Liveshow Holland’s Got Talent levert één finalist teveel op

De eerste liveshow van Holland’s Got Talent zit er op. Zoals eigenlijk wel te verwachten viel is operazangeres Angelique glansrijk door naar de finale. Al vanaf het begin van de talentenjacht lijkt alles op alles ingezet te worden om nu ook eens een Nederlandse Susan Boyle of Paul Potts af te leveren en wel met Angelique. Gefeliciteerd meid, goed gedaan. De jury mocht vervolgens kiezen tussen de nummer 2 en 3 volgens de televoting. Dat bleken de kindsterretjes Leanne en Kim te zijn. Dat leverde stuitende televisie op.

Want wat wil het geval? Jurylid Dan Karaty kiest voor de één, Patricia Paay voor de ander. Oftewel: aan Gordon de keuze om een kindsterretje naar huis te sturen. Twee kinderen die misschien best talent hebben, maar nog lang niet goed genoeg zijn om echt een carrière als artiest te ontplooien. Overduidelijk is dat deze twee zo hoog zijn geëindigd door de aaibaarheidsfactor, terwijl danssensatie Ill Skill Squad veel meer recht heeft op een finaleplaats.

Afijn, de twee kinderen – ik gok allebei nog geen 10 jaar – zijn op van de zenuwen en de ontlading volgt in dikke tranen over de wangen. Terwijl er dus nog niemand is gekozen. Gordon wil zich niet aan deze beslissing wagen. Nog voordat Yolanthe Cabau van Kasbergen of Pierre Kartner het podium op komen lopen om ‘kruis of munt’ te spelen, zegt Gordon dat de jury heeft besloten om dan maar beide acts naar de finale te sturen.

Wat een laf besluit. Waarom worden kindsterretjes altijd met zachte hand aangepakt terwijl ze meedoen aan een grotemensenshow? Hanteer dan een minimumleeftijd. Dit is gewoon een verkeerde aanpak geweest. Hoewel ik misschien hetzelfde had gedaan in Gordons positie – die werd voor het blok gezet – maar dan nog geldt het gezegde over de zachte heelmeesters en stinkende wonden. Nu moeten deze twee kinderen over vier weken in de zenuwslopende finale nog een keer deze hel door. En geloof mij: dan is de uitslag een stuk minder bevredigend.

Zie ook:
- RTL begint aan eerste liveshow Holland’s Got Talent
- RTL op 10 september met finale Holland’s Got Talent
- Eigen Paul Potts in Holland’s Got Talent: Martin Hurkens
- ‘Susan Boyle’ Holland’s Got Talent in Una Voce Particolare
- Strijd der talentenjachten: Popstars vs Holland’s Got Talent
- Kijkcijfers vrijdag: Popstars kruipt richting miljoen, HGT wint weer
- Kijkcijfers: Holland’s Got Talent bijna dubbele Popstars

51 Reacties // Reageer

51 thoughts on “Liveshow Holland’s Got Talent levert één finalist teveel op

  1. karin

    Ik ben het voor 80 % met dit stukje eens. Ill Skill ( nog wat) had in de finale moeten zitten! Absoluut.
    Of het laf was van Gordon om niet te kiezen, daar ben ik het niet mee eens.
    Op het moment dat Patricia haar dochter om een mening vraagd & Robert in de war raakt en Kim van het podium stuurd, en alleen patricia had nog maar haar stem gegeven, werd het geheel zo onduidelijk voor deze kinderen dat ik met Gordon eens ben, dat hij geen keus had, dan beie door te laten gaan.

      /   Reply  / 
  2. B.K.

    Het was vooral Robert ten Brink die er een puinhoop van maakte. Patricia stemde voor Kim (die overigens 9 jaar is Herman), waarna Robert vrolijk meteen zei, in alle rust: ‘ga maar naar mamma, je bent door naar de finale’. Dat terwijl Dan en Gordon nog moesten stemmen. Kim begreep er niets meer van, Leanne begreep er niets meer van. Beide in diepe tranen. Ik snap dat je in die situatie, wat puur nog komt door het geklungel van Robert, het niet over je hart kan krijgen een van beide weg te sturen.

