Carlo Boszhard maakt nu Lotto’s Onvergetelijke Zondag

Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag keert dit najaar terug bij RTL 4, alleen zal het programma voortaan op zondag worden uitgezonden. En dus ook zijn titel wijzigen in Lotto’s Onvergetelijke Zondag.

Vier afleveringen waren in mei te zien. Presentator Carlo Boszhard begon de reeks op 1,1 miljoen kijkers, maar eindigde met 662 duizend belangstellenden tegenover de finale van de Champions League. Sponsor Lotto ziet blijkbaar genoeg potentie om het prijzencircus terug op tv te brengen. Het programma wordt geproduceerd door Talpa. RTL zendt op zondag ook de spelshow Miljoenenjacht uit.

Zie ook:
- Boszhard komt met grote spelshow Onvergetelijke Zaterdag
- Kijkcijfers zaterdag: Paul wint weer kijkers, Carlo verliest
- Kijkcijfers: Finale Champions League verpulvert concurrent

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Carlo Boszhard maakt nu Lotto’s Onvergetelijke Zondag

  1. Frank

    Hopelijk niet alleen een naamswijziging, maar ook wijzigingen wat betreft het format, het decor en de (afschuwelijke!!) leadermuziek!

      /   Reply  / 
  2. Tom

    programma is gewoon niet goed. Daarnaast willen mensen carlo niet zien in dit soort programma’s. Grote shows met Carlo zijn nog NOOIT een succes geweest.

      /   Reply  / 
    1. Frank

      Wat dacht je van Monte Carlo? Heeft seizoenen lang met succes gelopen! En Liefde op het eerste gezicht, GTST Quiz, Ja ik wil een miljonair, Welkom op je bruiloft, Cash & Carlo, Staatsloterij Show, Ik wed dat ik ‘t kan, Succes Verzekerd en Let’s Dance niet te vergeten. Zijn er genoeg toch?

        /   Reply  / 
      1. Tom

        Monte Carlo – Scoorde gemiddeld 800.00
        Liefde op het eerste gezicht – Geen groot amusement
        GTST Quiz – Geen groot amusement en ook geen grote hit
        Ja ik wil een miljonair – Het enige grote succes, 10 jaar geleden
        Welkom op je bruiloft – 700.000 kijkers gemiddeld
        Cash & Carlo – geen groot amusement, 500.000 gemiddeld
        Staatsloterij Show – Werd nooit het succes van Mark Klein Essink. Met Carlo onder het miljoen
        Ik wed dat ik ‘t kan – 800.000
        Succes Verzekerd – 700.000
        Let’s Dance – krap een miljoen en dalende lijn in de serie

        Kortom, wat ik zeg: Carlo weet met groot amusement niet te scoren. Alleen Ja ik wil een miljonair maar dat waren maar 2 afleveringen die om een heel andere reden spraakmakend waren en bovendien al 10 jaar geleden.

          /   Reply  / 
        1. Frank

          Succes zit ‘m niet alléén in kijkcijfers.. anders had Monte Carlo niet jaren gelopen, met cijfers onder het miljoen. Het probleem is dat Carlo z’n onbezonnenheid van vroeger kwijt is (denk aan Monte Carlo), en nu de Amerikaanse quizmaster ‘acteert’.

            /   Reply  / 
          1. David

            Dat vind ik dus ook. Hij ‘acteert’ te veel. Net zoals Daan Schuurmans dat deed met die quiz toen. Hem kan je het echter niet kwalijk nemen, wat dat ís een acteur.

            Carlo zn grote voorbeeld Willem Ruis was geen acteur, dat was echt, niet gespeeld.

              /  
      2. Tom

        Bovendien was liefde op het eerste gezicht met Caroline Tensen en Rolf Wouters wel een succes, met Carlo werd het al kleiner.

          /   Reply  / 
  3. Zo

    @ David: Volgens mij is Carlo’s grote voorbeeld Jos brink. Ik ben niet van die tijd maar ik heb wel beeldmateriaal gezien en Carlo probeert hem gewoon na te doen. De ”echte Carlo is de Carlo van life and cooking en telekids. In al die andere grote shows acteerd hij te veel.

      /   Reply  / 
    1. Tom

      Als jij al niet van de tijd van Jos Brink bent, zul je geen idee hebben wie Willem Ruis is. Dan zul je geschokt zijn als je er beelden van ziet want HIJ was Carlo zijn grote voorbeeld en je zult dan zien dat Carlo alles van hem imiteert. Daarnaast imiteert hij Jos Brink. Er is werkelijk niets van hemzelf bij maar het is een samenraapsel van Willem Ruis, Jos Brink, soms Mart Smeets (als hij serieus probeert te doen) of Joop van den Ende. De echte Carlo zien we NOOIT.

        /   Reply  / 
  4. Daan

    Als dit betekent dat er geen films op de zondag komen vind ik dit een prima keuze. Daarbij is deze show wellicht niet hoogstaand maar verder best leuk om naar te kijken.

      /   Reply  / 
  5. Anoniem

    Robert ten Brink gaat het nu dus doen!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>