Bas Muijs op RTL 7 met Mediazine en Wielerland

Eens in de zoveel tijd duikt Bas Muijs weer op. Vorig jaar nog in Goede Tijden Slechte Tijden. En vanmiddag maakt hij weer zijn opwachting bij RTL. Op de mannenzender RTL 7 debuteert hij als presentator van Wielerland en aansluitend Mediazine. In laatstgenoemde wordt hij bijgestaan door Sanne Dijksterhuis. RTL meldt: “Mediazine onderzoekt en biedt hulp op digitaal gebied. Op eenvoudige wijze geeft het vernieuwende programma uitleg over allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op je tv, de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, games en de hipste gadgets.”

In Wielerland spreken ex-prof renner Michael Boogerd en wielerfanaat Bas Muijs de toprenners, geven ze tips & trics voor de wieleramateur en tonen ze de nieuwste trends op het gebied van techniek.

Wielerland, 16.00 uur, RTL 7
Mediazine, 16.30 uur, RTL 7

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bas Muijs op RTL 7 met Mediazine en Wielerland

  1. Mark

    Zie hem liever terug in GTST. Vooral nu zijn zoon Lucas deel is van de vaste cast.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>