Martijn Krabbé: Ruzie jury X Factor valt best mee

Voor de kijker heeft het er alle schijn van, dat er zo onderhand een grafstemming moet heersen aan de jurytafel bij X Factor. Stacey die boos was op Eric en Gordon voor het wegstemmen van Sumera, Gordon die furieus is op zijn collega’s door Bad Boyz weg te werken bij zijn afwezigheid en wat moddergooien in de media. Toch valt het volgens presentator Martijn Krabbé alles mee. “Soms lijkt het alsof ze elkaar niet kunnen luchten of zien. Ze mogen elkaar graag, maar er is natuurlijk gezonde competitie”, aldus Martijn in Life4You.

Hij vervolgt: “Ik heb de berichten ook gelezen. Ik weet niet of het waar is. Ik heb wel met hem gesms’t vrijdag, Gordon was kwaad! Maar hij vindt het zo vreselijk leuk om dit te doen. Hij is een goed jurylid en een goede coach. Het kan hem echt schelen wat er mijn act gebeurt. Dan roep je wel eens wat, dat doet iedereen.”

Sommigen omschrijven de fitties van X Factor van de afgelopen week als het inluiden van de komkommertijd, een nieuwsloze periode in de zomermaanden. Martijn: “Nee, het gaat niet om dat tumult, het gaat ergens anders om, dat veroorzaakt soms wat tumult. Het lijkt alsof het een strijd tussen de juryleden is maar in de eerste plaats is het een strijd tussen onze deelnemers.”

In de halve finale van aanstaande vrijdag zullen twee kandidaten afvallen. De jury heeft hier geen stem in, maar mag de kijker wel adviseren. Op basis van de televoting zullen er vrijdag twee kandidaten doorgaan naar de finale van zaterdag. Eentje al in de liveshow, een ander in de uitslagshow.

De finale van X Factor staat tegenover de finale van het Eurovisie Songfestival. Martijn denkt dat de Nederlandse inzending Sieneke die finale gaat halen. “Iedereen is er tegen, maar dat meisje blijft gewoon zichzelf. Ik zou het heel leuk voor haar vinden. Wij staan er recht tegenover. Dat is jammer, maar ik denk ook wel dat er verschillend publiek voor is. Heel veel mensen zullen Sieneke willen zien, dat is logisch. Maar heel veel andere landen hoeven ze misschien niet te zien, dan zappen ze. Ik vind het prima.”

Zie ook:
- X Factor vreest Eurovisie Songfestival niet
- Gordon woest op X Factor-collega’s om vertrek Bad Boyz
- Gordon eerste coach zonder act; Bad Boyz uit X Factor
- Edsilia Rombley vervangt Gordon bij X Factor
- Gordon: Misschien moet Sumera meedoen aan The Voice
- Juryleden X Factor beloven Sumera eigen album
- Gedoodverfde finalist Sumera uit X Factor
- X Factor: Driemaal herkansing is scheepsrecht voor Daniëlle
- Sarina onverwacht exit in Hollandse avond X Factor
- Rocker Mathijs overleeft rockshow X Factor niet
- 4Granted valt af in divashow X Factor
- X Factor: Fierce en Janna weg, Daniëlle nipt door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>