    Ik begon me overigens dood te ergeren aan Angelique, met haar ‘dramatische verhaal’. ‘Het is een heel dramatisch liedje, en ik denk dat ik in mijn leven ook al heel wat drama meegemaakt heb’, zegt ze dan. En dan vooral de manier waarop ze dat zegt. Ze buit het wel heel erg uit.

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Nou, ik hoef deze keer geen berichtje te typen aangezien ik het volledig met je eens ben :)

        /   Reply  / 
    2. sandra

      Sluit mij hier volledig bij aan. En : Angelique kan mooi zingen maar ik vind haar ook iets nepperigs hebben. Ik ben dol op opera maar heb met haar niets. Was ook volledig op zich zichzelf gericht. Was leuk geweest als zij zich ook wat bekommerd had om Kim die daar alleen op het podium stond.

      Ill Skill had trouwens door gemoeten. Wat een talent !!!

        /   Reply  / 
    3. Olivier

      Ja wat een vreselijk mens die Angelique, maar ff over Robert ten Brink en Gordon, als mevrouw Paay gewoon haar verantwoordelijkheid neemt en niet op het moment dat het er echt om gaat het aan haar dochter gaat vragen dan raakt er ook niemand in de war (staat nog los van haar dwangmatige behoefte om iedere keer als er een kandidate ‘met een verhaal’ het podium opkomt haar ‘slachtofferschap’ over het scherm uit te smeren). Als je als diva behandeld wilt worden gedraag je daar dan ook naar, of zoals de amerikanen het zouden zeggen: If you can’t stand the heat stay out of the kitchen!

        /   Reply  / 
  3. Belle

    Waarom ligt Ill Skill er uit!!!
    Oh wacht, waarschijnlijk omdat de stemmen er niet door kwamen. Ik stem normaal nooit, maar die gasten zijn zo wicked dat ze door Moesten. Maar nee, ik kreeg om half 1 ‘s nachts een sms terug dat “de stem helaas niet doorkwam”. Dit heb ik vandaag van nog 3 vrienden gehoord. Heel triest.

      /   Reply  / 
  4. drama queen

    Jullie maken je ook druk om niets zeg, prima entertainment!

      /   Reply  / 
  5. nick

    Je trekt het wel erg uit zn verband Herman. Beetje jammer als je eerlijk zou schrijven had je de blunder van Robert genoemd…daardoor viel deze keuze. Jij vind ze misschien te jong, natuurlijk zijn ze te jong maar het levert mooie tv op. Denk.daar maar eens even over na. Door dit artikel maak je het programma ten onrechte ongeloofwaardig.. jammer.

      /   Reply  / 
  6. patrick

    Je geeft in je eigen post aan dat je hetzelfde had gedaan in de positie van Gordon. Zeik dacn niet want je zou het zel dus ook gedaan hebben.

      /   Reply  / 
  7. stef

    vind het opzich wel leuke show,
    maar die robert ten brink is irri…
    hij kijkt telkes weg van de camera,
    egt niet fijn om naar te kijken!

      /   Reply  / 
  8. Karel de Grote

    Robert ten brink is een slimme acteur die zich heeft vermomt als een presentator met paternalistisch gedrag. Hoog tijd om Robbie met pensioen testuren waar hij in het bejaardenhuis het acteren voort kan zetten….Robert doet het goed tussen die oudjes!

      /   Reply  / 
  9. marieke

    hallo allemaal
    wat ik van vind dat robert te brink een
    goede fout heb gemaakt en dat wat gordon heb
    heb gedaan met de kinder vind ik dat gordon goed heb
    gedaan ik snap gewoon niet waarom Angelique
    door moet gaan zij komt er wel dat zie maar
    dat ze op nieuw cd van gordon komt staan en moet je
    kijken met dit programa en ander progama,s waar ze
    zingen en dan opera dat mensen daar altijd veder mee komen
    en dat ander eigelijk niet de kans krijgen omdat ze te jongen zijn
    dat is niet elk ik vind ook kinder moeten de kans krijgen en ander moet ze een programa maken waar aleen opera gaan zingen

      /   Reply  / 
    1. C.W. Heuckeroth

      Marieke heb jij wel eens van interpunctie gehoord?

