RTL 8 begint aan soap The Bold en Young and the Restless

Fans van The Bold and the Beautiful zijn even verstoken geweest van hun soap, maar vanavond pakt RTL 8 de serie weer op. Na enige jaren bij SBS 6 is de Amerikaanse serie in dagelijkse frequentie weer terug bij RTL 8. Om de vooravond extra te versterken, heeft de zender ook The Young and the Restless aangekocht. De twee series worden als alternatief geboden voor actualiteiten en informatieve programma’s.

The Bold And The Beautiful werd in 1987 voor het eerst uitgezonden in de Verenigde Staten. Centraal staat de familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. In het veelbewogen leven van de Forresters draait alles om liefde, macht en fashion. Ondanks de aanzienlijke looptijd van The Bold And The Beautiful weet de soap steeds te vernieuwen met frisse gezichten en onvoorspelbare verhaallijnen.

The Young And The Restless speelt zich af in Genoa City, een fictieve stad in de Amerikaanse staat Wisconsin. De families Newman, Abbott, Chancellor, Baldwin en Winters beleven hier gelukkige tijden met huwelijken, geboortes en spannende romances, maar net als in het echte leven is ook in Genoa City niet alles pais en vree. De families krijgen ook te maken met scheidingen, verslavingen en intriges. Daarnaast maakt de soap onderwerpen als homoseksualiteit, abortus en ernstige ziektes bespreekbaar. De controversiële verhaallijnen en de vaste karakters kunnen keer op keer rekenen op waardering van de kijkers.

The Bold and the Beautiful, 18.35 uur, RTL 8
The Young and the Restless, 19.05 uur, RTL 8

Zie ook:
- RTL 8: Nieuwe soaps brengt nieuwe vormgeving mee
- RTL 8 plaatst ook The Young and the Restless in vooravond
- RTL betaalt prikkie voor The Bold and the Beautiful
- The Bold and the Beautiful vanaf 31 januari in vooravond RTL8

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “RTL 8 begint aan soap The Bold en Young and the Restless

  1. Paultje

    TB&TB: 362.000, TY&TR 258.000

      /   Reply  / 
  2. Markus

    Ik denk dat de cijfers in het begin heel erg zullen tegenvallen, maar het wel bij zal trekken. RTL heeft amper reclame gemaakt voor beide soaps.
    Ze hadden net als vele andere omroepen reclame moeten maken bij bushokjes e.d met het RTL8 logo groot erop. Weinig mensen kennen The Young and the Restless en als daar amper beeld van getoond wordt blijven mensen het niet kennen.
    Overigens snap ik niet dat het niet net als the bold tot in den treure herhaald wordt op RTL4 en RTL Lounge. Zo kunnen ze nog minstens 200.000 verdwaalde kijkers erbij trekken.

      /   Reply  / 
    1. RTL

      18:40 The Bold: 326.000
      19:05 Young: 199.000
      20:00 Style: 115.000

        /   Reply  / 
  3. r. nagtegaal-beumer

    Ik ben blij dat jullie het weer gaan uitzenden

      /   Reply  / 
  4. M.

    Wel een beetje jammer dat Y&R niet breedbeeld is. Het is een van de weinige soaps in Amerika die in breedbeeld gemaakt wordt (en ook HD volgens mij).

      /   Reply  / 
  5. maria

    Ik heb me soap weer gevonden !Ben blij dat die er weer is B B .Die nieuwe moet ik nog aan wennen ,maar keek af en toe wel want straks is Master Chef afgelopen en dan ben ik die draad van de nieuwe soap al weer kwijt hé.Een hele gave RTL8 begin avondje,toppy!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>