Gok op vrijdagavond RTL 4: Wie Kiest Tatjana?

RTL 4 begint vanavond aan een nieuw avontuur: Wie Kiest Tatjana? Samen met Peter van der Vorst gaat Tatjana Simic op zoek naar een leuke vent voor vriendschap, maatjes of – in geval van een gunstig gestemde Cupido – meer. De zangeres/actrice/model is de afgelopen maanden ‘geplaagd’ met publiciteit dat de datingshow één grote wassen neus is, aangezien ze een intieme relatie zou onderhouden met haar buurman. Tatjana praat hier telkens vakkundig omheen waardoor de waarheid niet duidelijk is. Eén ding is zeker: Erland Galjaard neemt een gok voor RTL 4 met Wie Kiest Tatjana.

Sowieso is het lang geleden dat er een datingshow op zijn zender te zien was. Misschien dat tv daar weer rijp voor is, maar dan ook met Tatjana? Ze lijkt weliswaar altijd open en emotioneel over te komen in interviews, er lijkt toch een zweem van publiciteitsstunts en verborgen agenda’s om haar heen te hangen. Hoe oprecht wordt Wie Kiest Tatjana dan? En hoe groot is het potentiële kijkerspubliek?

In elk geval hadden 1.024 mannen wel zin in een afspraakje met Tatjana, zij schreven zich in voor het programma. Na een strenge voorselectie worden 100 potentiële lovers uitgenodigd. Haar drie adviseurs, manager en ex-geliefde René Ros, moeder Branka en vriendin Thea Weustink, selecteren elke week de drie meest geschikte mannen voor Tatjana. Zij kennen haar ten slotte goed genoeg om te weten wat ze wil, maar vooral ook wat ze nodig heeft.

In de eerste vijf afleveringen gaat Tatjana bij drie mannen thuis op bezoek. De blonde televisiepersoonlijkheid heeft geen idee wie dit zijn, hoe ze eruit zien en wat hun achtergrond is. De taak van de mannen is om een dag te organiseren waarbij Tatjana een beeld krijgt van het leven dat zij leiden, de interesses die zij hebben en het werk dat zij doen. Elke aflevering kiest Tatjana uiteindelijk één man die ze beter wil leren kennen. In aflevering zes zijn er dan nog vijf mannen in de race en vanaf dat moment krijgen Tatjana en de mannen meer tijd om elkaar écht goed te leren kennen.

Wie Kiest Tatjana wordt pal achter X Factor uitgezonden en lijkt zodoende te kunnen profiteren van een mooie lead-in. De kick-off trok op kerstavond al 1,4 miljoen kijkers. Weten Peter en Tatjana dat vast te houden?

Wie Kiest Tatjana, 22.15 uur, RTL 4

Zie ook:
- Nu al omstreden: Wie Kiest Tatjana; vanavond kick-off
- Peter van der Vorst presenteert Wie Kiest Tatjana
- RTL 4 met tv-zoektocht naar man voor Tatjana Simic

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Gok op vrijdagavond RTL 4: Wie Kiest Tatjana?

  1. ronaldo

    heb een voorstukje gezien maar het boeide me totaal niet. Zo nep als ze overkomt net Patricia Paay.

      /   Reply  / 
  2. Mark

    je kan zeggen wat je wilt maar tatjana is niet te vergelijken met paricia paay. paay is inderdaad volledig nep, dat kan je van tatjana niet zeggen: sympathieke meid !

      /   Reply  / 
  3. Lisa

    Waarom geven ze deze vrouw niet gewoon ene leuke comedyserie ala COugar Town ofzo…

      /   Reply  / 
    1. mandy

      Waarom ???, ze heeft helemaal geen humor !!!

        /   Reply  / 
  4. sanderanijhof

    hee is het er weer op leuk hoor

      /   Reply  / 
  5. linda

    waardeloos programma, ik snap niet dat elke keer dat het verkeerd gaat met tatjana (nu weer uit met miljonair) en daarvoor ook elke keer iets dat jullie haar weer op televisie halen.zangcarriere is ook mislukt en dan verzint de televisie weer iets anders voor haar.

      /   Reply  / 
  6. NDK

    Ik snap dat het gespeeld is allemaal.. maar wat een kapsones #$@%#$@*…

    Niet echt vermakelijk om naar te kijken, eerder om je aan te ergeren. Zo nep en gemaakt.

      /   Reply  / 
    1. Peter

      Genoten van het programma

        /   Reply  / 
  7. Alex

    Heb net uitzending gemist gekeken en heb genoten. Vind de opzet leuk (eerst thuis kijken) kopie van room raiders MTV, maar wel erg leuk. En ze is er eerlijk over, met humor. Absoluut volgende keer kijken!

      /   Reply  / 
  8. mandy

    Wat een genante vertoning !!!! Zit over haar boobies te praten, terwijl 18-jarige zoon er naast zit !! En buiten de kapsones is ook nog schijnheilig, zit een beetje in de camera te loeren terwijl ze met iemand praat, en doet achteraf nog een beetje quasi beledigd over wat haar vrienden voor haar uitgezocht hebben. Bah, misselijke dame, denk niet dat er een vent is die hier intrapt of mee wil daten !!!

      /   Reply  / 
  9. met anderen eens

    Tatjana kan geen vermogend man krijgen met status, een man uit betere klasse.
    Want als hij Tatjana meeneemt naar eerste ontmoetingen met zijn vrienden / familie, dan slaat de beste man een flater, want zo dra mevrouw haar mond opendoet dan, kan je gelijk goed horen uit welke hoek mevrouw vandaan komt ( ik doel niet dat zij uit kroatie komt want, daar is niets meer van over )
    Want Mevrouw praat als een viswijf kan zo de markt op ergens in een simpele volksbuurt, zo’n image heeft zij zich zelf aangemeten, misschien denkt ze wel “zo moet ik zij, zo moet ik praten als de meeste doorsnee Hollader, dan vinden ze me leuk….

    Dus die gasten in het programma zijn allemaal stuk voor stuk van die simpele volksbuurtachtige kanditaten, dus die accepteren haar wel, inclusive fam/vrienden/ kennisen, ze moet gewoon een vent zoeken/ nemen uit een volksbuurt, daar tussen past ze wel goed bij.

    Daar in die kringen vind jij je mannetje wel Tat ;) )

      /   Reply  / 
  10. Sharon

    Tatjana is niet nep! Er wordt zoveel geknipt in dat programma. En ze laten niet eens alles zien.

      /   Reply  / 
  11. ramona

    Ik denk dat er heel veel mensen jaloers zijn op haar. Zij is gewoon haar zelf en ziet er super mooi uit. Ze is al 46 of 47 nou dat zal je toch niet zeggen. Ik vind het programma super Tatjana en als die onzin wat er over je schrijven laat lekker gaan hahaha.

    succes

    veel liefs van Ramona

      /   Reply  / 
    1. ramona

      wat er over je geschreven wordt

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>