Irene Moors: Regelen gasten Life4You geen enkel probleem

Het ging als een lopend vuurtje de afgelopen drie dagen: Carlo Boszhard en Irene Moors zouden de grootste moeite hebben om gasten te vinden voor Life4You. Yvon Jaspers, Paul de Leeuw en zelfs Christine van der Horst bedankten voor de uitnodiging om op zondagmiddag in de studio langs te komen. Irene vertelde het zelf in de uitzending afgelopen zondag, maar met een dikke knipoog.

Dat werd op internet anders geïnterpreteerd; De Telegraaf maakte er een zuur stukje van en Albert Verlinde deed er bij Q Music gisterochtend zelfs nog een schepje bovenop. Irene Moors heeft een en ander rechtgezet in de Coen & Sandershow.

Want volgens Irene was het vooral als grappige inleiding bedoeld voor het gesprek met John de Mol, een mediafiguur die zich zelden laat zien in tv-programma’s voor een interview. Iedereen die zondag de bewuste inleiding zag, zal meteen de knipoog hebben opgepikt. In de show waren sowieso ook nog andere grote namen als Gordon en Daphne Deckers te zien – weliswaar zelfpromotie voor de RTL-zender, maar ze komen toch maar opdraven.

Moraal van het verhaal: het online showbiznieuws kan hier en daar wel wat zelfregulering gebruiken. En met het regelen van gasten bij Life4You is niets aan de hand.

Zie ook:
- John de Mol over The Voice of Holland in Life4you
- Carlo en Irene beginnen aan tweede seizoen Life4You

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Irene Moors: Regelen gasten Life4You geen enkel probleem

  1. Lianne

    Hear hear. eindelijk iemand die met een positief verhaal komt :D

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Toch denk ik dat het wel klopt. De laatste 2 seizoenen vaak dezelfde soort gasten die elke keer weer komen opdraven. Er zijn zondagen waarbij carlo en irene bijna de hele uitzending zelf aan elkaar praten. soms maar 3 gasten in meer dan 1,5 uur.

      /   Reply  / 
  3. edward

    ja is mij ook opgevallen . en ze moeten de gasten ook eens uit laten praten en niet voor hun praten

      /   Reply  / 
  4. vinn

    Nou ze hebben altijd best grote name. En snap PapzakPaul niet wel mee doen in de tv kantine en dan je zo uitlate over L4Y en Yvon kan gewoon haar briljante imitatie bij de tv kantine niet uitstaan..

      /   Reply  / 
  5. mark nijmegen

    Het blijft een slap, zielig programma, snap werkelijk niet dat mensen hier naar kunnen kijken. En Carlo: ga je haar een keer knippen. Kort haar staat veel beter dan dit immitatiekapsel van Ivo Niehe, met alleen zijn haar krijg je niet zijn niveau !
    (overigens is dat kapsel sowieso een beetje sneu, ook bij Ivo Niehe

      /   Reply  / 
    1. Karel

      Goh, en van welk SBS-kanaal bent u de woordvoerder? :)

        /   Reply  / 
      1. Tim

        Hé Karel, heb je nog die zwarte bril, en ga je nog steeds naar de hoeren?

          /   Reply  / 
  6. Hanneke

    Zondag komt enrique iglesias,lijkt me toch niet bepaald zomaar iemand ;)

      /   Reply  / 
  7. josje

    nodig gerda smid uit vraag of ze de uitzet al heeft op geschreven van liza voor het geval dat, daar word nog maanden over gesproken, en verder ach ja het is nooit goed

      /   Reply  / 
  8. zonnetje

    voor vinn,en mark waarom moet je mensen afkappen om hun uiterlijk en wat voor kapsel iemand heeft mankeert er aan jullie niets. hou daar mee op ‘t is zo zielig

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>