Kinderroof, bloedbaden en nieuw gezin in GTST seizoen 21

Fans hebben er even op moeten wachten, maar Goede Tijden Slechte Tijden keert vanavond terug van zijn zomerstop. Meestal hervatte RTL de afleveringen al in augustus, maar dit keer is er voor gekozen om tot dieper in het seizoen door te gaan en dus ook later te beginnen. Vroeg of laat, voor de inwoners van Meerdijk staan spannende tijden te wachten. Het antwoord op de zomercliffhanger – is Bing of Danny nu de vader van baby Lana? – moet eind deze week volgen als ik de spoilers in de tv-gids mag geloven. Verder is er de strijd om de voogdij van Amy Kortenaer en maakt binnenkort de familie Bouwhuis zijn opwachting in GTST.

De week zal droef beginnen met de uitvaart van Isabella Kortenaer. Zij werd al eens in de serie begraven, alleen toen met een lege kist; ze had haar eigen dood in scene gezet. Dit keer heeft de kijker Isabella (Victoria Koblenko) daadwerkelijk haar laatste adem zien uitblazen, een comeback zit er definitief niet meer in.

Op haar sterfbed tekende Isabella nog de voogdijpapieren, er van uit gaande dat Ludo daarmee de voogdij zou krijgen. Maar hier blijkt zuslief Maxime Sanders een vuil spelletje te hebben gespeeld. Dat wordt Maxime niet in dank afgenomen. Volgens geruchten zal dit zaakje dooretteren tot de eerstvolgende grote cliffhanger in oktober, als GTST zijn 20-jarig jubileum viert. Maxime zou dan door pistoolschoten voor haar leven moeten vechten.

Wie voor de zomercliff voor haar leven vocht, was Lorena Gonzalez (Gigi Ravelli), op vlucht voor de overvallers van kapsalon Charlies. Met het aanhouden van een handlanger van de overvaller Delano lijkt de kou uit de lucht, al gaan er hier geruchten dat Delano meer handlangers heeft – die alsnog afrekenen met Lorena.

Irene en Martijn Huijgens zijn de komende weken nog te zien in Meerdijk, al duurt het niet lang voordat zij hun biezen pakken en het dorp verlaten. Een besluit van de schrijvers, die liever een gezin met jongere kinderen introduceert. Dat staat voor oktober te gebeuren, als de familie Bouwhuis zijn intrede doet. Opnieuw een doktersgezin waar de verhoudingen wat gespannen leven. De Bouwhuisjes moeten voor heel wat romances en opschudding gaan zorgen in het soapdorpje.

Dit seizoen GTST zal Zappen wekelijks een videoblog leveren door TMF-vj en GTST-fan Veronica van Hoogdalem. Haar eerste bijdrage met een vooruitblik op het nieuwe seizoen vind je hier.

Zie ook:
- TMF-veejay Veronica met GTST-videoblog op Zappen.blog.nl
- Eindelijk: de castfoto van GTST seizoen 21
- GTST: Dit is de familie Bouwhuis
- Joep Sertons speelt vader Bouwhuis in GTST
- Marjolein Keuning aka Maxime Sanders uit GTST?
- GTST: Danny de vader van Sjors’ kindje?
- Speciale verhaallijnen rondom 20-jarig bestaan GTST

22 Reacties // Reageer

22 thoughts on “Kinderroof, bloedbaden en nieuw gezin in GTST seizoen 21

  1. Peter

    Wordt het niet zo langzamerhand tijd dat er met GTST gestopt wordt?!?!?

      /   Reply  / 
    1. Mark

      Nee.

        /   Reply  / 
    2. Robin

      Nee!! Het is geen verplichting om te kijken hoor.. als je het niks vind kijk dan niet!!

        /   Reply  / 
      1. Peter

        Dat doe ik al ruim 20 jaar niet meer, net nadat ik de 1e aflevering gezien had ben ik gestopt.