        /   Reply  / 
      1. stef

        ff een vraagje:
        ben jij Gordon?!

        Want C.W. Heuckenroth is namelijk de echte naam van Gordon.
        Ben je hem echt of gwn iemand die doet alsof ie Gordon is, dat vind ik namelijk slecht. En ik vind btw dat Gordon het prima heeft opgelost en hij is een heel goed jurylid!

        maar, wat is dan interpunctie? :$

          /   Reply  / 
  10. Chantal de Winter

    Dit soort ”shows” stellen in Nederland niets voor. Niet qua presentatie, niet qua jury. Alles bij elkaar zijn al deze programma’s (dit seizoen een stuk of 8) een wanvertoning van de bovenste plank met heeeeel veel non talenten van de bovenste plank.

      /   Reply  / 
  11. Hans Verscharen

    Heb voor het eerst naar dit programma gekeken. Wat een fake gedoe, commercieel en niks anders. Als je in de jury gevraagd wordt (en er voor betaald krijgt), moet je ook je verantwoording nemen, ook al doen er kinderen aan een grote mensenshow mee. TRL 4 vaart wel bij dir sooort nepemotie. Volgende keer weer zappen op de buis is.

      /   Reply  / 
  12. killer03

    LOSERS!! Ik kijk die shit niet meer!!
    gewoon politiek man….damn die gasten van ill skill Waren fokking
    bruut!!en sturen ze maar zo kleine kindertjes naar de finale!!
    en die opera ‘wijf’ hoeft ook niet in de finale te staan vind ik zo STOM !!

      /   Reply  / 
  13. rtd

    vindt het wel terecht van gordon om beide door te laten gaan.. het is immers de fout van Robert Ten Brink… En dan heeft dat niets te maken met of het kinderen zijn…

    want als bijv. die violiste en een dansgroep daar zouden staan.. zou robert ook die fout gemaakt kunnen hebben. En gordon zou ze dan ook beide door laten gaan.

      /   Reply  / 
  14. rtd

    en overigens….

    gordon maakte net voor de aftiteling nog een engelse opmerking.. die werdt ook meteen ondertiteld!!

      /   Reply  / 
    1. stef

      dat is gwn omdat er tussen wanneer het in de studio gebeurd en wanneer wij het op tv zien tog wel wat tijd zit…geen minuten maar tog wel een aantal seconsen, in die tijd kunnen ze die ondertiteling typen ;)

        /   Reply  / 
  15. francien

    Hallo, ik wil nog even reageren op A tif en suggest,, het liedje wat ze vorige keer zongen, “nummer 1″ hebben ze helemaal niet zelf geschreven, het bestaat al een aantal jaren en is geschreven en gemaakt door Usher,, “lets make love in this club”heet het. maar goed dat die 2 niet door zijn, hoewel ze heel goed kunnen zingen en een mooie show neerzetten,,, doch eerlijkheid duurt het langst !!!

      /   Reply  / 
  16. Richard

    Net de uitslag gezien op youtube. wat een aanfluiting het einde!

      /   Reply  / 
  17. PINHEAD

    De blunder die Robert maakte werd in eerste instantie veroorzaakt door Patricia die maar niet kon kiezen tussen de 2 kindersterretjes omdat ze het zo zielig vond om er 1 naar huis te sturen. Robert zei dat ze nu echt moest opschieten, maar toen betrok ze zelfs haar dochter erbij om een keuze te maken! Robert raakte dus helemaal in de war. Christina riep ‘Kim’. En na nog langer twijfelen riep Patricia maar ‘Kim’. Robert zei zoiets van: ‘Kim je bent door naar de finale! Ga maar naar je papa.’ Terwijl Dan en Gordon nog moesten stemmen! Kim werd terug gehaald en Dan stemde op Lianna. Dus Gordon moest beslissen wie er definitief naar huis moest. Gordon vond dat onterecht en vond dat ze allebei door moesten omdat Robert al had gezegt dat Kim door was. Dat vond ik een terechte beslissing van Gordon. Robert’s blunder is menselijk en dat kan iedere presentator overkomen. Maar Patricia heeft voor mij echt afgedaan. Ik bedoel als je achter de jurydesk gaat zitten, moet je wel keuzes kunnen maken. Ook al is de keuze moeilijk en moet je kiezen tussen 2 kinderen. En dat ze haar dochter erbij betrok, sloeg echt helemaal nergens op! Ik vond Patricia tot nu toe best goed als jurylid in HGT, maar nu dus echt niet meer. Ik hoop dat ze dat nooit meer doet, anders moeten ze haar maar vervangen voor Angela Groothuizen, die heeft zich wel bewezen als goed jurylid. Patricia nog lang niet…

