SBS strikt Marc-Marie Huijbregts voor jury Popstars

Het nieuwste gezicht van SBS 6 is… Marc-Marie Huijbregts! Dit najaar is hij te zien als jurylid in Popstars. Naast hem zitten vertrouwde gezichten als Henkjan Smits en Maurice Wijnen, naast de nieuwe toevoeging Simone Walraven. Zij presenteerde in de vorige eeuw het programma Countdown. Maar met name de toevoeging van Marc-Marie Huijbregts is er één die niemand zag aankomen.

“Het is eigenlijk zo gekomen dat ik dol ben op heel grote shows. Dus heel groot, veel gedoe met toeters en bellen enzo. Het is een beetje een snoepwinkel moet ik zeggen. Ik kan me nu al zo verheugen op de liveshows!”, vertelt hij aan SBS Shownieuws. “Maar ook op de audities… dat iemand binnenkomt en zingt en het in eerste instantie niet geweldig is.”

Maurice Wijnen is blij met de nieuwe aanwinst. “Bij een talentenjacht wil je dat iemand heel spontaan en direct reageert. Als iemand daar op de Nederlandse televisie meester in is, dan is Marc-Marie Huijbregts daar meester in.”

In de jury van Popstars was een vacature ontstaan door het vertrek van Patricia Paay, die dit najaar in de jury van Holland’s Got Talent bij RTL plaatsneemt. Dat leek een meesterzet van RTL, door één van de grote succesfactoren van de SBS-talentenjacht weg te halen bij de concurrent. Maar ik denk dat we rustig kunnen stellen dat SBS 6 met de komst van Marc-Marie een meesterzet terug heeft gedaan.

Overigens niet alleen een meesterzet naar RTL toe, ook naar Nederland 3, waar de doelgroep 20-49 jaar moet zitten. De boodschappers die voor de commerciëlen zo belangrijk zijn. Want het is de vrijdag waarop Marc-Marie Huijbregts altijd tafelheer was bij De Wereld Draait Door. Dat valt straks niet te combineren met de liveshows van Popstars – er van uitgaande dat deze weer op de vrijdag is te zien.

“De altijd enthousiaste persoonlijkheid van de cabaretier en acteur is een aanwinst voor een familieshow als Popstars. Met zijn humor en kennis van het artiestenvak zorgt Marc-Marie voor een professionele toegevoegde waarde én een vrolijke noot in het geheel”, aldus zendermanager Pascal van Meerten.

Nu al is duidelijk dat het in het weekend weer een strijd om de marktaandelen en kijkcijfers gaat worden.

Zie ook:
- Robert ten Brink en Patricia Paay doen Holland’s Got Talent
- Patricia Paay naar RTL Boulevard
- SBS in najaar met Popstars, Holland’s Got Talent in ijskast
- SBS niet terug met Got Talent, wel nieuw amusement

22 Reacties // Reageer

22 thoughts on “SBS strikt Marc-Marie Huijbregts voor jury Popstars

  1. aaron

    Leuke verrassing !

      /   Reply  / 
  2. erwin

    Verrasende keus wel jammer dat ie vrijdags dan niet meer in dwdd zit is leuke tafelheer

      /   Reply  / 
  3. Angel Mulder

    Ik vind het een leuke jury zo. Heel leuk dat Siep weer terugkeert op de Nederlandse televisie en ze heeft ook echt verstand van muziek. Van Marc Marie weet ik het niet zo net, maar ik denk dat hij wel voor wat grappige momenten gaat zorgen.

      /   Reply  / 
  4. B.K.

    Ik had Marc-Marie toch wel wat hoger ingeschat. Ik had hem dan toch liever gezien in de jury van Holland’s Got Talent bij RTL dan bij dat armoedige Popstars van SBS. Sowieso vraag ik me af: wat weet hij van zangkwaliteiten (behalve die paar nummertjes die hij zelf zingt in ‘t Vrije Schaep)?
    Simone Walraven heb ik net even opgezocht, had nog nooit van haar gehoord. Ziet er leuk uit, maar heb geen idee wat zij doet.

      /   Reply  / 
    1. maaike

      Hallo B.K

      Marc-Marie zingt veel meer dan alleen de nummers in het Vrije Schaep hoor! Youtube: the rose, waar is de zon, wolken, danny boy door Marc-Marie gezongen ;-)
      Kom dan nog maar eens terug.

      met poepende groeten maaike.

        /   Reply  / 
  5. Chantal

    Leuk! Dit zal voor mij ook voor het eerst een reden zijn een van die talentenshows te gaan volgen.

      /   Reply  / 
  6. Martijn

    Nu is het programma nog ongeloofwaardiger. Leuke man hoor, maar voor een zangwedstrijd?

      /   Reply  / 
  7. Henk

    Ik vond Popstars al niks! En nu lijkt het me helemaal niks meer!

      /   Reply  / 
  8. P@trick

    Het is wel een echte VAKJURY!!!!
    Wat heeft MMH nu met zingen van doen……juist! HELEMAAL NIETS

      /   Reply  / 
  9. joris

    absoluut heeft marc marie wel iets met zingen van doen. Hij kan prachtig zingen. deed ie laatst nog bij ere programma voor Mies Bouwman. Super van marc marie en SBS 6. Gefeliciteerd! Ik denk dat veel mensen gaan kijken. Leuk!

