Peter R. de Vries weg bij RTL Boulevard

Peter R. de Vries zal in het nieuwe seizoen niet meer aanschuiven als crime deskundige bij RTL Boulevard. Zijn agenda laat het werk steeds minder toe – helemaal nu zijn eigen redactiekantoor naar Amsterdam Zuid-Oost is verhuisd. Bovendien is De Vries van mening dat in de zes jaar dat hij naast Albert zat, alle zaken wel zo ongeveer voorbij zijn gekomen.

De Vries prijst RTL Boulevard op zijn website. “Het was natuurlijk bijzonder dat ik als SBS-gezicht bij concurrent RTL aan tafel zat. Ik heb dat altijd beschouwd als een compliment aan SBS 6 en in de praktijk werkte het ook prima, over en weer hebben we leuke speldenprikken uitgedeeld. Ik heb bovendien veel geleerd bij Boulevard. Het is een heel apart genre, dat door zogenaamde critici nog wel eens wordt onderschat. Het is live, het is veelzijdig en er zitten minstens drie personen in de studio die met verschillende invalshoeken luchtig maar toch serieus hun verhaal moeten doen. Het ziet er uit alsof het allemaal met een zekere achteloosheid uit de losse pols gebeurt, maar in werkelijk is het een razend knap gemaakt programma waarvoor heel veel ervaring en deskundigheid nodig is.”

Jammer dat Peter vertrekt. Hij is een deskundig man maar misschien nog wel belangrijker: hij had chemie met de andere mensen aan de desk van RTL Boulevard – wel zo prettig om dan te kijken.

Peter R. de Vries is niet het enige SBS-gezicht dat geregeld bij RTL te zien was/is. Over de positie van Hans Kraay Jr. bij Voetbal International zijn beide zenders nog in conclaaf. De twee ‘delen’ freelance boegbeelden John van den Heuvel en Natasja Froger.

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Peter R. de Vries weg bij RTL Boulevard

  1. Den

    Dat je in conclaaf kan zijn met Hans Kraay als inzet snap ik niet ;-)

      /   Reply  / 
  2. Casper

    wedden dat hij binnenkort wel bij sbs shownieuws zomereditie verschijnt!!

      /   Reply  / 
  3. Rein

    Peter R. kan nooit lang van de tv wegblijven hoor, dat vindt zijn ego niet goed

      /   Reply  / 
  4. NDK

    Zou het iets te maken hebben met zijn verhouding met Leonie Kragt van de Hoofdredactie van Boulevard? ;)

      /   Reply  / 
    1. Karin

      Wat goed dat je daar opkomt, zou best eens kunnen!!!

      Als eis van RTL en zijn vrouw !

        /   Reply  / 
  5. michel

    Bij natasje en John zit de contructie heel anders in elkaar dan bij Peter en Hans.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>