      /   Reply  / 
    1. rtd

      ben het volkomen met jou eens.. Patricia zit in de jury… en de jury moest de uiteindelijke uitslag geven!!

      En als ze dat gaat vragen aan dr dochter… volgende week aan dr schoonvader, daarna aan een tante etc… Dan is het nog geen Jurykeuze!!!

        /   Reply  / 
  18. Bob

    Wat mij opviel, is dat voordat Gordon zijn keuze moest maken, zijn naam geroepen werd, en vlak daarna er een aantal mensen begonnen te juichen. Het kwam op mij over alsof iemand van de productie hem riep, vertelde dat ze allebei doormochten en dat een paar andere mensen dat ook hoorden.

      /   Reply  / 
    1. rtd

      zowiso wat gordon achteraf tegen Dan zei… was al ondertiteld.. dat hij geen keuze kon maken…

        /   Reply  / 
  19. toeschouwer in de zaal

    ik zat in de zaal en heb het dus zelf gezien. jurylid Dan riep naar gordon en zei: send them both, send them both.
    duzz zo zit het ;)

      /   Reply  / 
  20. evilralph2

    Wat is dit in godsnaam voor een achterlijke recentie,
    Dit zou aangeklaagd moeten worden op de manier hoe hier over Verteld word.

    En ben het vooral met je oneens,
    Als ze de finale niet *winnen* dan hebben ze eerde een idee van: ik heb toch de finale gehaalt.

    Zeg nou zelf, De halve finale is geen finale, en dat zou je toch moeten weten. Een finale is toch anders.

    Holland’s Got Talent draaid om talent, en om een workshop the winnen maar die kun je ook later gebruiken (wel direct doen) maar later jezelf als artiest ontplooien.

    Jij zegt dat Ill Skill Squad in de finale had moeten staan, nou ik zou je eens zeggen die kinderen hebben hard gewerd, en Ill Skill Squad was goed ja, maar om te zeggen dat hun het verdiende en die kids niet vind ik belachelijk:S.

    de Gunfactor, Ga toch weg man, Schande hoe je die rececie schrijft, Ik stuur dit naar RTL, Helemaal van de pot gerukt.

    Echt diepe teleurstelling in deze recencie.

      /   Reply  / 
    1. Tim

      Ben het helemaal met je eens, wat een bar slechte recensie! Die kinderen werken ook hard, net als volwassenen!
      Stuur dit artikel op na rtl!!

        /   Reply  / 
  21. marjan

    Ben het er mee eens dat het niet normaal is dat een jurylid raad vraagt aan haar dochter omdat ze zelf niet kan kiezen tussen 2 kinderen die wat ik vind als volwassenen beoordeeld moeten worden al vind ik dat kinderen van deze leeftijd hier niet horen te staan. Er is veel kindertalent dus zou ik zeggen doe voor hun een aparte show. Ik begrijp uit de recensies dat veel mensen een hekel aan angelique hebben maar ben blij dat zei gelijk door ging want daar sta je anders als vowassene tegen 2 kleine kinderen.

      /   Reply  / 
  22. Lia

    Angelique kan onmiskenbaar mooi zingen, maar of ze het gaat maken als opera-zangeres? Ik heb toch wel wat opera’s gezien en ik weet niet of zij het nou in zich heeft om echt de ster van zo’n show te worden. Ze heeft ook een iets te hoog Anita-gehalte: met iets minder hoogblond en minder zonnebankbruin, zou ze er een stuk beter uitzien, denk ik.