      /   Reply  / 
  10. Robbin

    Hm, ik ben benieuwd hoe de televisiewereld, met name van de publieke omroepen, gaan reageren op deze carrieremove. Gaan zij Marc Marie nog wel serieus nemen nadat hij te zien is geweest als jurylid bij een van Neerlands minst talentvolle talentenjachten op een zender als SBS6.

    Ik vind MM altijd wel een ‘stijlvol’ en verstandig persoon. Hij heeft leuke programma’s gedaan, maar dit vind ik wel een ontzettende flater.

      /   Reply  / 
  11. Joost

    Voor de mensen die auditie doen… je mag je voorbereiden op de volgende préjury (de mensen waarbij je auditie doet voordat je uitgekozen kan worden voor de echte jury)

    Prejury 28 mei (09.00 – 18.00)
    Prejury 1 Annemarie van Gellicum Jim de Groot
    Prejury 2 Tom Roedolf Adriana
    Prejury 3 Frank Bakker Krystl Pullens
    Prejury 4 Nicole van Leusden Martin Mol
    Prejury 5 Marjolein Rombout (extern) Roger Happel
    Prejury 6 Martijn de Bruin Ellen Eeftink

    Dit zijn redacteuren van SBS, mensen van sbs etc. etc.

      /   Reply  / 
  12. Joost

    En welke ENGploeg ga je tegenkomen? Nou de volgende:

    Ploeg Itemregie Camera Geluid

    Ploeg 1: Priscilla Tular Bas Bakker Fernon Pormes

    Ploeg 2: Marius Looyman Rick Adams Vincent van Asten

    Ploeg 3: Qurosh Zareian Paul Oberink Jasper de Weerd

    Ploeg 4: Ramon Verlooy Paul Lensink Johan Kezer

    Ploeg 5: Danny Rook Luc Elsjan of Wipper Bas Rake

      /   Reply  / 
  13. Jeroen65

    Whahaha wat lachwekkend dit. Wat is het toch ook een slechte zender die SBS.

      /   Reply  / 
  14. Cynneke

    Jakkes, ben ik dan de enige die Marc Marie echt helemaal niets vind? Met dat flauwe stemmetje heb ik het na 10 seconden met die man gehad. Ik kijk er zeker niet naar uit, maar aangezien ik de laatste Popstars ook maar tot de helft gevolgd heb en ik niet weet of ik het nu wel weer ga volgen, maak me er niet druk over :) Als het niet bevalt, kijk ik gewoon niet.

      /   Reply  / 
  15. maria

    Nee hoor Cynneke,
    Ook ik vind het helemaal niets. Hij past wel goed tussen de overige juryleden: drie keer niks! Echt een saai setje bij elkaar. Ik zal dan ook niet kijken.

      /   Reply  / 
  16. Rein

    ik kijk nooit Popstars, en daar gaat Marc-Marie geen verandering in brengen. Kijk sowieso echt zelden naar SBS.

      /   Reply  / 
  17. LK

    Een radio dj (Walraven) bij een zangtalentenjacht. Wat een logische combinatie, nu ook nog Marc Marie ‘OP TV! OP TV!’ Huijbregts er bij. Echt lachwekkend slechte jury!

    Was Marylene ‘one good reason’ Souhupailah (of iets dergelijks) nog een logischer keus geweest zijn. Vreemd dat de VARA toestaat dat MMH dit gaat doen.

      /   Reply  / 
  18. Pingback: Nick & Simon, VanVelzen, Angela Groothuizen en Jeroen van der Boom coaches The Voice | Zappen

  19. edward

    UHmz ben zowiezo geen sbs fan, Maar die marie pfftt word al gek als ik zijn stem hoor

      /   Reply  / 
  20. Ella

    Marc-Marie is een schatje!

      /   Reply  / 
  21. Lott

    Ik vind die Simone Walraven echt vreselijk ! Ik hoop dat haar Popstars jury optreden echt eenmalig is, hoef haar NOOIT meer terug te zien op de Nederlandse tv.
    Die vrouw heeft echt geen kennis van zaken omdat ze als pubertje ooit even Countdown gepresenteerd heeft en een muzikant als man heeft gehad.
    Ze liet Nederland maar wat graag achter zich en keert op hangende pootjes tientallen jaren later terug nu ze gescheiden is. Zeker nog een vroeger Veronica vriendje die haar als tegenprestatie ”binnengehaald” heeft bij Popstars. Brrrr.
    Nederland heeft genoeg echte deskundigen die haar plaats kunnen innemen, gauw dumpen die nietszeggende geplamuurde en gefacelifde hap. Om haar kijken mijn vrienden en ik nooit meer naar Popstars !

      /   Reply  / 
    1. Bas

      Ik ben het echt zooooo eens met jou reactie! Simone van Walraven, ooit in een ver verleden Countdown gepresenteerd en nu vakkundig jurylid??? Bah, sowieso kijk ik nooit naar Popstars omdat het typische SBS-shit is! Alles wat maar een beetje aanslaat bij het grote publiek kopieert SBS schaamteloos. Een paar voorbeelden: RTL-boulevard – SBS shownieuws, Idols – Popstars, Blik op de weg – Wegmisbruikers, de ijsshows etc. De schreeuwerige reclamecampagnes, die irritant voice-over, de hele zender begint mij flink de keel uit te hangen,BAH!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>