Honger leidt tot fikse ruzie in Expeditie Robinson

RTL 5 zendt vanavond de vierde aflevering van Expeditie Robinson 2009 uit. De vrouwen weten nog altijd niet dat ze straks worden vergezeld door vijf mannen. Kamp Noord en Kamp Zuid zijn vooral bezig met overleven, want veel voedsel is er niet. De makers hebben weer een paar leuke twists voor de bedacht (spoiler alert!).

Het nieuws dat de dames van Kamp Noord voortaan moeten samenhokken met hun collega’s op Kamp Zuid,  slaat in als een bom. Geen van beide teams loopt warm voor deze onverwachte samensmelting. Er is immers onvoldoende voedsel om alle 14 magen te vullen.

Bovendien wordt ook het samenhorigheidsgevoel van beide teams aan diggelen geslagen. Onder leiding van Esmeralda besluiten de vrouwen de koe bij de horens te vatten: ze bouwen hun kampplaats verder uit en knutselen een visnet in elkaar. Maar dat volstaat niet om al hun spanningen en frustraties uit de wereld te helpen.

De volgende ochtend krijgen de vrouwen opnieuw verrassend nieuws: Marina – de eerste finaliste – moet in haar eentje terugkeren naar Kamp Noord. Zij staat er alleen voor, maar niet voor lang… Ondertussen hebben de vijf mannen immers hun missie volbracht. Zij hebben hun bestemming bereikt en mogen zich voortaan volwaardige expeditieleden noemen. De mannen zetten koers richting Kamp Noord, waar ze opgewacht worden door Marina.

In het dameskamp beginnen honger, heimwee en vermoeidheid stilaan hun tol te eisen.  En dat zou de vrouwen wel eens duur te staan kunnen komen in hun volgende eliminatieproef, waarbij concentratie, behendigheid en een goed geheugen centraal staan. Bovendien is het ook uitkijken naar hun reactie op de eerste kennismaking met hun tegenstanders.

Expeditie Robinson, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Eindelijk: Expeditie Robinson 2009 begint
-
Nog een addertje onder het gras bij Expeditie Robinson 2009
- RTL lijkt besluiteloos met Expeditie Robinson
- Toch mannen in nieuwe Expeditie Robinson
- Expeditie Robinson 2009 één grote catfight
- Eddy Zoey nieuw gezicht Expeditie Robinson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>