Kas van Iersel aan de slag voor SBS 6

Heb je net een bericht gemaakt over de tv-transfers van de zomer van 2010, komt er nog eentje achteraan. Kas van Iersel was gisteren namelijk opeens te horen als de stem van De Leukste Verborgen Cameragrap van SBS 6. Dat terwijl we de stem van Kas vooral kennen van RTL-shows als X Factor 2009, Dancing with the Stars en SOS Sonja. En tot twee jaar terug als vaste voice-over van RTL Boulevard. Heeft Kas RTL verlaten?

Nee, zo vertelt hij aan Zappen.blog.nl. “Ik zit in de bevoorrechte positie dat ik voor meerdere zenders kan werken. Het is geen overstap, want ik werk ook voor RTL – en voor andere zenders die op zoek zijn naar kwaliteit in leuke scherpe programma’s.”

Twee jaar terug kwamen Van Iersel en RTL lijnrecht tegenover elkaar te staan, een conflict over geld en presentie. De rechter stelde Van Iersel in het gelijk, maar hij moest wel zijn vaste baantje als de stem van RTL Boulevard opgeven. In ruil daarvoor zou hij andere grote shows toebedeeld krijgen.

De eerste vette vis was X Factor 2009, daarna volgden nog Dancing with the Stars en SOS Sonja. Maar bij X Factor 2010 was al opeens Jeroen Nieuwenhuize te horen, Dancing with the Stars lijkt naar de omroeparchieven verdwenen en bij SOS Sonja hoorden we afgelopen woensdag ook al Jeroen Kijk in de Vegte.

Nu is Van Iersel dus ook bij SBS 6 te horen. En het lijkt erop dat Van Iersel binnenkort nog wel vaker vocaal onder een programma opduikt.

Zie ook:
- Kas van Iersel weg als voice over bij X Factor
- Kas van Iersel aan de slag voor X Factor
- Kas van Iersel wint rechtszaak tegen RTL

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Kas van Iersel aan de slag voor SBS 6

  1. Mark

    Jeroen Kijk in de Vegte is de voice-over van SOS Sonja, niet Jeroen Nieuwenhuize.

      /   Reply  / 
  2. Nick

    Bevoorrecht? Deze man zit niet meer bij RTL hoor. Waar hoor je hem dan nog bij RTL? Beetje arrogant: eerst een rechtszaak aanspannen omdat je wordt ontslagen, daarna mag je grote shows inspreken en nu zit hij bij SBS6. Rare situatie…

      /   Reply  / 
    1. Zo

      Hij moet toch ergens werken en zn geld verdienen? Zo raar is het ook wel weer niet.

        /   Reply  / 
  3. mark nijmegen

    snap niet dat RTL hem laat gaan.. hij heeft de allerbeste stem. was bij boulevard echt beter dan jeroen kijk in de vegte.

    maar prettige leuke stem !

      /   Reply  / 
  4. Rich

    ik heb hem niet gemist, dus laat maar gaan.

      /   Reply  / 
  5. RToday

    Jammer dat RTL hem laat gaan, want dat doen ze wel degelijk…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>