Health Angels weer aan de slag voor zondagmiddag RTL 4

Op RTL 4 begint vanmiddag een nieuw seizoen van Health Angels. Het gezondheidsprogramma wordt wederom gepresenteerd door de twee angels Natasha van den Brand Horninge en Kim Kötter. Elke uitzending is aan een thema opgehangen, in deze eerste aflevering moet ons duidelijk worden waarom water zo belangrijk is voor de gezondheid.

Het programma bevat ook onderdelen die vorige seizoenen al voorbijkwamen. Zo zoekt Natasha elke week naar een activiteit waarbij ze lichamelijk hard moet werken om daardoor juist achteraf heerlijk te kunnen ontspannen. Angel Kim neemt elke aflevering iemand mee naar een wellnessclub om helemaal tot rust te komen bij allerlei heerlijke behandelingen.

Health Angels, 15.55 uur, RTL 4

Zie ook:
- Nieuwe gezichten bij RTL’s Health Angels

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Health Angels weer aan de slag voor zondagmiddag RTL 4

  1. B.K.

    Health Angels begint om 15:50. Om 16:55 begint Petticoat met Chantal Janzen.

      /   Reply  / 
  2. anoniem

    OT: The Oprah Winfrey Show stopt bijna. Wat gaat RTL 8 dan uitzenden?

    Weet iemand trouwens of ATWT al gestopt is? Want als Oprah en ATWT beide stoppen heeft RTL 4 een lege plek tussen 15:00 en 16:00 en RTL 8 zit dan helemaal met een probleem..

      /   Reply  / 
    1. Mark

      Nog een seizoen hoor! en RTL loopt een half jaar achter geloof ik, dus ze hebben nog wel even om daar over na te denken!?

        /   Reply  / 
      1. MASIS

        Oprah komt toch met een eigen zender waar ze eigen programma’s maakt? Dan zal RTL dat wel gewoon uitzenden aangezien RTL gelijk staat aan Oprah. Ik weet zeker dat we de komende jaren nog veel gaan zien van Oprah op RTL. Dat ATWT stopt is erg jammer inderdaad maar om het gat te vullen kunnen ze bijvoorbeeld weer starten met het uitzenden van Days of our Lives maar dat is nog zover weg joh. Laatste ATWT uitzending hier is pas ergens in het voorjaar van 2012 aangezien we hier anderhalf jaar achterlopen op Amerika.

          /   Reply  / 
        1. anoniem

          Bedankt voor jullie reacties. Het duurt inderdaad nog wel even al ben ik toch benieuwd wat RTL dan gaat doen. Maar tegen die tijd is RTL misschien allang verkocht dus nog maar een paar jaar wachten.

            /   Reply  / 
  3. Mina

    Er waren toch 3 Angels in dit programma? :P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>