    Ik denk dat Gordon de juiste keuze maakte door ze allebei door te sturen, want er was idd al aardig wat fout gegaan. Toch vind ik Robert ten Brink -ondanks de kapitale blunder die hij beging- een goede presentator. Ik zou hem nog wel eens met Martijn Krabbé X-factor willen zien presenteren, volgens mij levert dat een stukke leukere tv op dan het duo Martijn/Wendy.

      /   Reply  / 
    1. Lia

      Oh en Ill Skill Squad had wat mij betreft ook zeker door gemogen naar de finale ipv Kim / Leanne. Vond hun show echt entertainment van de bovenste plank.

        /   Reply  / 
    2. stef

      nee joh, Robert is allang afgeschreven.

        /   Reply  / 
  23. monika

    wat een aanfluiting dat jurylid Patricia haar dochter vraagt voor wie ze moet kiezen, je wordt daar toch niet voor niks neergezet ??

      /   Reply  / 
  24. Niels

    Die kinderen hebben gewoon een boel stemmen gekregen omdat ze beide zo schattig waren. Leeftijdsgrens van 13 jaar ofzo moeten ze volgend seizoen hanteren. Dan is de schattigheidsfactor weg, en gaat het echt om de act. En dan zou die vette dans-groep zeker door zijn gegaan.

      /   Reply  / 
  25. Floris

    Zojuist gekeken. Leuke uitzending, maar wat is heel het programma toch eigenlijk een aanfluiting. Kinderen krijgen altijd het meeste stemmen en ik weet niet wie ik dat nou kwalijk moet nemen; het programma of de kijkers? Ik kan er nogal boos om worden dat er 2 hele goede dans-groepen worden weggestuurd.

      /   Reply  / 
  26. Ik heb geen talent

    Voor herman Roggeveen en een ieder ander die denkt dat kinderen van die leeftijd niet bij dit type talentsnschows thuis horen. Holland Got Tallent mag dan wel een mislukte poging zijn kwa kandidaten, jury, organisatie en techniek om een show neer te zetten als de moeder Britains Got Talent. Maar bedenk wel dat de grootste superstar, groter dan Susan Boyle en Paul Pots, en Britains Got Talent toendertijd echt op de wereldkaart heeft gezet, een ‘slechts’ 6-jarig meisje was.
    Een klein meisje die met haar stem de wereld beroerde en waar grootheden als Oprah, Ellen de Geners, Larry London (VOA met 100.000.000 luisteraars wereldwijd),Barak Obama, Sarah Connor, George Kloony etc voor in de rij staan om haar te ontmoeten en eventueel een leidje met haar te mogen zingen. Een piepklein meisje dus met miljarden fans over de hele wereld (van Amerika tot Europa en van Japan tot China. En niet alleen dit meisje dat nu 9 is, maar ook een ander meisje van toen 10 jaar verover de wereld met haar ietwat klassiek geschoolde stem.
    Het 6-jarige meisje is nu een van de best verkopende artiesten ter wereld, mede door haar nr-1 hits, wereldrecords en ongelovelijke en onwereldse stem, proffessionaliteit en uitstraling.
    Hier geeft zij een cherity-concert ten behoeve een Hospice:
    http://www.youtube.com/watch?v=53S4l_OjG8w
    Zoek maar eens op Youtube : Connie Talbot
    Dan gaat er een andere wereld voor je open dan dat Fake-Programma Holland Got Talent

      /   Reply  / 
    1. Nick

      Ja en heeft dat kind commercieel succes zoals een tour die ze kan doen als Lady Gaga, Robbie Williams of wie dan ook doet? NEE. Staat ze in de Album Top40 door verkopen? NEE. Wordt ze op de radio gedraaid? NEE. Jijzelf gelooft al die verhaaltjes van het grote succes… het kind is 6 en kan geen grote commerciele successen aan, iets wat HGT zoekt! ZO nu jij weer…

