Hans Kraay Jr. maakt De Oranjebank tijdens WK Voetbal

Hans Kraay Jr. mag de komende tijd niet aanschuiven bij Voetbal International, zoveel is de afgelopen weken veelvuldig te lezen geweest in de media. SBS 6 heeft Kraay namelijk zelf nodig voor De Oranjebank, wat hij tijdens het WK Voetbal in Zuid-Afrika dagelijks maakt voor de zender.

Het AD meldt over het programma: “Op De Oranjebank zal hij prominenten aan de tand voelen over de kansen en verrichtingen van Oranje. Eén van de eersten die hij zal spreken is Guus Hiddink. Ook wil Kraay Jr. de ouders van Wesley Sneijder interviewen en Yolanthe.”

Kraay maakt de items in Nederland, hij gaat niet naar het WK Voetbal zelf. “Bij oefeninterlands sta ik vooraan, maar tijdens het WK mag ik achteraan aansluiten als een soort handtekeningenjager. Ik ben blij dat wij dor middel van dit item toch het WK volgen.”

Het akkefietje tussen RTL en SBS is breed uitgemeten. SBS zou volgens Voetbal International-hoofdredacteur Johan Derksen balen dat hun duurbetaalde gezicht op reusachtige billboards voor de RTL-talkshow staat. Ook zou SBS graag zien dat RTL-boegbeelden plaatsnemen in de programma’s van SBS, zoals De Nieuwe Uri Geller. De officiële lezing is dat Hans Kraay Jr. te druk is voor SBS de komende tijd om bij Voetbal International aan te schuiven. Of daar in het nieuwe tv-seizoen wel ruimte voor is, wordt nog bekeken.

Overigens gaan Derksen en Wilfred Genee ook niet naar Zuid-Afrika voor het WK Voetbal. Zij komen tijdens het evenement tweemaaldaags met hun talkshow vanuit Scheveningen en Noordwijk; een keer in de vooravond en een keertje ‘s avonds laat.

Zie ook:
- Johan Derksen zou vertrek Hans Kraay Jr betreuren
- ‘Rol Hans Kraay Jr bij Voetbal International ter discussie’
- Voetbal International tweemaaldaags tijdens WK

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hans Kraay Jr. maakt De Oranjebank tijdens WK Voetbal

  1. michel

    Jammer hoor. Een gemiste kans! Van eigenlijk alle zenders. Tis al saai als je het leest. Tuurlijk hoort het gewoon vanuit het land zelf te komen. Ik mis nu al Villa BVD.

    Herman komt Studio sportzomer laat nou wel gewoon want, daar was toch ook iets mee deze zomer?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>