Kijkcijfers zondag: 3,3 miljoen voor Boer Zoekt Vrouw

De kick-off van Boer Zoekt Vrouw seizoen 5 is veel beter bekeken dan voorgaande keren. De uitzending trok gisteravond 3,3 miljoen kijkers volgens Stichting Kijkonderzoek. Daarmee staat het KRO-programma fier op 1 in de dagelijkse kijkcijfer top 25 en ook de weeklijst. Boer Zoekt Vrouw trok ook Eén Tegen 100 flink mee omhoog; naar het spelletje met Caroline Tensen keken gisteren 2 miljoen mensen.

In Boer Zoekt Vrouw weer 12 boeren van wie een groot aantal binnenvetters, onhandig en onervaren in de liefde. Dat kan straks weer mooie televisie op gaan leveren. Ik verwacht dat Gijsbert, Annemarie, Frank, Richard en Marcel genoeg brieven krijgen om tot ‘de vijf’ te behoren. Als Yvon met de hand over haar hart strijkt, wordt dan ook een zesde boer in de vorm van Hans toegelaten.

SBS 6 scoorde mooi met Hart van Nederland, waar 1,6 miljoen kijkers op afstemden. Red Mijn Vakantie zakt iets weg en komt uit op 1,1 miljoen kijkers. Wegmisbruikers scoorde gisteren 673 duizend kijkers. Op Net 5 moet Grenzeloos Verliefd de hitserie zijn, maar de documentairereeks lijkt toch niet op te kunnen tegen de sterke concurrentie; gisteren zaten er 395 duizend kijkers voor de buis.

RTL 4 zond Mr & Mrs Smith uit en boeide daarmee 808 duizend kijkers. De herhaling van Holland’s Got Talent kwam uit op 395 duizend kijkers. Op RTL 5 was So You Think You Can Dance opnieuw goed bekeken, al leverde de show wel in tot 702 duizend kijkers.

Op Nederland 3 sloot De Beste Zangers van NL met 750 duizend kijkers af, als ik me niet vergis een recordscore. Spuiten & Slikken op Reis kreeg er ook een opkikker van en kwam uit op 532 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers: André van Duin wint slag om kijker zaterdag
- Kijkcijfers vrijdag: Voetbal en Holland’s Got Talent scoren
- Kijkcijfers zondag: Droomstart So You Think You Can Dance

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Kijkcijfers zondag: 3,3 miljoen voor Boer Zoekt Vrouw

  1. Steffan

    Toch nog knap dat SYTYCD zoveel kijkers vasthoud.

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Jammer dat ´De Beste zangers van nl´ erop zit. Heb alle weken met veel plezier gekeken! Grenzeloos verliefd zal wel veel kijkers verloren hebben aan boer zoekt vrouw.

      /   Reply  / 
  3. Zo

    Grenzeloos verliefd is toch wel een leuk programma, jammer dat er zo weinig mensen mee geboeid zijn. Het idee op zich is al leuk, laat je leven in Nederland achter en ga naar het buitenland waar je de weg niet weet en de taal niet kent. Alleen voor de liefde maar dan komt het. Je word opgelicht door taxichauffeurs, je moet werken en er zijn geen faciliteiten zoals een wasmachine, internet of een douche.

      /   Reply  / 
  4. anoniem

    Het RTL 7 logo is nu ineens geel in beeld :P
    De website is trouwens ook aangepast: rtl7.nl, die websites van de RTL-zenders mogen wel wat mooier en uitgebreider.

      /   Reply  / 
    1. noname

      De website van rtlvoetbal is ook aangepast. Maar is er niet echt beter opgeworden.

        /   Reply  / 
    2. noname

      Trouwens ik zit VI te kijken, links in beeld stond het logo met live. Onder in beeld de naamgever, (naambordjes) zoals wilfred genee, die vond ik best geniaal. En die spotjes tussendoor voor promotie was ook mooi.

        /   Reply  / 
      1. anoniem

        Ik vind de teletekst ook beter zo. Die promotie is inderdaad wel leuk! :) Alleen de websites zijn lelijk geworden.

          /   Reply  / 
  5. PINHEAD

    Geel is nu de hoofdkleur bij RTL7. Dus geen paars meer. Het hele logo is ook veranderd. RTL in hoofdletters ipv kleine letters en 3 strepen ipv dat haakje. Wel een verbetering. Het oude RTL logo is nog wel gewoon te zien op de andere RTL zenders. Heel raar dat ze nu dus 2 verschillende logo’s gebruiken. Neem dan de andere zenders ook onder handen en gebruik het nieuwe logo ook daar. RTL5 kan zeker wel een make-over gebruiken, maar ook RTL4 en 8. Dan wordt het meer één geheel. Maarja misschien binnenkort…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>