je je eigen mening schrijft, dat het duidelijk is dat jij dat vind want sommige dingen slaan nergens op.

    Jammer van de Badboyz dony had eruit gemogen en Kelvin ook wel.

      /   Reply  / 
    1. Lisa Lois

      Schat het is duidelijk te zien dat Boy top is en J-me bottom, hoe duidelijk kan het zijn :)

      dit is de moderne r&b versie van brokeback mountain! and I love it !

        /   Reply  / 
  24. dirk uit rotterdam

    Heerlijk dat badboys er uit zijn
    gordon en bad boys liepen al naast hun schoenen
    door xfactor heeft gordon zijn kant laten zien hoe veel verstand hij van muziek heb
    en zo arogant is en bij hem gaat het niet om de stem maar uitelijk
    ..kom op de 1 kon zingen maar de ander kon echt niks
    hahahah balen he gordon dat dony door gaat

      /   Reply  / 
  25. Kees

    Aan de reacties te lezen weer helemaal niets gemist gisteravond.

      /   Reply  / 
  26. supersister

    Weg met Dony! Ik heb zooooo genoeg van die jongen. Iemand die eten belangrijker vindt dan zingen (heeft ie zelf gezegd) hoort in deze wedstrijd niet thuis.
    Bad Boyz zijn honderd keer beter en ik geloof dan ook niet dat hier een eerlijk spel wordt gespeeld. Ik kan me niet voorstellen dat de bellers massaal voor Dony gaan.
    Kelvin is er terecht in gebleven. Song for You gisteren was magistraal goed.
    Ik vond Jaap en Maaike gisteren ook een beetje tegenvallen.

      /   Reply  / 
  27. dirk uit rotterdam

    haha supersister jij heb ook geen verstand van zingen .je zal wel verliefd zijn op die 2 iritante jongens

      /   Reply  / 
  28. Pingback: Kijkcijfers vrijdag: Kwartfinale X Factor scoort 1,7 miljoen | Zappen

  29. Anne

    Er leuk uitzien (voor een bepaalde doelgroep dan) is niet voldoende om X factor te winnen. Wees eerlijk en geef toe dat de jongens niet bepaald goed kunnen zingen.

      /   Reply  / 
  30. memeselfandi

    Maaike is mijn favoriet ook al was ze gisteren iets minder, Jaap is gisteren in aanzien gestegen door zijn optreden want hij is wel goed maar begon saai te worden, Dony is door zijn grappige stripfiguur koppie erg leuk maar hebben we nu wel gezien/gehoord en mag inderdaad zoals 1 van de juryleden al zei bij de loveboat gaan zingen, Kelvin (eerlijk gezegt mijn minst favoriete van het stel) was gisteren supergoed, zijn muziekstijl sprak me niet zo aan maar toch was ik onder de indruk dus terecht Badboys eruit, maar Boy heeft wel een heel schattig dochtertje! mag hij ook trots op zijn, alleen ieders nieuwsgierigheid naar hun geaardheid????? lekker belangrijk (vinden ze zelf ook niet)

      /   Reply  / 
  31. LJ

    Wat was het ontzettend saai gisteravond op TV. Heb namelijk geen XFactor gekeken. Nadat Sumera eruit is gegooit is de lol er voor mij af. Top Gear was wel leuk, overigens (ondanks de storing).

    Ik had gewoon mijn laptop op twitter staan, en dan de reacties van mensen lezen. Heb alleen een stukje van de uitslag gezien. Toen ik iedereen met bedrukte gezichten zag staan toen de BadBoyz eruit moesten, maar Kelvin weer met die valse glimlach naar het publiek zag zwaaien wist ik gelijk weer waarom ik geen zin had in XFactor. Volgende week kijk ik dus ook niet. 3 keer in de herkansing en toch gaat hij steeds door. Vreemd, nietwaar. Net zoals Danielle. Hopelijk gaat hij er volgende week uit, zou niet meer dan terecht zijn.

      /   Reply  / 
    1. Rein

      volgende week het ESF… veel leuker ;)

        /   Reply  / 
  32. Roel

    Het wordt steeds saaier bij X-factor. Jaap komt bij Marco Borsato in de stal. Maaike gaat terug naar “boring” Enschede. Dony gaat met paps en mams weer eens lekker uit eten. Kelvin gaat op zoek naar zijn vage identiteit.
    Wat is er met Fierce en Janna gebeurt? Zullen we ze nog terugzien?
    De show was veel leuker toen iedereen er nog in zat.

      /   Reply  / 
  33. Pingback: Gordon woest op X Factor-collega’s om vertrek Bad Boyz | Zappen

  34. Lisette.

    BADBOYZ WAREN DE BESTE!
    TOTDAT DIE KUT STACEY WRAAK WILDE NEMEN.
    WEG MET DAT MENS! IK HAAT DER ZO.
    DE BADBOYZ ‘WAREN’ DE BESTE!
    TOTDAT STACEY KWAM EN WILDE DAT
    KALVIN DOOR GING! AL DE 3E KEER!
    ALS HET AL 3 KEER GEBEURT!
    DAN SNAP JE TOCH WEL DAT NEDERLAND
    HEB NIET LEUK VIND! ECHT EEN DOM WIJF
    IS DIE STACEY! IK HAAT DER ECHT ZO ERG.

      /   Reply  / 
    1. rick

      oe kind, jij slaat er in door

        /   Reply  / 
      1. Ruud

        uffffff……inderdaad Rick, ze slaat helemaal door. HEbben we nog ergens een telefoonnummer van een goede psycholoog of psychiater?

          /   Reply  / 
  35. dirk

    HAHAHAH NEDERLAND IS NIET BOOS ..TERECHT DAT HO EN MO ER UIT MOETEN
    DE STEM VAN KELVIN WAS 100 KEER BETER EN STACEY WAS EERLIJK EN ERIC OOK.JE MOET BETER LUISTEREN OF HEB JE NOG EEN OUDE TV MET 1 SPEAKER.HAHAHAHAHA STACEY FOREVER .GORDON WAS EN IS VALS
    HIJ KAN NIET TEGEN ZN VERLIES DAT WAS DUIDELIJK AL DIE WEKEN .OVERDREVEN GEDOE HOE DIE NICHT MET BADBOYS OMGING
    LAAT DIE MAAR LEKKER BIJ DE TOPPERS BLIJVEN EN MEER NIET DIE ACHTELIJKE POEDEL

      /   Reply  / 
  36. rick

    Voor mij is het gewoon Maaike. punt.

      /   Reply  / 
  37. PINHEAD

    Ik vond Kelvin de beste van de avond, dus terecht dat Badboyz er nu uitliggen. Al had ik het ook niet erg gevonden als Dony eruit had gelegen…

      /   Reply  / 
  38. Pingback: X Factor-duo BadBoyz laat weer van zich horen | Nlpop

  39. Pingback: X Factor-act BadBoyz doet mee aan The Winner Is… | Zappen

  40. Pingback: payday loans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>