Hans Kraay Jr. moet weg bij Voetbal International van SBS

Het is gedaan voor Hans Kraay Jr. in Voetbal International. SBS 6 staat niet langer toe dat hun gezicht frequent aanschuift bij de RTL-talkshow, zo meldt Evert Santegoeds vanmorgen op Radio 538. Gisteren is er overleg geweest tussen beide zenders en die konden niet tot een overeenkomst komen.

Kraay Jr. heeft bij SBS een contract voor het leven. De zender wilde zijn boegbeeld best uitlenen, maar dan wel tegen een vergoeding. Of RTL moest vaker zijn gezichten uitlenen aan programma’s van de zendergroep, zoals Waar Is De Mol? of De Nieuwe Uri Geller.

RTL wilde deze verzoeken niet inwilligen en toen heeft SBS besloten om de kennis van Hans Kraay Jr. niet meer aan te wenden voor Voetbal International. Hans zelf betreurt het besluit maar blijft volgens Santegoeds loyaal aan zijn werkgever.

Kraay Jr. schoof in eerste instantie af en toe aan, maar de frequentie liep snel op totdat hij er meer dan wekelijks zat. In Voetbal International werd hij bovendien niet zelden te kakken gezet door Johan Derksen. Toen RTL eind vorig seizoen ook nog eens met levensgrote billboards mèt Hans Kraay Jr. adverteerdere, was de maat vol bij SBS 6.

Zie ook:
- Hans Kraay Jr. verwacht deze week duidelijkheid over VI
- Voetbal International op vrijdag primetime op RTL 7
- Getouwtrek om Hans Kraay Jr. houdt aan
- Johan Derksen zou vertrek Hans Kraay Jr betreuren
- ‘Rol Hans Kraay Jr bij Voetbal International ter discussie’

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Hans Kraay Jr. moet weg bij Voetbal International van SBS

  1. Martijn

    Heel erg jammer, maar heb het tijdens het wk niet gemist eerlijk gezegd.

      /   Reply  / 
  2. Nick

    Beetje jammer dat SBS vaak van die belachelijk soort eisen stelt. Net als bij Michael Jackson destijds en vele andere keren. Maarja ze moeten op de een of andere manier proberen te “winnen” van RTL..

      /   Reply  / 
  3. Zo

    Jammer…wie moet er nu te kakken worden gezet in de reguliere uitzending? Je kijkt toch naar stiekem naar VI voor de ruzies tussen derksen en hansie.

      /   Reply  / 
  4. Daan

    Lees ik hier nu werkelijk “boegbeeld”? Een uurtje op de vroege zaterdagavond flauwe gedateerde buitenlandse blooperfilmpjes aan elkaar kletsen, 1 keer per jaar Dominoday mede presenteren en bij die paar wedstrijden van het nederlands elftal per jaar een aantal spelers opvangen noem ik geen boegbeeld.
    Wel jammer dat SBS zo geldzuchtig is dat ze hem zijn wekelijkse uitstapje misgunnen. Alleen bij dit programma kon hij eens iets doen dat hij echt leuk vindt.

      /   Reply  / 
  5. Martijn

    Snap sowieso niet wat Hansie nog bij sbs6 doet. Volgens mij ligt z´n passie meer op het voetbalveld als trainer en daarnaast als voetbalanalist bij een programma als VI.

      /   Reply  / 
  6. Just Me

    ik snap niet dat je over waar is de mol begint. daar komen genoeg Rtl sterren. bv Linda de mol, Peter vd vorst, Lieke van Lexmnond dus dat vind ik beetje overbodig

      /   Reply  / 
  7. roy

    Ik snap echt niet dat ze zo op hans kraay jr zijn
    Kijk graag naar vi ,en ben echt blij dat die kraai er niet meer is.
    echt een vervelend personage, ook baal ik als ik hem al slissend bij het nederlands elftal zie, hij heeft notabene een anti fanclub, hoezo graag gezien???

      /   Reply  / 
  8. Pingback: De tv-transfers uit de zomer van 2010 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>