Zaterdag RTL 4: Benidorm Bastards en Tineke Schouten

Erland Galjaard lijkt vlaggenschip RTL 4 op zaterdag een soft launch te geven dit najaar. De zender pakt niet meteen uit met het gegarandeerde succes van Ik Hou van Holland, maar laat Tineke Schouten het voorlopig opnemen tegen de concurrentie. Voor diegenen die de cabaretière niet trekken, is er eerst nog een half uurtje het Belgische hitprogramma Benidorm Bastards te zien.

Tot deze week dacht ik echt dat Benidorm Bastards enorm zou mislukken in Nederland. Sowieso vond ik het format meer RTL 5 dan 4. Maar belangrijker: in België is het programma bedacht, in Nederland zou het worden nagespeeld. De uitgelekte stunts op de gay pride en de najaarspresentatie van RTL leken bovendien niet echt buitengewoon geestig te zijn.

Maar bij diezelfde najaarspresentatie heb ik toch wel erg hard gelachen om de previews die te zien waren. En ik was ook erg verheugd te zien dat niet alle grappen en stunts te maken hebben met seks of drugsgebruik – want dat is wel erg makkelijk (en kortstondig) scoren.

Tineke Schouten dan. Ik heb werkelijk nog nooit om haar gelachen, me wel veelvuldig geïrriteerd aan typetjes van Tineke. Ook de reclames van de supermarkt waar ze reclame voor maakt, zap ik HEEL hard weg. Maargoed, tegenover vele miljoenen mensen met hetzelfde oordeel als ik staan ook zo’n 2 miljoen liefhebbers van Tineke. Als die allemaal kijken, heeft RTL 4 een prima avond.

Benidorm Bastards, 20.00 uur, RTL 4
Tineke Schouten: Posi-Tien, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Plaatsje Benidorm dreigt met rechtszaak Benidorm Bastards
- Bejaardenhumor uit Benidorm Bastards op RTL 4
- Tineke Schouten jobhopt terug naar RTL

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Zaterdag RTL 4: Benidorm Bastards en Tineke Schouten

  1. Martijn

    Heb ook helemaal niks met Tineke Schouten. Benidorm Bastards ga ik zeker ff kijken.

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Ik vind Tineke toch wel erg leuk hoor. Ben zelfs ooit naar 1 van haar shows geweest. Maar goed, smaken verschillen.

    Weet je al wanneer je die GTST scoop gaat plaatsen? :P

      /   Reply  / 
  3. Steffan

    Ik houd niet zo van dit soort programma’s, en de spoilers van benidorn basterd vond ik niet grappig. IK WIL DE GTST SPOILER :p

      /   Reply  / 
  4. Michel

    Ik vind het het beide ook helemaal niks.

      /   Reply  / 
  5. edward

    de eerste ga ik zekers kijken, tineke schouten ga ik niet kijken eventjes vind ik het leuk maar dan gaat het snel vervelen. ik hoop wel dat rtl ook meer andere shows gaan maar dan talenten jachten. Ik zie wel eens weer een nieuwe showprogramma met linda de mol lijkt mij ook eens leuk doe hennie huisman er nog bij en klaar kijk cijfers vliegen omhoog teminste hoop ik dan

      /   Reply  / 
  6. Richard

    Wil nog ff zeggen, klasse gisteren van rtl tijdens HGT!!!. Waren bijna geen reclame onderbrekingen en als ze er waren, was deze maar kort klasse!! klasse!!

      /   Reply  / 
    1. mark

      Bijna geen reclame in HGT? Dat is toch geen goed teken, want ze verdienen er toch niks aan? Of willen ze cashen met die paar duizend sms’jes die binnenkomen?

      Popstars heeft dan wel de helft minder kijkers, maar SBS verdiend er tenminste veel aan met lange reclameblokken. Volgens mij zien die adverteerders niks in HGT>

        /   Reply  / 
      1. Stefan

        Er waren gewoon 3 reclameblokken maar de eerste werd uitgezonden tussen ik kom bij je eten en holland’s got talent. Dit was al rond 20:20.

          /   Reply  / 
  7. pietje cup

    Vergis je niet, Tineke Schouten heeft juist heel veel fans! Misschien wel meer dan Theo Maassen en Hans Teeuwen (ik gok zomaar dat je die allebei wél leuk vindt, Herman?) bij elkaar. Erg slimme zet dus van RTL4. Doen ze een grote groep mensen veel plezier mee!

      /   Reply  / 
  8. Pat

    Met tineke weet rtl zeker dat ze zo’n 1,5 mln kijkers heeft. Bij sbs is het nog maar afwachten of ze dat halen.

      /   Reply  / 
  9. Topmodel

    Zag een stukje bastards en zag er toch grappig ui. Tineke kijk ik niet. Dacht trouwens dat ze allang met pensioen was. ik ga sbs een kansje geven vanavond.

      /   Reply  / 
  10. senior

    heb benidorm bastards via internet gezien, echt wel lachen!!

      /   Reply  / 
  11. Robbieboy

    vanavond een leuk avondje RTL kijken dus, en na Tineke Schouten Van der vorst ziet sterren kijken, gisteren niet gezien

      /   Reply  / 
  12. Martijn

    Benidorm Bastard zijn dezelfde scenes als in belgie, jammer!

      /   Reply  / 
  13. Wouter

    Ik heb Benidorm Bastards gekeken, en ik vond het helemaal niks. Het was de eerste en laatste keer dat ik keek. Een paar scenes waren leuk, de meeste waren gênant, totaal niet grappig.
    Tequila van BNN was 10x leuker. Daar zouden de paar leuke fragmenten van Benidorm Basterds zo in een aflevering kunnen…

      /   Reply  / 
  14. M

    Ik heb vol verbazing zitten kijken naar de 1e afleverimg van Benidorm Bastards. Wat is dit een aanfluiting.. Als dit humor moet zijn mensen toeroepen dat ze een soa aan een bejaarde vrouw hebben gegeven waar zijn vriendin kennlijk bij staat. Ik geloof dat ik pas. Er worden mensen te pas en te onpas uirgescholden ik zie de humor niet echt. Nee, voor mij geen aflevering 2 meer…

      /   Reply  / 
  15. Piet

    Benidorm Bastards is een enorm RANZIG programma.
    Waarschijnlijk hebben de liefhebbers de uitzendingen van Ron FlonFlon met Jack Plafond en Van Oekels Disco Hoek nooit gezien!.
    Onzinnige provocerende jaren 70 programma’s.
    Misschien “leuk” om te zien maar alleen als je niets beters te doen hebt!.

      /   Reply  / 
  16. Dan

    Zou mij niks verbazen als er ook figuranten ingezet worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>