Kijkcijfers: André van Duin wint slag om kijker zaterdag

Met 1,5 miljoen kijkers heet André van Duin het best bekeken amusement voor de zaterdagavond afgeleverd. De komiek begon gisteren aan een serie voor de Tros op Nederland 1 als vervanger van de weekendprogramma’s van Paul de Leeuw en dus met succes. Van Duin op z’n Best staat op 2 in de kijkcijfer top 25 van Stichting Kijkonderzoek. Alleen het NOS Journaal werd beter bekeken.

Benidorm Bastards van RTL 4 moest iets inleveren ten opzichte van vorige week en kwam uit op 1,4 miljoen kijkers. My Name Is… trok aansluitend 1,1 miljoen kijkers.

Op SBS 6 glijdt De Zaterdagavondshow met Marc-Marie & Beau langzaam weg, gisteren zaten er nog 663 duizend kijkers voor de buis. Uitvindwedstrijd Het Beste Idee van NL kwam uit op 977 duizend kijkers.

Op Nederland 1 was verder nog Delirium te zien van Javier Guzman, waar 731 duizend belangstellenden voor water. Het nieuwe seizoen van Kassa opende met 926 duizend kijkers. In de rubriek werden belkosten van mobiele aanbieders onder de loep genomen.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Voetbal en Holland’s Got Talent scoren
- Kijkcijfers zondag: Droomstart So You Think You Can Dance
- Kijkcijfers: RTL 4 weer winnaar met vernieuwde zaterdag

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Kijkcijfers: André van Duin wint slag om kijker zaterdag

  1. Steffan

    ‘My Name is’ vond ik gister iets minder dan vorige week. Ook kun je eigenlijk al van te voren voorspellen wie er doorgaan.

    De GROTE sterren gaan eerder door, omdat die moeilijker in Nederland/Vlaanderen te zien zijn.
    Een Jan Smit / Siske de Rat is makkelijker in het echt te zien, waarom zou je dan naar een look-a-like gaan?

    Ook denk ik niet dat de winnaar zo succesvol wordt als die van ‘My name is Michael’. Nu gaat er vast iemand winnen, die nog gewoon leeft, en mensen gaan toch niet graag naar een look-a-like.

    Toch was het wel een amuserende show, heb er van genoten.

      /   Reply  / 
  2. Tom

    Heb gisteren niet naar My Name Is gekeken. Vond het vorige week een verschrikkelijk programma met een vreselijke jury en met kandidaten die geen greintje talent hebben.

      /   Reply  / 
    1. Tim20

      Het is ook een duf programma. Volgende week kruipen ze onder het miljoen.
      Jammer dat Zaterdagavondshow niet meer wordt gewardeerd, was gisteren (wat ik er zo van heb gezien op sbsgemist.nl) een hele leuke show.

        /   Reply  / 
    2. Remco

      Zelf vind ik My Name is toch wel een stuk beter dan de andere talentenjachten op tv. Hier krijg je niet al die slechte audities die je toch niet wilt zien te zien. Er zit toch een behoorlijk kwaliteitsverschil tussen Popstars en My Name is … Als je de mensen van deze show al geen greintje talent vind hebben, wat vind je dan van Popstars?

        /   Reply  / 
      1. Tom

        Naar Popstars kijk ik niet eens. Heb ooit 15 minuten van een aflevering gezien en het toen meteen afgezet. Daarna heb ik nog een keer 5 minuten naar een live show gekeken en moest hartelijk lachen om de lage kwaliteit. Talentenjachten kijk ik altijd op RTL. X-Factor, Idols, HGT en SYTYCD. Ik dacht dus echt dat My Name Is een goed programma zou zijn maar helaas… En zelfs als het talent goed was zou ik niet kijken want het gaat mij persoonlijk veels te snel. Binnen 75 minuten ga je van de auditie naar de halve finale.

          /   Reply  / 
  3. edward

    pff nou zo duf programma is het niet als je ziet wat veral de kinder sterren zingen fantastie’s gewoon, wat ik wel jammer vind het gaat allemaal tesnel dit

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>