Kijkcijfers vrijdag: Kwartfinale X Factor scoort 1,7 miljoen

De ontknoping van X Factor nadert met rasse schreden. Volgende week zaterdag moet duidelijk worden wie de 2010-editie op zijn naam schrijft. In de kwartfinale gisteren moest Bad Boyz het veld ruimen, waarmee Gordon de eerste coach is zonder act. Er keken 1,7 miljoen mensen naar de show met het thema paparazzi. De uitslag werd door nog eens 1,2 miljoen mensen gevolgd. X Factor was het best bekeken programma van de vrijdagavond.

RTL 4 scoorde ook weer met De TV Kantine, waar gisteren 1,4 miljoen mensen naar keken. De vooravond had echter te lijden onder het mooie weer. RTL Boulevard trok slechts 706 duizend kijkers en GTST bleef met 987 duizend kijkers onder het miljoen zitten.

De trekker op Nederland 1 was Jaap Jongbloed met Vermist; daar keken 1,5 miljoen mensen naar. André Rieu was goed voor 1,2 miljoen kijkers en een herhaling van Flikken Maastricht deed 1,1 miljoen kijkers.

SBS 6 kampte met een flinke storing waardoor het niet relaxed kijken was naar de zender. De tv-première van Ocean’s 13 trok zodoende slechts 601 duizend kijkers. Ook Net 5 en Veronica werden geplaagd door de signaalstoring.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Eén Tegen 100 scoort, De Bubbel niet
- Kijkcijfers zaterdag: X De Leeuw weer de grootste
- Kijkcijfers vrijdag: Finale De Nieuwe Uri Geller onder miljoen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kijkcijfers vrijdag: Kwartfinale X Factor scoort 1,7 miljoen

  1. Jop

    Waar is de pers opzoekende Gordon gebleven??? wel in de media iedereen afkraken en als die van jezelf eruit zijn zich verschuilen

      /   Reply  / 
    1. Cees

      Loze opmerking!
      Gordon concentreert zich nog 1 dag op de Toppers.
      Daarna komt ie echt wel.
      Dus Jop, je lult uit je nek.

        /   Reply  / 
    2. elwin

      Zojuist op Telegraaf.nl; Gordon is woest op angela, eric en stacey en laat een chauffeur hun Toppers kaarten ophalen. Ze zijn niet meer welkom in de Arena vanavond.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>