Holland’s Got Talent: Angelique, Martin of Elastic Double?

Het is alweer tijd voor de grote finale van Holland’s Got Talent. RTL mag tevreden terugkijken op het derde seizoen – tegelijkertijd het eerste dat bij de zender te zien was. Elke week trok het meer kijkers dan de grote concurrent Popstars. Uiteindelijk zijn de kijkcijfers bijna verdubbeld van 1 miljoen voor de eerste auditieronde tot 1,9 miljoen bij de laatste halve finale. Vanavond nemen 9 acts het tegen elkaar op in de finale, waarbij een workshop door entertainment-professionals uit Amerika valt te winnen.

Finalisten Martin (de zingende bakker uit Limburg), Miss Flora Gattina (de exotische paaldanseres), Patricia, (jazz-zangeres), Break Kidz, (drie jonge breakdancers), Elastic Double (dansende jongens), Jacqueline en Alex (rolstoeldansers), Kim (de kleine Michael Jackson), Marieke en Leanne (Moeder en dochter die samen de Ierse dans doen) en Angelique (operazangeres) hebben zich voorbereid op het laatste optreden.

Zelf heb ik niet alle shows gezien, maar van wat ik wel zag, kon ik geen act ontwaren die blijvend succesvol zal blijken. Operazangeres Angelique lijkt me het meest kansrijk voor de overwinning, al zal ook Elastic Double hoge ogen gaan gooien. En de zingende bakker Martin Hurkens mag ook niet uitgevlakt worden.

In de finale neemt ook Gordon een momentje voor zichzelf om zijn supergroep Los Angeles: The Voices te lanceren. Dat moest eigenlijk al op de Uitmarkt gebeuren, dat viel toen door de vele regenval in het water.

Holland’s Got Talent, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Holland’s Got Talent krijgt vrijspel laatste halve finale
- Liveshow Holland’s Got Talent levert één finalist teveel op
- RTL op 10 september met finale Holland’s Got Talent
- Eigen Paul Potts in Holland’s Got Talent: Martin Hurkens
- ‘Susan Boyle’ Holland’s Got Talent in Una Voce Particolare
- Holland’s Got Talents eigen Susan Boyle? Auditie Angelique

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Holland’s Got Talent: Angelique, Martin of Elastic Double?

  1. Lia

    Ik hoop dat Elastic Double wint. Gewoon, omdat ik echt met open ogen heb staan kijken naar wat die gasten allemaal op het podium vertonen. Angelique vind ik persoonlijk niet zo en de laatste halve finale heb ik niet gezien, dus over de zingende bakker kan ik niks zeggen.

    Ik denk dat je ook Break Kids overigens niet uit moet vlakken, die de winnaar waren van de derde halve finale. Ze zijn niet mijn favoriet, maar ik denk dat ze best kans maken om HGT te winnen.

      /   Reply  / 
  2. Slim Blondje

    Elastic Double zal zeker niet winnen, want zij zijn een slechte kloon van Aidan Davis (BGT 2009)de 11-jarige, waar ze gewoon dingen van hebben overgenomen. Bekijk hem maar eens op Youtube en je weet het gelijk.
    De winnaars zullen uiteindelijk de Break Kidz zijn. Wat zij doen is uniek; zeker voor hun leeftijd.
    De Break Kidz zullen Patricia die tweede wordt, net verslaan.
    Martin en Angelique zullen om de derde plek strijden.
    Als je de Break Kidz vergelijkt met andere dansgroepen nationaal en internationaal, dan zie je een klasse appart, en dat voor een 10, 11 en 14 jarige. Waar anderen het voornamelijk van de choreografie moeten hebben om hetnog wat te laten lijken, doen zij het gewoon met hun ongekende techniek en speelse creativiteit.
    Patricia zet Nederland weer op de mondiale kaart na Pia Beck als Jazzpianiste-zangeres.
    Van Marin en Angelique lopen er in de wereld velen rond, dus niet zo uitzonderlijk.
    Maar toch zegt winnen niets bij dit soort schows. Het zijn vaak de semi winnaars die doorbreken en wereldberoemd worden; denk maar eens aan Susan Boyle (2) achter Diversity (1) , Connie Talbot (was pas 6 jaar (2007 BGT) en is veel beroemder geworden, verkoopt ook meer albums, heeft ook meer nr1-hits en gouden platen etc. dan Paul Pott.
    Ook sommige andere finalisten zijn wereldbekend geworden, denk aan: Hollie Steel (BGT 2009) en de slechts 4 jaar oude Kaitlyn Maher (AGT).
    Dat kinderen zo hoog scooren heeft niets met schattig te maken, maar met talent.
    Dat geen bloedmooie mensen winnen heeft niets te maken met medelijden, maar met het al-dan-niet unieke talent.
    Patricia en de Break Kidz hebben dat unieke talent.
    Patricia omdat zij met haar optreden een ook wat jonger publiek, welke niet zijn opgegroeid zijn met Jazz, ook gaat interreseren. En de Break Kidz omdat zij een voorbeeld zijn voor andere kinderen en jongeren om ook te gaan dansen en niet alleen maar achter de computer te gaan zitten. Niet Gamen met je vingers achter een beeldscherm, maar Gamen (lees sporten) met je hele lijf samen met je vrienden op straat.
    Mijn lijst: (van wie ik dekk dat er gaat winnen)
    Break Kidz 1
    Patricia 2
    Marting / AngeliQue 3
    Electric Double 5
    Jaqeline en Alex 6
    Marieke en Leanne 7
    Kim 8
    Miss Flora 9
    Note: het betreft hier niet mijn voorkeur maar slechts een voorspelling van wat het Nederlandse Publiek gaat stemmen.

      /   Reply  / 
  3. Robbieboy

    word vast een top avond

      /   Reply  / 
  4. rtd

    zit nu dat optreden van gordon te kijken..

    wat was het vals in t begin zeg… OMG

      /   Reply  / 
  5. Chuck Bass

    Ik hoop Break Kidz

      /   Reply  / 
  6. J

    Waarom Martin???!!!! Elastic Double was 100x beter!!!!

      /   Reply  / 
  7. :(

    Aah Martin heeft gewonnen, ik was voor elastic double en break kidz. Ik bedoel dat vond ik veel spectaculairder dan Martin. Ik vind het echt jammer, maar ik denk dat de rest die niet gewonnen hebben ook een goede cariere tegenmoetgaan.

      /   Reply  / 
  8. Deversity

    Terecht dat Marting van die dansklonene heeft gewonnen; want als je de lichteffecten weg zou laten, blijft er niks over bvan hun dansact. De Break Kidz waren nog origineel en echt verniewend bezig. Wat Electric Doubke deden, deden ze 30 jaar terug ook al bij Electric Boogie (zo hete deze dansvorm vroeger)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>