Jacqueline (Holland’s Got Talent) in Popstars èn The Voice?

Bij Holland’s Got Talent is ze volgens de berichten zo ongeveer uitgekotst, maar Jacqueline Wensing mag wel auditie komen doen bij The Voice en Popstars. De zangeres die een kort geding aanspande tegen Holland’s Got Talent vanwege vermeende manipulatie bij haar auditie, had zich ook aangemeld voor The Voice en heeft nu een oproep gekregen. Eerder deze week gaf Popstars-jurylid Henkjan Smits graag Jacqueline een kans te geven bij een auditie in het SBS-programma.

Jacqueline zelf staat inmiddels al in de hitlijst met het nummer Flame; vorige week kwam ze op 79 binnen in de Single Top 100.

Manager Eric Dikeb bevestigt de belangstelling voor Jacqueline tegenover Novum Nieuws. “Jacqueline moet nu kiezen tussen Popstars en The Voice De talentenjachten vinden het niet leuk als we bij allebei auditie doen. Maar we sluiten niet uit dat we toch aan beiden meedoen.” De auditierondes bij Popstars zijn in principe al afgelopen, maar voor de gelegenheid zou de SBS-jury wel bij elkaar willen komen.

De rechter doet overigens vanmiddag uitspraak in het kort geding, dat uitzending van de beelden moet voorkomen. Jacqueline gaf in een radio-interview al aan inmiddels vrede te hebben met eventuele uitzending. Producent Blue Circle heeft de beelden gemonteerd voor de eerste aflevering van Holland’s Got Talent morgen.

Zie ook:
- Jacqueline Wensing uit Holland’s Got Talent heeft al single
- Kort geding Holland’s Got Talent; ‘manipulatie’ was altijd al
- Kandidaat wil uitzending Holland’s Got Talent voorkomen
- Henkjan Smits: Blijkbaar niets geleerd van ijsdansoorlog
- Galjaard wil voetbalkijker terug met Holland’s Got Talent
- RTL 4 jaar lang op vrijdagavond met talentenjacht
- Tv-oorlog: RTL begint ook op 9 juli met Holland’s Got Talent

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Jacqueline (Holland’s Got Talent) in Popstars èn The Voice?

  1. M

    Ik heb al een manager en ik zal bekend worden , niet goedschiks danwel kwaadschiks.
    Wie sprak ook alweer over haar kinderen die niet de dupe mochten worden ?????

      /   Reply  / 
  2. Kees

    Wat een smoelwerk zeg. Alsof de plastisch chirurg een fles ouwe klare heeft gedronken vlak voor de operatie.

      /   Reply  / 
  3. rtd

    hoezo mediageil wijf…

    gwoon nooit meer een kans geven… en dan zul je zien als ze bij de voice en popstars nie doorkomt dat ze die ook voor de rechter sleept…

    dom wijf!

      /   Reply  / 
  4. talentenjacht fan!!!!!

    Ohh spannend!!! Jaceline ik ben fan van je! Je bent super!!! Je gaat het helemaal maken!!! Wat zeg ik je hebt het al helemaal gemaakt! Hier schrijven ze nu ook weer over je! Weg met dat lekkere weer. Ik ga morgen lekker HGT kijken an dan neem ik Popstars op en dat ga ik dan erna kijken. Go HGT!!! Go Popstars!!! En Go Jaceline!!! Ohh ik heb er nu al zin in. Ik kan niet meer wachten. Ik denk dat ik vannacht niet kan slapen. HGT en POPSTARSSSSS!!!!!! Ja ik heb er zo lang op gewacht. Ik ben al helemaal in de ban! Woehoeeeeee!!!

      /   Reply  / 
    1. Keesl

      Tip van Kees, helemaal gratis: zet voortaan een petje op je hoofd voor je naar buiten gaat. Scheelt weer een zonnesteek.

        /   Reply  / 
    2. Volkert

      Neem een Mogadonnetje en haal de toets met het uitroepteken uit je toetsenbord…..

        /   Reply  / 
    3. Zo

      Jij bent zeker direct familie?

        /   Reply  / 
  5. Pingback: Zegen voor tv: Kanidaat Holland’s Got Talent verliest geding | Zappen

  6. Bas

    We hebben hier een heel mooi Nederlands woord voor: PUBLICITEITSGEIL! Bah, weg ermee, geen cds van dit rare mens kopen!!!

      /   Reply  / 
  7. bart

    gaaaaap, dit is gewoon geen nieuws, alleen door de aandacht die websites er aanschenken wordt het wat, precies wat het programma wil, jammer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>