Wendy van Dijk tekent 4-jarig contract met RTL

Aan de vooravond van de nodige transfers – zo lijkt het althans, als SBS Nederland in andere handen komt – verzekert RTL zich van één van zijn gezichtsbepalende presentatoren. Wendy van Dijk heeft vandaag een 4-jarig contract met RTL getekend. De komende tijd stort ze zich op X Factor, documentaireserie Obese en de langverwachte maar vertraagde politieserie Moordvrouw. Daarnaast maakt haar alter ego Ushi waarschijnlijk de overstap naar het witte doek.

Wendy: “De wens om door te groeien en mezelf verder te ontwikkelen is meer dan uitgekomen de afgelopen jaren bij RTL 4. Ik heb er een heel goed gevoel bij. De komende periode gaan we nog meer kwalitatief mooie dingen maken. Ik zie mijn toekomst bij RTL 4 dan ook met vertouwen en plezier tegemoet.”

Ook Erland Galjaard is blij. “Wij zien graag dat zij bij RTL 4 blijft, omdat ze een ongelofelijk belangrijke kracht is voor de zender.”

Zie ook:
- Wendy van Dijk had voorspellende droom over succes TVOH
- Wendy van Dijk volgt zwaarlijvige afvallers in Obese
- Politieserie Wendy van Dijk loopt meer vertraging op

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Wendy van Dijk tekent 4-jarig contract met RTL

  1. Markus

    Ushi op het witte doek? Wat moet daar nou getoond worden? Het is leuk als tv programma maar als film betwijfel ik het

      /   Reply  / 
  2. kokkie

    jeroen van de boom naar sbs toe . dus gelukkig zien we hem niet meer bij de nieuwe the voice . En hopelijk komt daarvoor trijntje oosterhuis ervoor jeroen

      /   Reply  / 
  3. B.K.

    Heel bizar, Jeroen van der Boom die voor SBS Weekend Miljonairs zou gaan doen. Dat past toch totaal niet? Ik denk dat je dan wel vrijwel verzekerd bent van bijvoorbeeld een Trijntje Oosterhuis voor een tweede seizoen van The Voice of Holland. Dan is de man-vrouw verhouding binnen de coaches ook beter verdeeld.

      /   Reply  / 
    1. StefanXVI

      Jeroen gaat geen Weekend Miljonairs doen, maar Million Dollar Money Drop. Aldus Albert Verlinde in ieder geval.

        /   Reply  / 
      1. Tim20 MJ

        laat SBS verstandig zijn: Jeroen bij die Money Drop, Beau bij Miljonairs.

          /   Reply  / 
      2. B.K.

        Nee, Albert zei juist dat Jeroen Weekend Miljonairs gaat doen en Beau die nieuwe show Million Dollar Money Drop. Kijk maar na ;) .

          /   Reply  / 
  4. rob

    Marco Borsato zou niet verkeerd zijn!!.(hij is groot fan van het programma..)

      /   Reply  / 
  5. Bert

    Ze zijn van plan bij een nieuw seizioen nieuwe coaches te doen heb ik ergens gelezen

      /   Reply  / 
    1. Anoniem

      Als ze dat doen, moeten ze: Marco Borsato, Trijntje, Alain Clark en Ilse Delange nemen (of Anouk)

        /   Reply  / 
    2. i

      ER KOMEN GEEN NIEUWE COACHES. ER IS BESLIST OM DEZELFDE COACHES TE HOUDEN. DAT BATTLES GAAN MISSCHIEN WEL EEN ANDER UITERLIJK KRIJGEN

        /   Reply  / 
      1. Richard

        Jeroen v.d Boom gaat naar SBS, dus 1 nieuwe coach komt er in ieder geval.

          /   Reply  / 
        1. John

          In feite gaat hij weer TERUG naar SBS; Daar maakte hij destijds vooral zijn doorbraak met Explosief en Domino Day etcetera. :)

            /   Reply  / 
  6. Tim20 MJ

    WAAROM ZENDT VERONICA UTR-GRO UIT ALS TWE-PSV OOK GAANDE IS!?
    WAT IS DIT VOOR GEOUWEHOER!?

      /   Reply  / 
  7. Tim20 MJ

    Oh, heeft met rechten van Eredivisie te maken kom ik net achter haha.

      /   Reply  / 
  8. Pingback: Film van Flikken Maastricht in de maak | Zappen

  9. David

    Vreselijke presentatrice. Althans bij shows als The Voice en X-Factor. Altijd komt Wendy dan met een infantiele opmerking of een inhoudsloze vraag. “Ohhh je familie zit in de zaal”, “ben je zenuwachtig”.

      /   Reply  / 
  10. kokkie

    als john de mol sbs gaat kopen gaat erland misschien mee met hem . word voor rtl echte domper of rtl en sbs moeten samen gaan werken word kijken ook veel leuker dan elke de strijd op kijk cijfers

      /   Reply  / 
  11. kokkie

    RTL 4 heeft grote plannen met Winston Gerschtanowitz

    RTL 4-directeur Erland Galjaard ziet in Winston Gerschtanowitz een nieuwe showmaster. De programmadirecteur wil de presentator van RTL Boulevard een groot programma geven. “Het wordt voor Winston Gerschtanowitz eens tijd voor een eigen, grote show”, zegt hij in het AD.

    Ook met Jan Kooijman heeft Galjaard grote plannen. “Ik vind Jan Kooijman talentvol, daar moeten we iets mee doen. Er loopt zo veel talent bij ons rond. Wat dat betreft zijn we een verwende omroep.”

    Galjaard wil de komende jaren blijven vernieuwen met RTL 4. “Er komen twee nieuwe dramaseries aan. We zijn bezig met het castingproces voor een nieuwe serie met Wendy van Dijk die zich afspeelt in Friesland. En Linda de Mol schrijft momenteel een nieuwe dramaserie en binnenkort begint haar comedyserie Iedereen is Gek op Jack.”

    De zenderbaas ziet de toekomst zonnig tegemoet. “Waar ik heel blij mee ben, is de komst van Chantal Janzen naar RTL. Een uitstekende presentatrice met veel gevoel voor humor.”

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>