        /   Reply  / 
      1. Ik heb geen talent

        Kennelijk heb jij net effetjes een studie van haar gemaakt Nickie en weet jij ineens veel van haar af????? Maar zo’n onzin als jij nu uitkraamt heb ik nog nooit gehoord. Connie Talbot verkoopt miljoenen albums en in vele landen op nr 1 met haar hits, daaronder ook gerekend de Amerikaaanse top 100 single chards; waarbij ze Lady Gaga, Madonna, Cold-Play en zelfs Meachael jackson van de hitladder naar beneden schopte.Albums die al op haar 7e jaar haar 2 wereldrecords opleverde. Bovendien gaf zij op die leeftijd al concerten, optredens, intervieuws over de hele wereld. Zij is momenteel de meest gezochte persoon op internet met meer dan 5 miljard hits in totaal (over 3 jaar 2007-2010) . En filmpjes van haar op Youtube en ander filmsites bij elkaar ook meer dan een miljard keer bekeken. Op 30 april jl trad zij zelfs nog op in China voor 20.000 bezoekers en 400.000.000 (vierhonderdmiljoen) televisiekijkers.
        Maar dit soort getallen zeggen sukkeltjes zoals jij natuurlijk niets; die kijken niet verder dan 1 internetfilmpje en doen dan net of ze verstand hebben van de wereld der internationale supersterren; en dleren lezen aarbij ook nog niet eens kunnen lezen wat iemand schrijft. Dus Nickie-boy, ik zou eerst maar eens goed leren lezen, en daarna nog eens goe internet (incl de video-sites) afstruinen naar iemand alvorens je met die onzin aan komt kakken.
        …Oja… Connie Talbot was op haar 7e al miljonaire.

          /   Reply  / 
        1. Ik heb geen talent

          Voor diegene die denken dat ik overdrijf over Connie Talbot, bekijk het volgende Youtube-filmpje dan maar eens, Connie geeft na aankomst in Zuid-Korea een persconferentie en wordt daarna in een tv-studio ook nog geinterviewd. Connie was daar 7 jaar

          http://www.youtube.com/watch?v=wFGqP2e0uw0

            /   Reply  / 
  27. Nicolette

    Idd, ze hadden die kids er beter uit laten gaan, alhoewel dat jongetje érg goed was. Ik denk dat ze geen minimum-leeftijd hebben zodat het programma zich onderscheid van de rest, en ze verwachten nog steeds een klein kind met een ongelovelijk talent, denk ik.

      /   Reply  / 
    1. Ik heb geen talent

      Nicolette, het is inderdaad een show zonder minimum leeftijd.
      In Amerika bij America’s Got talent was er zelfs een net 4 jaar geworden meisje (Katlyn Maher) dat de finale bereikte met haar zingen. Ze is daarna erg beroemd geworden in Amerika. Dus ze bestaan wel dit soort kinderen. Maar dan praten we wel over een heel ander nivo dan wat dat jongetje (Kim) van 9 en al die andere kinderen hier ten lande lieten horen op zanggebied. Het achtjarige tapdansende meisje kwam derhalve wel terecht in de finale. Riverdance met daarbij een uitbreiding van andere tapdance-diciplines, is een van de moeilijkste dansvormen. En als je 8 jaar bent en je geeft zo´n show weg+ een show met zoveel charisma, techniek en plezier en je herhaald dat ook nog eens met je moeder daarbij, dan kom je heel terecht in de finale. En dan hoor je zeker in een programma als dit thuis.

        /   Reply  / 
  28. Floris

    Het programma heet Holland’s got talent, dus wat de naam betreft gaat het hier om talent en niet om of het vermakelijk is om naar te kijken. Máár, het is een onwijs commercieel programma en de jury beslist in de voorrondes met name aan de hand of het entertaining is. Dan spijt het me zeer, maar waarom zou je bijvoorbeeld 5 minuten lang naar 2 line-dansende mensen willen kijken? Er veranderd nou niet echt veel in die act. Dus alle stemmen die dat meisje en haar moeder hebben gekregen, komen van familie en vrienden en van mensen die het meisje zo schattig vinden, echt niet om het line-dansen!!!

      /   Reply  / 
    1. Ik heb geen talent

      , maar Floris geen verstand. Want als je niet eens het verschil weet tussen Riverdance en Line-dance (tappen en stappen) en al helemaal niet de kwaliteiten en de entertainingswaarde ziet die een achtjarige op dit gebied heeft, dan zie ik echt een gefrustreerd, gedrochtelijk oersoon voor me. iemand die de hele dag achter zijn spelletjescomputer zit. ……Maar ene Floris denkt dat hij zelf zoveel verstand heeft van entertainment, dat hij dit oordeel placht te mogen geven. Floris, laat dat oordeel dus maar over aan mensen die verstand van dit soort dingen hebben en kruip terug achter je spelletjescomputer en je knikkerpotje.