          /   Reply  / 
    3. gtstfites

      Wordt het niet eens tijd dat jij niet meer op een gtstbericht reageert volgens mij kijk jij naar saaiere en uitgemolken programma’s

        /   Reply  / 
      1. Peter

        “Niet meer”????? Ik heb nog nooit gereageerd op dit soort artikelen, misschien zit er blubber in je oog, dan moet je maar eens onder de douche… ik vind, let wel… er staat IK VIND…, dat deze serie lang genoeg geduurd heeft en nu plaats mag maken voor iets nieuws. Ze moeten weet ik veel hoeveel rare dingen uit de kast halen om nog publiek te trekken… schei toch uit… als we niet uitkijken halen ze Arnie straks ook nog terug!

          /   Reply  / 
        1. Mark

          Je HOEFT niet te kijken. Als anderen nou nog wel met veel plezier kijken?

            /   Reply  / 
    4. Zo

      Hoezo? Omdat ATWT ook is gestopt? Of omdat jij er niet van houd? 1,5 miljoen mensen kijken er wel dagelijks na.

        /   Reply  / 
  2. Chiel

    Over een kwartiertje al op RTL Lounge :)

      /   Reply  / 
  3. gtstfites

    Trouwens ik hoor steeds meer van mensen dat ze gtst gaan kijken dat zien we morgen aan de kijkcijfers :P

      /   Reply  / 
  4. gtstfites

    De leader wordt pas in oktober vernieuwd want er is geen verandering tot nu toe

      /   Reply  / 
  5. Chiel

    De aflevering gekeken; wie schreef het stuk voor Bing?! Lekker geloofwaardig als je zegt; ze is blank, het is duidelijk mijn kind.
    Gewoon direct een dna test en klaar… maar dat zal nog wel 3 weken duren ;) En wat is de kinderbescherming er toch weer snel bij hahaha, en direct nemen ze het kind mee. Blijft soap

      /   Reply  / 
    1. Robbieboy

      Zou je de spoillers voor je willen houden aub? Sommigen van ons hebben namelijk WEL een baan, en zijn dus NIET in staat om overdag te kijken!!!!

        /   Reply  / 
      1. Chiel

        Met ‘ik heb de aflevering bekeken; ‘ lijkt het me duidelijk genoeg dat er dan wat over de aflevering komt. En na de 1e zin is het al helemaal duidelijk en staat er nog geen spoiler.

        Beetje overdreven weer

          /   Reply  / 
  6. Mark

    Zitten zelfs Barbara, Dex en Ronja nog in de leader? Ik verwacht wel dat er een compleet nieuwe leader komt bij het jubileum volgende maand.

    Overigens lijkt het erop dat Lucas eindelijk een vriendje krijgt. Jan en Lieke waren vanochtend bij Koffietijd en hadden het over de maatschappelijke onderwerpen in de serie, waaronder dus homoseksualiteit. Lieke zei dat ze daar nu ook weer een verhaallijn over krijgen. Lucas is al uit de kast en heeft al een gay bashing meegemaakt, dus ik denk dat de kans groot is dat hij nu een relatie gaat krijgen (met iemand die niet een psycho killer blijkt te zijn).

      /   Reply  / 
  7. Daniel

    Van mijn mag deze soap ook van de buis af gegooid worden!

      /   Reply  / 
    1. Peter

      Pas jij maar op voor de reacties!!! Je wordt nog gekielhaald als je niet uitkijkt!

        /   Reply  / 
  8. anoniem

    Ik denk bijna 2 miljoen kijkers. Iedereen praat erover op Twitter en Hyves

      /   Reply  / 
    1. Robbieboy

      Hoe kan je dat zien op hyves?

        /   Reply  / 
      1. anoniem

        Via hyves.nl/nu :)
        Dan kan je bij zoeken een onderwerp intikken en zie je alle www’s daarover. Ook zie je rechts een blokje met populaire onderwerpen waaronder vaak TV – programma’s.

          /   Reply  / 
        1. Robbieboy

          als ik op die link klik kom ik op de zoekpagina van AOL terecht?

            /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>