Johan Derksen zou vertrek Hans Kraay Jr betreuren

Maandag is Hans Kraay Jr voorlopig voor het laatst te zien bij Voetbal International. Het is nog maar zeer de vraag of hij überhaupt terugkeert in het RTL-programma, zijn werkgever SBS 6 vindt het namelijk niet zo tof. Johan Derksen heeft wel een idee waarom, vertelde hij deze week in de media-uitzending van De Wereld Draait Door. RTL claimt de vaste gast van Voetbal International inmiddels als ‘de toppers van RTL’ en dat zou heel goed kunnen steken bij SBS 6.

“Voor de interland Nederland – Amerika heeft RTL grote billboards rond de ArenA opgehangen met onze foto’s en de tekst ‘De Toppers va RTL’. Ook de directie van SBS rijdt over die weg en ziet dan Hans Kraay. Ondertussen is Hans beroemder als man van RTL dan van de homevideo’s op SBS 6.” De hoofdredacteur zou het betreuren als Hans niet meer mag langskomen. “Hans brengt de juiste chemie aan tafel.”

In Voetbal International worden geregeld boude beweringen gedaan. Onderling wordt veel ruzie gemaakt. “Het is bijzonder genant, maar ik zit zo lang in het voetbalwereldje dat ik zo onderhand wel weet dat er geen normen zijn. Ik heb altijd de indruk dat we in een stamcafé zitten waar de camera geen rol meer speelt. Ze zitten gewoon te bekvechten en daar staat toevallig een camera op.”

Derksen heeft achteraf gezien wel spijt van zijn kutscheet-opmerking die hij plaatste aan het adres van Linda de Mol. “Het was niet sjiek. Maar we moeten ook niet hypocriet gaan doen over een kutscheet. Als ik zulke dingen zeg, dan denk ik ‘oh mijn God jongens, wat doe ik?’. Maar er zitten 500 duizend mensen te kijken, ik kan niet zeggen dat ik het niet heb gezegd.”

Zie ook:
- ‘Rol Hans Kraay Jr bij Voetbal International ter discussie’
- Voetbal International tweemaaldaags tijdens WK
- ‘Humberto weg, anders Voetbal International naar Veronica’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Johan Derksen zou vertrek Hans Kraay Jr betreuren

  1. Jans Swarchwalderschincken

    Nog zo’n deerniswekende vertoning zaterdagavond: Sylvana zonder weerwoord met Miss World Online aargh NPS onwaardig. Oef off topic maar een weerwoord topic hier waardig! Derksen en Kraay in scheiding graag.

      /   Reply  / 
  2. marc kleissen

    ik vind het ook jammer dat hans weg gaat
    ik weet eigenlijk niet helemaal waarom.
    maar ik begrijp ook dat Johan derksen het betreurt dat hij weggaat

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Hans Kraay Jr. maakt De Oranjebank tijdens WK Voetbal | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>