        /   Reply  / 
      1. Rtoday

        Ach man donder toch een eind op..je denkt zelf dat je overal verstand van hebt. Al je reacties zijn zo irritant en je zit helemaal in je eigen wereld. Volgens mij ben jij zo’n typisch gevalletjes van: Zoals ik denk is het en niemand mag en kan er wat tegen in brengen. Overigens ben ik het Floris en ook Nick eens: Het is een commercieel programma, pas je daar op aan met commentaar. Denk eens even logisch na.. het is commercieel dus moet breed publiek trekken. Maarja je zegt al ‘geen talent’ dat geldt dus ook voor je inlevensvermogen en aanpassingsvermogen.

          /   Reply  / 
        1. Ik heb geen talent

          Rtoday, of moet ik zeggen Floris. Heb je je pilletjes wel ingenomen vanmorgen?

            /   Reply  / 
  29. Lili

    Inmiddels is de 2-e halve finale ook achter de rug en wat mij vooral opvalt is dat P.Paay niet in een jury hoort, althans niet in haar huidige emotionele toestand. Het is alom bekend dat ze heel ongelukkig is met de afloop van haar relatie met Adam en momenteel heel erg gevoelig voor alles wat met liefde te maken heeft. Maar daarom te gaan kiezen voor een dansact in een rolstoel i.p.v. de zeer getalenteerde 14-jarige zangtalent Megan is hooguit onprofessioneel. Maar ook bij haar keuze vorige keer kon ze niet zelf kiezen voor 1 v.d. 2 kinderen en ging ze doodleuk aan haar in de publiek zittende dochter vragen voor wie zij zal kiezen!!!!!!! Nee, zo’n iemand hoort niet in een jury, daar zijn professionals voor nodig, gelukkig is Dan er wel een professional, maar Patricia moet echt weg.

      /   Reply  / 
    1. Ik heb geen talent

      Ik ben het grotendeels met je eens; wat dat betreft hoort Megan in de finale van HGT thuis. Maar deze rolstoeldance-act is wel van wereldklasse, terwijl er van Megan wel velen rondlopen met dezelfde zangkwaliteiten (op deze leeftijd). Als Megan doorzet kan ze zeker over een paar jaar in Nederland een bekende zangeres worden. Om een wereldster te worden heb je aan zangtalent niet altijd genoeg, dan heb je ook vaak geluk nodig. Maar dat je als jong meisje op puur talent een grote wereldster te worden, bewijst de toen 6-jarige Connie Talbot wel (2007 BGT) Zij en niet Paul Pots of Susan Boyle heeft Simon Cowel’s Britain’s Got Talent op de wreldkaart gezet…. Maar wat betreft de jury, ik had liever Angela Groothuizen of Trijntje Oosterhuis op de plek van P Paay gezien. Twee dames met veel alure, ervaring en verstand van muziek en podiumpresentatie.

        /   Reply  / 
      1. Floris

        Wat kan jij goed redeneren zeg! Omdat ik het line-dance ipv riverdance noem, zie jij mij als een gefrustreerd, gedrochtelijk oersoon??? Beoordeel je mensen in je omgeving ook zo snel? Dan heb je wel een groot probleem. Je hebt vast geen vrienden en gooit je frustraties er hier uit door op iedereen in te gaan. Dit heeft overigens niets met verstand van entertainment te maken.

        Ik hou mn hart vast voor volgende week, dan zijn er ook weer 3 acts (dacht ik) met kinderen. Goh wie zouden er doorgaan!

          /   Reply  / 
  30. rtoday

    @geentalent nee ik ben floris niet, er zijn nu eenmaal meerdere mensen die het niet met je eens kunnen zijn. Fijn dat we het over 2 dingen eens zijn; rolstoelact was wereldklasse en iemand als angela moet la Paay vervangen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>